Şimdi Ara

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
15
Favori
29.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1016 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saiki

Z kuşağının hayal aleminde yaşamaktan çıkıp , gerçekten çalışıp çabalamayı öğrenmesii gerekiyor.

İmrendiği ülkelerdeki genci yaşlısı eğitimli ve işgüç sahibi insanlar.Bunların hayalî hiç bir şey yapmadan oturalım her şey ayağıma gelsin.
    Z kuşağı sokağa inip sc/lc fiberoptik kablo mu döşesin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırsız mobil internet kullanıyorum yine de imzaladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes operatörlere ortak olmuş galiba.

• Özbekistan da bile 57TL ye sınırsız mobil internet veriyorlar. Hızını ölçemedim ama ölçünce buraya atarım

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 6 Temmuz 2020; 21:36:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında sınırsız İnternet var yok değil. Vadafone bana aylardır 169tlye sınırsız İnternet teklifi yapıyor.

• Şu an Pttcell Beklenen Tarife ve birkaç Pttcell tarifesi full sınırsız, hız düşümsüz. Ancak yeni müşteri almıyorlar. Biz eski müşteriler 50TL'ye sınırsız internet kullanabiliyoruz. Bu tarifelerde olup sınırsız internetten haberi olmayan insanlar vardır, belki böyle öğrenirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 6 Temmuz 2020; 17:10:19 >

• Mobili sınırsız yaptılar diyelim. Sabit tarafı banko patlar, milyarlarca yatırım boşa gider. Ne için? "Vatandaş sınırsız mobil interneti ucuza alsın" tamamen hayal ürünü. Akn kalktı eyv, upload yükseldi eyv, ama sınırsız mobil bambaşka. İşte bu yemez.. Yese bile az çok faturaları tahmin edersinix.. Aslında bunu herkes içten içe biliyor ama dümenden destek mesajları yağıyor. Konu 12k görüntüleme almış, 500 civarı öne çıkarma var, 182 mesaj var ama ne hikmetse 45 kişi imza atmış.

Sınırsız mobil internet hele bi beklesin, çağdışı muameleye mâruz kaldığımız onca konu dururken kimin umrunda sınırsız net.

Edit; İmzaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Temmuz 2020; 17:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Mobili sınırsız yaptılar diyelim. Sabit tarafı banko patlar, milyarlarca yatırım boşa gider. Ne için? "Vatandaş sınırsız mobil interneti ucuza alsın" tamamen hayal ürünü. Akn kalktı eyv, upload yükseldi eyv, ama sınırsız mobil bambaşka. İşte bu yemez.. Yese bile az çok faturaları tahmin edersinix.. Aslında bunu herkes içten içe biliyor ama dümenden destek mesajları yağıyor. Konu 12k görüntüleme almış, 500 civarı öne çıkarma var, 182 mesaj var ama ne hikmetse 45 kişi imza atmış.

Sınırsız mobil internet hele bi beklesin, çağdışı muameleye mâruz kaldığımız onca konu dururken kimin umrunda sınırsız net.

Edit; İmzaladım.
    Vodafone’da 169 liraya mümkün hocam. Çok değil bence sınırsız internet, konuşma ve mesaj için.

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Onu bende kullanıyorum zaten hocam. O tarife herkese açılsa 169 lira olur mu sence? Hiç sanmıyorum. 300 500 liralar havada uçuşur, hele ki Turkcell'i düşünemiyorum bile.

• starlink 500 lira fiyat çekse razıyım 3 4 şirket koca ülkede milyonlarca insana karşı resmen.
  • Sonsuz destek.

• sonuna kadar destek

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Z kuşağı sokağa inip sc/lc fiberoptik kablo mu döşesin?

Alıntıları Göster
    Gelecekte daha kaliteli bir altyapı için meslek ve iş seçimi yapabilirsiniz. Evde oturup twitch veya Youtube izleyerek hiç bir şey düzelmez.

Memnun değilseniz değiştirebilmek için çabanız olmalı, hali hazırda bulunan altyapı bu istek için yetersiz kalır çok bariz belli bir şey bu.

• www.freenet-funk.de Girin bakın fiytalara Alamanya'dan. Hemde taahhütsüz.
  • İmzaladım, sonuna kadar destekçisiyim. Elin Bulgarı internette limitsiz gezinirken biz çağ dışı kotalara para ödüyoruz! Ayrıca sabit internet tarafı kolay kolay ölmez. 5G yakın zamanda gelicek o hızlara 10-20gb dayanır mı? Sınırsız mobil internet kullanan ülkelerde sabit tarafı ölmediyse bizde de ölmez.

• Haberi yapıldı.

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor
    https://www.donanimhaber.com/dh-uyeleri-sinirsiz-mobil-internet-istiyor--123213
  • İmzaladım

• imzaladım
  • Speedtest Global Index
    Speedtest Global Index – Monthly comparisons of internet speeds from around the world
    https://www.speedtest.net/global-index

internet hızlarında dünyada en sonlardayız

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.