Şimdi Ara

Mobil ağından lol oynanır mı oynanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeet gençler bu soruyu pek çok kişinin sorduğunu biliyorum.Bende denedim test ettim evet oynanır bard patch inden beri güncelleme yapmamıştım yanlışım olmasın sanırım 3 ya da 4 güncelleme atladım.Bugün telefonuma 4 gb internet yükledim 2 gb dan az yedi güncelleme için 1 oyun da 30 küsür mb yedi merak edenlere...

• Bende oyun basi 85mb gidiyor önceden 30mb35 arasi giderdi
  • Oynanıyor ama ara sıra ping oluyor
  • Tatildeyken denedim 80ms aliyordum yalniz açik havq olmasi önemli kapali mekanlarda delay olabilir .d
  • Hangi operatör hocam çekme kalitesinden bahsediyorum
  • Oyun oynarken biri seni ararsa ping zıplıyor haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarney Btinson

Oyun oynarken biri seni ararsa ping zıplıyor haberin olsun
    ping çok olur
  • gecen arkadaş 3 mac attı 2gb nası yedi lan diye beni aradı gecenin 2sinde dikkat edin
    ayrıca 150 pingle rahat oynuyor oğlan
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    Turkcell gayet memnun kaldım ping problemi falanda çekmedim
  • 64kbps ile denemeyin oyun başı normal sonra giderek artar oyun sonu ekranında kaçak yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RanaLelDey

Turkcell gayet memnun kaldım ping problemi falanda çekmedim
    Ramazanda telefon netinden csgo oynadım.Gece sahura kadar 90-110 civarı geziyor.Saat 4-6 arası 30-40 ms ile oynadım.Oynanır ama kimse olmadıgı zamanlar da daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Ramazanda telefon netinden csgo oynadım.Gece sahura kadar 90-110 civarı geziyor.Saat 4-6 arası 30-40 ms ile oynadım.Oynanır ama kimse olmadıgı zamanlar da daha iyi

Alıntıları Göster
    Biri aradığında bağlantı kopuyor, mesaj gelirse de anlık ping artışı oluyor. Normal ping ise 90-100 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Biri aradığında bağlantı kopuyor, mesaj gelirse de anlık ping artışı oluyor. Normal ping ise 90-100 arası.

Alıntıları Göster
    90-100 pingde çekilmiyor varya :D
  • Hocam o hala devam ediyor mu? Etmiyorsa bildiğiniz yeni bir yöntem var mı? Evde wifi bozuk 2 haftadır oynayamıyorum deliricem
  • Vodafonedayim yaklasik 1 haftadir telefon internetinden lol oynuyordum. Ama tabi internettede takiliyordum. Internetim 1gb ve 15 liraya bitince tekrar aliyorum gunde genelde 2 veya 3 kere aliyorum yetmiyor cunku. 90-120 ping arasi oynuyordum ama fatura 370 lira gelince biraktim oynamayi
  • Bu arada soylemeyi unuttum telefonla herhangi bir wifi agina baglanin (baska bir telefonun internetine de baglanabilirsiniz) tabi ki mobil verinizi intiniz olmasa bile wifi ile birlikte acin. Daha sonra kabloyla telefonu pcye baglayin ve usb ile interneti aktarin. Yani telefonunuzu diger telefondan aldiginiz interneti pcye iletmek icin kullaniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Bu arada soylemeyi unuttum telefonla herhangi bir wifi agina baglanin (baska bir telefonun internetine de baglanabilirsiniz) tabi ki mobil verinizi intiniz olmasa bile wifi ile birlikte acin. Daha sonra kabloyla telefonu pcye baglayin ve usb ile interneti aktarin. Yani telefonunuzu diger telefondan aldiginiz interneti pcye iletmek icin kullaniyoruz

Bir nevi modem gibi
  • quote:

Bu arada soylemeyi unuttum telefonla herhangi bir wifi agina baglanin (baska bir telefonun internetine de baglanabilirsiniz) tabi ki mobil verinizi intiniz olmasa bile wifi ile birlikte acin. Daha sonra kabloyla telefonu pcye baglayin ve usb ile interneti aktarin. Yani telefonunuzu diger telefondan aldiginiz interneti pcye iletmek icin kullaniyoruz

birşey farketmiyor ama , ping değerleri yine aynı sonuçta telefondan alıyoruz. Onun yerine masaüstü pcnize wifi adaptör alın daha mantıklı. Eğer telefonun interneti değilse tabi
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Wifi adaptoru olmayanlar icin yazdim ben sonucta herkesin telefonu var
  • quote:

Wifi adaptoru olmayanlar icin yazdim ben sonucta herkesin telefonu var

kardeş wifi adaptörde 50 lira be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.