eet kardeş bende hala nokıa 3110 umu unutamıyorum çok pratik bir teldi.
ilk göz ağrımdı
babam almıştı onu çelik kasa diye ama ben şüpheliyim bence platin kasa yapmışlar çok karıştırmıştım onu en son telefon gelmemeye başlamıştı(bozulmadı yanlış anlaşılmasın yönlendirmişim telefonu çocuktuk ozaman) sonra onu kuzene verdik bi gün geldi abi ben bunu bozamadım dedi içini açtık fazla parcaları çıkardık ben hala ümitsizdim(çalışıcağını düşünüodum) ama açılmadı. şimdi bahcede gömdük onu ahhh 1018 ahh bu arada o şiire bayıldım
ben ga628 kullanıp ortalıkta çıkarmaya utandığım zamanlar bu telefon benim için çok gelişmişti. dual bandlıydı aria çalışıyodu
On yıl sonra şimdi kullandığınız teknoloji harikası telefonlarınız da bu hale gelecek!
quote:
Orjinalden alıntı: Jerry Seinfeld
2008 yılında da A1018 topiği canlı kalsın istedim.
başarılarının devamını dilerim.
A1018 ablan 20 diye bi geyiğide vardı bi aralar
quote:
Orjinalden alıntı: cumur
Hala var.
quote:
Orjinalden alıntı: altinok
quote:
Orjinalden alıntı: cumur
Hala var.
O nasılmış, ben hiç duymadım
P990 dan daha ergonomik :D arkadaşımın yazın cama yapışan arıları halletmek için kullanırdı ah nerde o eski günler.. melodi kitapçıgı geldigi zaman hepimiz üzerine uçardık.. gerçi ben 2618 kullanıyordum ama neyse..
21 yaş kronolojik sırayla ericsson 2618 > W810i > ( P1 almayı düşünüyorum ) ama bu güne kadar keşke alsaydım dedigim tek telefon r380.. zamanın en baba telefonu...
abin 18 ablan 20 hea güzelmiş
Bir an iyi telefonla karsılastım derken karsıma cıktı takz...
ahhh ahhh nerede o eski gunler....yanımızda canta ile tasırdık unutulurmu hiç!
abi bu mükemmel teller türkiyeye gelmedimi ?gelseydi alırdık süper bişe ya
quote:
Orjinalden alıntı: Adamın Biri
/>
quote:
Özellikler(Operatöre Bağlı) Ücret bilgisi Alternatif hat servisi Çağrı yasaklama Çağrı bekletme Çağrı transferi Çağrı yönlendirme Bekleyen çağrı Arayan numarayı görüntüleme Hücresel mesajlar Konferans görüşme Geliştirilmiş Ses Kodlama Teknolojisi (EFR) Sabitlenmiş numaraları arama Yarıya İndirilmiş Ses Kodlama Teknolojisi Şebeke Kimliği ve Zaman Bölgesi görüntüleme Kısa Mesaj Servisi (SMS) SIM Uygulama Kiti İki hatlı servis Bağlanan hattı görüntüleme Ülke çapında dolaşım Kullanıcı kararıyla meşgul sesi
özlemişim ilk telefonumu görmeyeli baya olmuştu...
Bu süpermiş !
quote:
Orjinalden alıntı: Adamın Biri
Aaaaaa benim mmesajımmış
quote:
Orjinalden alıntı: thehspeed
İlk Telefonumdu Benimde.. Babamla Gitmiştik Babam Diyoduki Şu Siemens c25 Vardı Onu Al... Yarısı Kadardı Ama Ben 1018s almıştım.... Gece Böyle Tepesindeki Yeşil İşık Yanıp Sönünce Sanki Yaşıyormuş veya nefes alıyormuş gibi geliyordu karanlıkta bidi şebeke gelince 3 tane dit sesi varya o nada hayrandım...araba alarmı gibi....cink cink cink
Süper bir tarif. İşte A1018 sevgisi.
filmlerde dizilerde ve işadamlarında filan görürdük.içimiz giderdi..bi ara almak için alcatel'imi satmıştım kapaklarla renkleri filan değişiyodu..bi ara bi cola markası hediye ediyodu hatta(aklıma geldi) altına klavye takılıyodu mesaj yazmak için..hatırlayan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: fever2006
filmlerde dizilerde ve işadamlarında filan görürdük.içimiz giderdi..bi ara almak için alcatel'imi satmıştım kapaklarla renkleri filan değişiyodu..bi ara bi cola markası hediye ediyodu hatta(aklıma geldi) altına klavye takılıyodu mesaj yazmak için..hatırlayan var mı?
Chatboard.
Bende 10-15 tane böyle antenli A1018 GH888 falan var iptal mi oldu şimdi bunlar
uyumlu aksesuarlar ericsson chatboard
klavyeli telefonların kralı burdaa halt etmiş diğer klavyeli telefonlar