Eveeet gençler bu soruyu pek çok kişinin sorduğunu biliyorum.Bende denedim test ettim evet oynanır bard patch inden beri güncelleme yapmamıştım yanlışım olmasın sanırım 3 ya da 4 güncelleme atladım.Bugün telefonuma 4 gb internet yükledim 2 gb dan az yedi güncelleme için 1 oyun da 30 küsür mb yedi merak edenlere...
Bende oyun basi 85mb gidiyor önceden 30mb35 arasi giderdi
Hangi operatör hocam çekme kalitesinden bahsediyorum
Oyun oynarken biri seni ararsa ping zıplıyor haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Sarney Btinson
Oyun oynarken biri seni ararsa ping zıplıyor haberin olsun
ping çok olur
gecen arkadaş 3 mac attı 2gb nası yedi lan diye beni aradı gecenin 2sinde dikkat edin ayrıca 150 pingle rahat oynuyor oğlan
ssungur33
kullanıcısına yanıt
Turkcell gayet memnun kaldım ping problemi falanda çekmedim
64kbps ile denemeyin oyun başı normal sonra giderek artar oyun sonu ekranında kaçak yazar
quote:
Orijinalden alıntı: RanaLelDey
Turkcell gayet memnun kaldım ping problemi falanda çekmedim
Ramazanda telefon netinden csgo oynadım.Gece sahura kadar 90-110 civarı geziyor.Saat 4-6 arası 30-40 ms ile oynadım.Oynanır ama kimse olmadıgı zamanlar da daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Castieello
Ramazanda telefon netinden csgo oynadım.Gece sahura kadar 90-110 civarı geziyor.Saat 4-6 arası 30-40 ms ile oynadım.Oynanır ama kimse olmadıgı zamanlar da daha iyi
Alıntıları Göster
Biri aradığında bağlantı kopuyor, mesaj gelirse de anlık ping artışı oluyor. Normal ping ise 90-100 arası.
quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Vita
Biri aradığında bağlantı kopuyor, mesaj gelirse de anlık ping artışı oluyor. Normal ping ise 90-100 arası.
Alıntıları Göster
90-100 pingde çekilmiyor varya :D
Hocam o hala devam ediyor mu? Etmiyorsa bildiğiniz yeni bir yöntem var mı? Evde wifi bozuk 2 haftadır oynayamıyorum deliricem
Vodafonedayim yaklasik 1 haftadir telefon internetinden lol oynuyordum. Ama tabi internettede takiliyordum. Internetim 1gb ve 15 liraya bitince tekrar aliyorum gunde genelde 2 veya 3 kere aliyorum yetmiyor cunku. 90-120 ping arasi oynuyordum ama fatura 370 lira gelince biraktim oynamayi
Bu arada soylemeyi unuttum telefonla herhangi bir wifi agina baglanin (baska bir telefonun internetine de baglanabilirsiniz) tabi ki mobil verinizi intiniz olmasa bile wifi ile birlikte acin. Daha sonra kabloyla telefonu pcye baglayin ve usb ile interneti aktarin. Yani telefonunuzu diger telefondan aldiginiz interneti pcye iletmek icin kullaniyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Butterfly Raket
Bu arada soylemeyi unuttum telefonla herhangi bir wifi agina baglanin (baska bir telefonun internetine de baglanabilirsiniz) tabi ki mobil verinizi intiniz olmasa bile wifi ile birlikte acin. Daha sonra kabloyla telefonu pcye baglayin ve usb ile interneti aktarin. Yani telefonunuzu diger telefondan aldiginiz interneti pcye iletmek icin kullaniyoruz
Bir nevi modem gibi
quote:
birşey farketmiyor ama , ping değerleri yine aynı sonuçta telefondan alıyoruz. Onun yerine masaüstü pcnize wifi adaptör alın daha mantıklı. Eğer telefonun interneti değilse tabi
MrCaner
kullanıcısına yanıt
Wifi adaptoru olmayanlar icin yazdim ben sonucta herkesin telefonu var
quote:
Wifi adaptoru olmayanlar icin yazdim ben sonucta herkesin telefonu var