Arkadasım güldürme beni ya artık millet telefonlarını winamp olarak kullanıyor sen hala melodi paylasımı yapıyorsun aman baskaları görmesinde gülmesinler
ne günlerdi beah valla bendede vardı
up
Bu konu baya bi geyiğe sardı. Öyle ki daha yapılacak espri kalmadı
O zamanlar dersane sınavından kazanmıştım... ARIA bedeva kontör dağıtmaya başladığı anda ufkumu genişlettim ve arkadaşlar sıkı durun A1018 ile CAHt yaptum:D Ciddiyim yav, ARIA *100#'den chat bölümüne geldim oaradn gruplara ve odalara girdim bayaa bir muhabbet etmişliğim oldu.
Lafın kısası, o kaba görünüşünün altında araştırmacı ruhlar için gizlenmiş yüzlerce sürpriz mevcutur A1018'in:))
O TELEFONLA İKİZ GİBİYDİK HATTA BERABER KIRMIZI IŞIKTA KARŞIDAN KARŞIYA BİLE GEÇTİK BEN YÜRÜYEREK O YERDE SÜRÜNEREK
way be bu a1018 kullanmıştım alınca çocuklar gibi sevinmiştim hele bide ona ışıklı anten mavi bide kılıf almıştım ren ren kapaklarımda vardı kapaklarım hala duruo ama a1018 nıkia 5110 degiştirmiştim zamanın en kral cep telefonu nokia 5110 vaybe hehe şimdilerde n70 begenmez olduk iyimi sattım n80 aldım bidaha satara tabi zararda ederek en 73 aldım saglık olsun be ama zararın neresinden dönsen kardır
hep yeni a1018 konusu açılıyor yöneticiler silmekten sıkıldı.yok a18018 mi alayım k750i mi diye.
Yok hocam bu orjinal konu
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
hep yeni a1018 konusu açılıyor yöneticiler silmekten sıkıldı.yok a18018 mi alayım k750i mi diye.
aslında ericsson değil de ben sony nin bu teline hastaydım zamanında hiç yakından bile görme şansım olmadı kendi kulaklığımızı takabildiğimiz ilk mp3 çalan telefonlardı acaba sony ve ericsson ayrı olsa bugun nasıl telefonlar olurdu.
Sony Ericsson'u tamamladı bi bakıma; Ericsson'un sahadaki adı ve piyasasıyla Sony'nin teknolojisi birleşti..
İkisi ayrı ayrı olsa bilemiyorum nası olurdu ama şu anki kadar iyi olcağını sanmıyorum şahsen
A1018 her ortama ayak uydurur
işte bi ericssonda benden çelik kasa 337
buda nokia 8110 ama süper telefondu be
annemin ilk telefonuydu bu abin 18
quote:
Orjinalden alıntı: CrashPolicy
O zamanlar dersane sınavından kazanmıştım... ARIA bedeva kontör dağıtmaya başladığı anda ufkumu genişlettim ve arkadaşlar sıkı durun A1018 ile CAHt yaptum:D Ciddiyim yav, ARIA *100#'den chat bölümüne geldim oaradn gruplara ve odalara girdim bayaa bir muhabbet etmişliğim oldu.
Lafın kısası, o kaba görünüşünün altında araştırmacı ruhlar için gizlenmiş yüzlerce sürpriz mevcutur A1018'in:))
Kesinlikle haklısınız.
quote:
Orjinalden alıntı: Adamın Biri
Handsfree de son nokta
Sandalyeden düştum gorunce
quote:
Orjinalden alıntı: darendeli
A1018 her ortama ayak uydurur
Tarzını belli et
Bu kadar esnek bi tel gormedim ben
hortlamış bu konu ama bu tele helal olsun az bile devrimdi bu tel