Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu topiği görünce benim ilk telefonum geldi aklıma ericsson 628 di ne günLeri yaaa onunda kapakLarı vardı renk renk ilk aldığımda bataryası kaLındı daha sonra ince bataryayla değiştirmiştim daha sonrada kısa anten takmıştım herşeyin ilki güzeLdir ya :D taş gibi telefonLardı
  • Anteni ve batryasına kurban olduğum A 1018 5110'dan sonra parsızlı nedeniyle beni az idare etmemişti hani
  • Arkadaşlar eski A1018 inizi atmayın.

Önce pili çıkarın ve sonra telefonu anteninden 90 derecelik bir açıyla tutup fırlatmak sureti ile çöp kutusuna doru gönderin.

Kalan pilleri ise şarjlı pil olrak kullanabilirsiniz.

Bizdeki A1018 pillerini sarjlı anfi yapmak için kullanmıştım. Birbirine seri bağlayınca oldukça güzel sesl alıyordum valla.
  • Siz hala neyi tartışıyorsunuz yahu, bakın bu sırık olan 688 geçtiğimiz günlerde 10. doğum gününü kutladı. Turkcell Hazırkart le aslanlar gibi çalışmaya devam ediyor. Benden 8 yaş küçüktür. Kardeşimdir yani.
    K500'ü boy oranını vurgulamak için koydum.

Mobil iletişimde çığır açan cihaz.

Topic UP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cünomen35 -- 20 Ocak 2007; 0:34:22 >

• Nerede o karizma telefonu bir hata ile telefonu 8310 ile takas etmiştim o gün çok içmiştim ne yaptığımın farkında değildim. Şimdi arıyorum. Pişmanım ,üzgünüm, hatalıyım. Şimdi kullandığım K790i de o telefonun özelliklerini bulamıyorum. O anten hangi telefonda var başka.
  • Telefonun board larda reklamı vardı hani renk renk a1018 ler ve altlarında kişiliği ifade eden kelimeler hey gidi hey
    gerçekten hatıralık telefon benim gd50 hala çekmecemde:) ama isteyene satabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfeci

Anteni ve batryasına kurban olduğum A 1018 5110'dan sonra parsızlı nedeniyle beni az idare etmemişti hani
  • Kafa yarmak için birebir
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmpossißleİsNothing

Kafa yarmak için birebir

Bence o müstesna cihazı bu şekilde kullanmak, suret-i katiyede ilme ve fenne muhalefet olur ki bu nevii hareketler cemiyette de pek kabul görmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

quote:

Orjinalden alıntı: İmpossißleİsNothing

Kafa yarmak için birebir

Bence o müstesna cihazı bu şekilde kullanmak, suret-i katiyede ilme ve fenne muhalefet olur ki bu nevii hareketler cemiyette de pek kabul görmez.

buyur???

• eskiden benim a1018 im vardı şarzdayken telefonla konuşuyodum bataryası patladı yıl:1999 ölümden döndüm desem yeridir bir hafta kulağım çınladı yıl:2007 a1018 imi tozlu raflardan çıkardım şuan elimde ve bakıyorum mavi gövdesi uzun sapı(anteni) soskocaman bataryasıyla çok idehal ve zarif bir telefon bir zamanların en önemli adamı john ericsson un yaptığı şaheser şimdi tozlu raflarda sürünüyor yazık aha şuraya yazıyorum bu telefon 20 yıl sonra müzeye çıkmazsa neyim

• yaw bu topic şakamı kim upladı bunu :D
  • uf var mı bunun gibi sağlam telefon seve seve bagajda saklıyoruz pikniğe gittimizde şarjımız kalmıyordu bagajdan bunu çıkartıyorduk hemen mesaj çekiyorduk süper bir alet kesinlikle tavsiye ederim
  • kimde anısı yoktur ki a1018 in.
    hiç unutmadığım bişeyi anlatıyım , bigün üzerine yarım şişeye yakın bira döküldü bende o zarif anteninden tutup kaldırdım o nacizane aleti ,üstünde buz gibi efes akıyodu ,oda sarhoştu artık ama bu söyleyeceğime inanmak biraz zor ama üstüne yarım şişe bira döküldü ve hiç bişey olmadı kapanmadı bile , işte bu teknolojiyi seviyoruz.
    şimdinin telefonlarına yarım şişe birayı dökün bakalım noluyo ,
    sonra a 1018 de ayyaş oldu zaten.
  • ericsson un bi ara reklamlarada çıkan hani land rover dan düşüp toza çamura bulanıyordu, doğa aktiviteleri için üretilmiş sörf tahtası antenli bi modeli vardı.. onun adı neydi, bulursam vitrine koymalık alacam bi tane...
  • Herhalde "R310S" Ti Turuncu Manyaktı.........
  •  Mobil iletişimde çığır açan cihaz.

http://www.gsmarena.com/ericsson_r310s-200.php

işte bu, sağol thehspeed

bundan sıfır temiz varsa alırım.. ciddiyim..

• A1018i yakındas çıkacakmış. Çok sağlam kaynaklardan duydum.
    Dehşet özellikleri var. 0.3 MP kamera ve 1 MB hafıza eklenmiş telefona. Fiyat çok uçuk olur herhalde ama biraz ucuzlayınca alırım...
  • Hala kullanan var mı bunu yaa? maçlara bile almıyolar artık...
  • sanırım @adamın biri bu konuyu 2 ayda bi rutin olarak hortlatıyo
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.