Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arz talep meselesi.
  • kesinlikle katılıyorum müsait olduğum ilk anda şikayet dilekçemi göndereceğim.
  • Benim tespit ettigim bi acik vardi, sonra turkcell kapatti ama bu acigi kullanmiyordum, cunku evde sinirsiz adsl var, hem de asil hattim vdfn oldugu icin kullanmiyordum. Zaten zevkine ugrasip bulmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Benim tespit ettigim bi acik vardi, sonra turkcell kapatti ama bu acigi kullanmiyordum, cunku evde sinirsiz adsl var, hem de asil hattim vdfn oldugu icin kullanmiyordum. Zaten zevkine ugrasip bulmustum

Benimde gecen ay kullandığım bir açık vardı Toplam kullanımım 50 gb gectikten sonra hattımın data hizmetini kapattılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Benim tespit ettigim bi acik vardi, sonra turkcell kapatti ama bu acigi kullanmiyordum, cunku evde sinirsiz adsl var, hem de asil hattim vdfn oldugu icin kullanmiyordum. Zaten zevkine ugrasip bulmustum

Benimde gecen ay kullandığım bir açık vardı Toplam kullanımım 50 gb gectikten sonra hattımın data hizmetini kapattılar

hocam açık neydi pm bekliyorum ögrenciyiz malum

• quote:

quote:

desene açığı bile kullandırtmaya izin vermiyorlar. adamlar 50 gb'ı görünce şaşkına dönmüştür. bu arada açığı bulan sömürebildiği kadar sömürsün, yıllardır ve halen bizi sömürdüklerine saysınlar

• quote:

quote:

quote:

desene açığı bile kullandırtmaya izin vermiyorlar. adamlar 50 gb'ı görünce şaşkına dönmüştür. bu arada açığı bulan sömürebildiği kadar sömürsün, yıllardır ve halen bizi sömürdüklerine saysınlar

Bende aynen yaptım son damlasına kadar sömürdüm. Verdim Torrenti Verdim torrenti......

• quote:

quote:

dostum ay sonuna kadar kapalı değil mi yoksa kalıcı olarak mı BAN verdiler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

dostum ay sonuna kadar kapalı değil mi yoksa kalıcı olarak mı BAN verdiler ?

Ay sonuna kadar hızımı 5 kbpsye düşürdüler. Telefondan google bile açmaz oldu.

• O değilde şu hızı yükseltsinler ya.. Faceyi bile açamıyroum yavaş açılıyor..

Yani 5 tl fazla vermeye razıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

O değilde şu hızı yükseltsinler ya.. Faceyi bile açamıyroum yavaş açılıyor..

Yani 5 tl fazla vermeye razıyım..

Yakın zamanda bir gelişme bekliyorum. Avea (Jet taraftar 5 gb 19 tl olan tarife ve 8 gb 25 tl) taahütleri biten kullanıcılarına yeniden taahhüt yapmaya çalışıyor. Diğer operatörlerde bu kopan kullanıcıların peşine düşecektir. Kampanya dönemine giriyoruz hazırlıklı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 29 Eylül 2012; 22:53:25 >
  • tahutlu olması kotu ya soyle 4gb neti 25 tl yapsınlar razıyım ne sms istiyorum.ne paket

• Türkcellden mesaj geldi arkadaşlar hazırkart vınn ve diğer data hatlarından numaralarını türkcele taşıyanlara Kamu vınn 5 gb herşey dahil 25 tl. sizce nasil bir fiyat?
  • Konu duruyor burda :D ?

Blindfire
  • quote:

Konu duruyor burda :D ?

Blindfire

Bir ara 3 gün kadar kaldırdılar. Sonrasında yetkili arkadaşlara ulaştık hallettiler.
  • Sorunu Btk'ya iletmek pek bişeye yaramıyor. Benim ilettiğim şikayeti Btk Avea'ya iletiyor. Avea'da talebinizi aldık gerekli birimlere ileteceğiz diye geri dönüş yapıyor. Halbuki Btk'nın bu konuda yaptırım gücü olmalı. Eğer tüketicileri şikayetlerinde haklı görüyorsa bunu operatör firmalarına yaptırmalı. Ayrıca gördümki bizlerde bu konuda pasifiz. En az 2-3 mb hız isteyeceğimiz yerde 256 kb hız istiyoruz. 128kb ile internetin ne hale geldiğini görüyoruz bu durum 256 kb olunca gerçekten hızımız değişecek mi sanıyoruz? Tabi yinede pes etmememiz gerekir bu durum karşısında yapmamız gereken şikayetleri arttırmak ve daha gerçekçi hızlar (2-3 mb vs) talep etmek. Olur ya Btk sıkılırda bu arttırımı operatör firmalarına zorunlu kılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihist_sf

Sorunu Btk'ya iletmek pek bişeye yaramıyor. Benim ilettiğim şikayeti Btk Avea'ya iletiyor. Avea'da talebinizi aldık gerekli birimlere ileteceğiz diye geri dönüş yapıyor. Halbuki Btk'nın bu konuda yaptırım gücü olmalı. Eğer tüketicileri şikayetlerinde haklı görüyorsa bunu operatör firmalarına yaptırmalı. Ayrıca gördümki bizlerde bu konuda pasifiz. En az 2-3 mb hız isteyeceğimiz yerde 256 kb hız istiyoruz. 128kb ile internetin ne hale geldiğini görüyoruz bu durum 256 kb olunca gerçekten hızımız değişecek mi sanıyoruz? Tabi yinede pes etmememiz gerekir bu durum karşısında yapmamız gereken şikayetleri arttırmak ve daha gerçekçi hızlar (2-3 mb vs) talep etmek. Olur ya Btk sıkılırda bu arttırımı operatör firmalarına zorunlu kılar.

btk ya şikayet iyi bence

turkcell den kadın aramıştı beni

turkcell e bildirmek yerine neden btk ya bildirme gereği duydunuz diye

işlerine gelmemiş ki bu konu için özel olarak aradılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

btk ya şikayet iyi bence

turkcell den kadın aramıştı beni

turkcell e bildirmek yerine neden btk ya bildirme gereği duydunuz diye

işlerine gelmemiş ki bu konu için özel olarak aradılar

Sorunları Btk'ya iletmemiz bir yerde herkesi rahatsız etti, Hatta konumuz bile garip bir şekilde 3 gün kadar kapatıldı. Hız konusuna gelince 256 kbps istememizin sebebi mevcut operatörlerin altyapısının bu hızı verebilecek olmasıdır. daha fazlasını istemek hayalden öteye geçmez.
  • Cepnetle artk sitelere girmek ölüm gibi geliyor
  • quote:

Cepnetle artk sitelere girmek ölüm gibi geliyor

Günden güne hız konusunda şikayetler artıyor, Günümüz hd teknolojisi geliştikçe kotalar yetersiz kalıyor, muhakak ki operatörler ve Btk da yavaş yavaş bunun farkına varıyor. İnş yakın zamanda bazı gelişmeler olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.