Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu konu yaşıyormu hala gerçekten bu teli kullana varsa anlından öperim
  • 1998 yılında almıştık . 250 milyon türk lirasına 12 ay taksitle . o zaman kefil gerekiyodu . turkcele kefille gidip öyle almıştık 2 adet o zamanki sevgilim, şimdiki eşimle ....

hey gidi günler ... onunla konuşmak mesajlaşmak ne güzeldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meric16 -- 26 Temmuz 2006; 13:33:23 >
  • Özellikleri
    130*49*27 mm boyut. 163 gr agirlik (NM 6066 standart pille).
    2.5-4 saat konusma, 100 saate kadar bekleme süresi.
    Uluslararasi kullanimi saglayan, GSM 900/1800 dual-band.
    Kolay kullanim, net goruntusu icin 3 satir full grafik ekran.
    5 renk ve degiºtirilebilir ön paneller.
    Gelistirilmis ses kodlama teknolojisi (EFR).
    Saat, alarm, tarih ve kisisel telefon rehberi fonksiyonlari.
    Son aranan telefonlarin, cevaplanan ve cevapsiz çagrilarin saklandigi karma cagri listesi.
    Kendi zilinizi yaratabilme seceneginin yaninda 12 ayri zil (Vivaldi, Boccherini, Grieg, Brahms, Trad ve Wagner’den melodiler).
    Sik kullanilan bes adet SMS mesajini kaydetme ve yeniden kullanma
    Tek tus ile zil sesini kapama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 7 Ağustos 2006; 11:04:11 >
  • bu telefonu binaların temellerini güçlendirmek için kullanışlı,ama sakın haa standlara sokmayın ölüm tehlikesine yol açabilir,geçenlerde araba yokuş aşağı inmesin diye altına bişi koymuştu o sanırım a1018di
  • dün gece taksim istiklal caddesinde; galatasaray lisesinden fransız sokağına inen caddede, saat 23.15 sıralarında bir zencide gördüm A1018İ i adam hebele hübele konuşuyordu. acaba o cihazı nerden, ne zaman ve kaça almıştı o kardeşimiz?
  • bu kadar sayfayı okuduktan sonra sanki kendimi bi ütopya yada bi bilinmezler dünyasının içinde buldum. Ama bir anda neden kendimi bu kadar karamsar bu kadar bezmiş ve yanlız hissediyordum.5-10 dakika içinde kendimi sanki zaman tünelinin içinde buldum ve bundan seneler önce elimde bir 7210 olduğunu gördüm işte o an karamsarlığım ve bezmişliğimin farkına vardım.Neden benimde monofonik renksiz ekran titreşimsiz radyosuz bi telefonum yoktu.Evet arkadaşlar ben A1018 kullanmadım ve ben bu hata yüzünden şu an intihar etme derecesine geldim.Bana a1018'i bulabileceğim sabit bi mağaza adresi verebilir misiniz?Ve ya elinde olan varsa irtibata geçsin para möhim değil.
  • ya arkadaşlar ne güzel bi topicmiş ben niye bu kadar gecikmişim bu topiğe

gecenin bu saatinde nöbetimi şenlendirdi

hatırlıyorumda benimde ilk telefonum 628 di

bizim hoca 1018 almıştı öve öve bitiremiyodu ne günlerdi be sınıfta açık unutmuştum 628 imi tek bipte biriside arayıp duruyor hoca bakınıyor cıkarıp kapatamıyorumda bende elimi usulca sokup anteni çıkarmıştım tel knock out bi daha çalmadı

şimdiki tellerde yapabilirmisin bunu......
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

bu telefonu binaların temellerini güçlendirmek için kullanışlı,ama sakın haa standlara sokmayın ölüm tehlikesine yol açabilir,geçenlerde araba yokuş aşağı inmesin diye altına bişi koymuştu o sanırım a1018di

• Oha bu topic hala yaşıyo mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Oha bu topic hala yaşıyo mu ya

bu topic topiclerin kralı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahintech

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Oha bu topic hala yaşıyo mu ya

bu topic topiclerin kralı

yani kralı olmasada soytarısı olabilir...

• A 1018
    ablan 19

auhsdhuasuhduhasd

yıllardır bu espiriyi yapan duymamıştım aklınızla bin yaşayın yaw :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: comcom

bluetooth çalışmıyor
    kızılöteside çalışmıyor
    Ama 9 MP kamerası mükemmel çekiyo
    İşte bi resim

Makro da başarılı

Fotoları biraz beyaz mı çekiyor ne
  • Bu ne yaaa saygısızlık etmiyim ama bana bunu bedava verseler bunla sokağa bile çıkmam
  • inanamıyorum titreşim bile varmış vayyybeee teknolojiye ayak uyduramayız bizşimdi bunda monofonik seste varsa afallarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 2 Eylül 2006; 23:37:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Abi bu ne,blututt kulak mı?
  • abi süper yaa diyecek bişi bulamıyom topic açılmış bu telefona. kim açmışsa alnından öpmek lazım topici halen yaşatıyor. herkez görüp yazıyor halen ben buna bakarım şaka weya ciddi farketmez neticede yazan yazıyor we topic yaşıyor warmı bu arkadaş gibi hanginiz akıl ettide böyle bi topic açıp acaip ekşın yarattı ha söyleyin bakiimmm

• aaaaa onbaşı olmuşum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.