Şimdi Ara

Mobil (HTML5) Destekli Film Sitesi - vkizle.com/m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vkizle.com/m adresinden filmleri 360p, 720p izleyebilir ve indirebilirsiniz.

vkizle.com masaüstü sürümü için bu adrese girebilirsiniz.

Yorumlarınız çok önemli arkadaşlar yorum atarsanız çok sevinirim.
    İyi forumlar..

• xearman X kullanıcısına yanıt
    Site güzel, ancak parmakla aşağı yukarı ittirdiğimde menüler aşağı yukarı kaymıyor. Tek tek sürüklemek gerekiyor. Bir de film içeriği zengin mi daha tam inceleyemedim bu kaydırma problemi yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Eylül 2013; 21:30:55 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Yanda açılan menümü aşağı doğru kaymıyor acaba? benim telefonda site tamamen çalışıyor ama bildiğiniz gibi telefondan telefona değişiyor tarayıcılar. Tam olarak sıkıntı nedir menü açıldıktan sonra hareket edemiyorsunuz?
    Sorun şundan kaynaklanıyormuş, yan tarafta az boşluk kaldığı için filmler üzerinden kaydırma yapınca telefon tıklamayı algılayıp tam akıcı çalışmıyor. Ancak yan taraftaki ince boşlukta sürükleyince kayıyor. Yan taraftaki boşluklar biraz daha artırılırsa sitede gezinmek daha kolay olabilir.
    Menüyü açınca oluyor dimi bu düzeltilmesi için mesaj atarım geliştirici arkadaşlara. Resim ekleme imkanınız olsa süper olur. Genede teşekkürler siteyi ziyaret ettiğiniz için.
    Menüde degil ana sayfada. Baska tarayicida denedim onda daha az oluyor. Elinize saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acayip mantikli bir girisim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noook kullanıcısına yanıt
    Nasıl mantıklı derken? Aslında zor birşey sabır gerekiyor birde milletin görmesi gerek. Editör olarak ondan böyle yerlere yazmak zorunda kalıyorum :)
    estağfurullah

siteye cidden çok katkıda bulunan arkadaşlarımız sağolsun.
    Yakında dizide eklenecek amaç herkesin rahat izlemesi.
  • mantikli cunku telefonu olup bilgisayari olmayan biri film izlmesi zor boyle bir site bu konuda fok yardimci olacaktir

• Öncelikle çalışmalarınız güzel gerçeten elinize emeğinize sağlık

ancak eğer yapabiliyorsanız bunu android uygulaması olarak sunarsanız bence ilgi daha fazla olacaktır çünkü şu an zaten
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cuyazilim.birdizidizi
    böyle bir uygulama var ve başarılı şekilde çalışıyor eğer sizde dediğim gibi bir uygulama çıkarabilirseniz gerçekten çok güzel olur :)
  • noook kullanıcısına yanıt
    aaa evet anladım şimdi kusura bakmayın aklıma gelmedi demek istediğiniz evet girişim mantıklı internette mobil sitelerde yok zaten ondan dolayı açtım malum herkesin bir mobil cihazı var artık bu devirde.
  • Siteyi uygulama yapmak acayip basit

• kadeve kullanıcısına yanıt
    Aslında bakarsanız dediğiniz uygulamayı inceledim adamlar kendi sunucularına atmış bu filmleri ve dizileri büyük bir ihtimalle kaliteside düşük videoların ayrıca sunucuda barındırmadan büyük telif davaları yiyebilir. çok tehlike bir iş aslında hele birde laptopları vs. ile yakalanırlarsa hapis cezası demek. bu tür uygulamaların güzel yani programcıya büyük avantajlar sağlıyor webte yapılacak çok kısıtlı ve her tarayıcıda aynı sonuçu vermiyor bazen neyse. kötü yanı uygulamayı güncelledikten sonra stabil olacak mı? o zaman bir sürü küfür alabiliyorsunuz :D

Örnek Yorum;
    Berbat Eskiden sorunsuzdu şimdi berbat olmuş dizinin resimleri gitti bir diziye tikladim sonra butun dizilerin ikonu ayni olmus giris yap uzun surmez demisiniz 20 dkdir giris yapmasini bekliyorum yani dalgami geciyosunuz dun kapanma sorunu bugun bu sorunlar bir adam gibi bir dizi programi bulduk diyoruz bir gun sonra acilmaz oluyo sonra sizde reklam koyarsiniz habire pro al dersiniz sonra klasik google play uygulamasi olacak 1 2 gunde 1 yildizinizi kaybetmissiniz bile

Bunlar olunca uygulamanın devamlılığında sıkıntılar çıkıyor. :)

Teşekkürler yorumunuz için..

• güncel
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.