Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hanginizin telefonu bunu yapabiliyor arkadaslar sorarim size!!! bu fotograftan sonra benim w800i`yi bu a1018le takasa sokmaya karar verdim ama tek sartla: su asagidaki kilifi da bulamazsam almam, kilifsiz a1018mi olurmus erkek adam a1018ini kemerde tasir tamammi:)

Mobil iletişimde çığır açan cihaz.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 24 Mayıs 2006; 9:18:58 >
  • Bizim tarih hocası 5 sene önce 5. sınıftayken bu telefonu sinirlenip kapıya fırlatmıştı. Sonuç: Ufak bir çizik. O gün bu gündür dayanıklılığına hayran olduğum tek telefondur. Rüyalarıma girmişliği bile vardır(gerçi kabus oluyor çünkü altında eziliyordum)
  • ABİN 18
  • a1018leri yaşatalım........

lütfen bu forumun sesi kesilmesin......herkesten daha fazla duyarlılık bekliyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ac2ronay

a1018leri yaşatalım........

lütfen bu forumun sesi kesilmesin......herkesten daha fazla duyarlılık bekliyorum.....
  • bende a2618 var.....hemde taş gibi.....
    çalışıyor......

a1018 in kardeşi.........

resimlerini çektim ama foruma nasıl resim yüklenebileceğini bilmediğimden duruyor.....
    nasıl yükleneceğini biri anlatırsa yükleyeceğim
  • Dostum direk ekleyebiliyosun artık mesaj yazdığın ekrandan, "buraya resim koymak için tıklayın!" yazıyo altta..

bunun dışındawww.imageshack.us adresine upload edip çıkan sayfadan "direct link to image" linkini buraya kopyalayabilirsin
    quote:

bende a2618 var.....hemde taş gibi.....
    çalışıyor......

a1018 in kardeşi.........

resimlerini çektim ama foruma nasıl resim yüklenebileceğini bilmediğimden duruyor.....
    nasıl yükleneceğini biri anlatırsa yükleyeceğim

• MAX 200kb demiş......
    bende fotoshop yok....
    başka resim kırpabileceğim program varmı......
  • Aç MSpaint'le kes o bölgeyi istediğin kadar küçült sonra JPG olarak kaydet
    quote:

MAX 200kb demiş......
    bende fotoshop yok....
    başka resim kırpabileceğim program varmı......

• şahane telefon yaa.... amcaoğlunda var cidden beğeniyorum yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

hanginizin telefonu bunu yapabiliyor arkadaslar sorarim size!!! bu fotograftan sonra benim w800i`yi bu a1018le takasa sokmaya karar verdim ama tek sartla: su asagidaki kilifi da bulamazsam almam, kilifsiz a1018mi olurmus erkek adam a1018ini kemerde tasir tamammi:)

o takılı olduğu alet ne ne işe yarar???

• şu bataryanın asaletine bakın...

bi de telefonun asaletine bakın...

• vaybe hey gidi günler hey
  • aah aah benimde A1018 im vardı ne güzel bi kapak yaptırmıştım ama coca cola light logosu vardı eskişehirde yaptırılıyordu istediğin kapak. sonra k750 nin flaş hediyesi gibi chatboard veriyolardı. iki tane de oyun bulmuştum tetris ve jumper. küçük kardeşimin kafasını yarmıştım anteni resmen yaroya kadar kafasına girdi.. bi gün elimdeydi camdan dışarı fırladı 3. kattan, bina boşluğuna. sonra çopçü temizlerken bulmuş telefonda tek bir çizik bile yoktu ama batarya ikiye ayrılmıştı. arkadaşın bataryasında denedik takır takır çalıştı ama piyasada bataryasını bulamadım İşte A1018 imin hazin sonuu

• quote:

hanginizin telefonu bunu yapabiliyor arkadaslar sorarim size!!! bu fotograftan sonra benim w800i`yi bu a1018le takasa sokmaya karar verdim ama tek sartla: su asagidaki kilifi da bulamazsam almam, kilifsiz a1018mi olurmus erkek adam a1018ini kemerde tasir tamammi:)

O TELEFONUN TAKILI OLDUĞU ŞEY NE İŞE YARIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comcom -- 27 Haziran 2006; 23:46:58 >
  • Wireless aparatı

quote:

Orjinalden alıntı: comcom

quote:

O TELEFONUN TAKILI OLDUĞU ŞEY NE İŞE YARIYO

• herhalde bir çeşit bomba düzeneği oluyor.kimse eklememiş özelliklerine.ben ekleyeyim dedim.
  • o tv-out çipi..onu televizyonun içine takıyorsunuz,sonra abin18le menüde dolaşırken televizyondan görüntü alabiliyorsunuz
  • bide kamerası olsa tam olcak çok karizma duruyo
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.