Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Mobil iletişimde çığır açan cihaz.

Abi bu ne,blututt kulak mı?

Yes it is a pencil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 18 Eylül 2006; 20:09:15 >

• Arkadaşlar ben 8800 aldım ama pişmanım aklımın bir köşesinde A1018 var acaba satıp onu mu alsam sizce hangisi daha karizma ? Karar veremiyorum yaaaa
  • Bu Telefon Hakkında İğrenç Bir Espri Vardır A1018 telefonunun markası ne Ablan19
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Arkadaşlar ben 8800 aldım ama pişmanım aklımın bir köşesinde A1018 var acaba satıp onu mu alsam sizce hangisi daha karizma ? Karar veremiyorum yaaaa

İkisi de karizma değil. Telefonda karizma olmaz. Bu tamamen kişinin kendisiyle alakalıdır...
  • A 1018 telefonunu şu sıralar hakemlerin kafasına atmak için maçların önünde satıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

• quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Bu Telefon Hakkında İğrenç Bir Espri Vardır A1018 telefonunun markası ne Ablan19

pffff

ama ilk çıktığında bu tlefonun grünüşünü çok beğenmiştim çok şıktı hala şık gerçi ama ilk göz ağrım t10 oldu kısmet işi

• helal
  • A1018 forever

neymiş o k750i ler w810 lar??İşte geleceğin telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

A1018 forever

neymiş o k750i ler w810 lar??İşte geleceğin telefonu

yeahhh

• +
  • baska konu acmayın yazmıs bide
  • +1923
  • Tam komedi yahu
  • benim ilk telefonum A 1018 di.Hey gidi günler hey.Ne anılarım geldi aklıma.Of be duygulandım,o günler geri gelir mi?Ne güzel yıllarmış o günler.Ah 1018 ah.
  • bu konu hala var mı ya

Abi hortlatmayın şunu artık ya
  • yanılmıyorsam sabah gazetesi kuponla dağıtıyordu bu telefonu.. hatta reklamında vatan şaşmaz la adını hatırlayamadığım bi manken oynamıştı. baya büyük bi kampanyaydı.. a1018 dışında ericsson un kapaklı bi modeli daha vardı kampanya dahilinde..
  • gazeteler o zaman tv bile dagıtıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.