Şimdi Ara

mobil fotoğrafçılıkla ilglenenler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xperia p telefonum var. 8x zoom lens almak istiyorum. faydasını görürmüyüm makro çekim yapabilirmiyim??

• güncel ben de merak ediyorum daha net fotoğraflar çekebiliriz galiba bu lens ile
  • @AllIzzWell Kameranın önüne gelen optik eklenti görüntü kalitesini arttırmaz aksine düşürür.
  • tunahan lensler hakkında bir bilgim yok ama fotoğraf çekerken netleştiriyor ise ve zoom yaptığımızda netleşme gitmiyorsa bence güzel bir şey yani

seboist mesela ben xperia s ile foto video çekiyorum. bazen bulanık oluyor bazen çok iyi net çekimler yapıyor. her zaman net çekim yapmasını sağlamaz mı bu lensler? ayrıca zoom yaptığımızda da netlik korunur mu? ben zoom yapıyorum mesela hemen netlik gidiyor.
  • bunlar normal olarak yaptığım makro çekimlerden bazıları. ama insan yüzünü makro yapmıyor. uzaklaşmak gerekyor uzaklaşnca da makro çekim yapmıyor amacım buna çözüm bulmak
     mobil fotoğrafçılıkla ilglenenler!! mobil fotoğrafçılıkla ilglenenler!!

• Harici macro lens ile cekilmiş xperia z videosu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-4-zoom-4s-ve-diger-tum-telefonlara-teles-91430472 incelermisin?? sence faydasını görebilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan048

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-4-zoom-4s-ve-diger-tum-telefonlara-teles-91430472 incelermisin?? sence faydasını görebilirmiyim??

Şatafatlı birşeye benziyor. Cidden görevini yapıyor olabilir ama yapmıyor da olabilir. Bizzat kullanan birisine danısmak lazım hocam. Ne desem yalan olur simdi.
    doğru söylüyosun hocam
    xperia z insan üzerinde makro çekim yapıyormu hocam denedinizmi hic??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan048

xperia z insan üzerinde makro çekim yapıyormu hocam denedinizmi hic??

Maalesef hocam deneme şansım olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.