ya arkadşlar Türkiye'dde bulamadım ben bu telefonu.. piyasada sınırlı sayıda warmış.. we millet ne kadar olduğunu bile bilmio... bilen war mı ona göre yurt dışından gtirtcem de
quote:
Orjinalden alıntı: 10_ur
ya amcamda ben küçükken;ufacıkken bu telefon wardı... ewe ilk geldiğinden benim elime wermişti.. (tabi zamanından annemgil konuşan telefon alıodu bize we onlarla karıştırdım).. tuşlara basıodum basıodum konuşmuodu.. amcam aldı telefonu elimden we bizim ewi aradı... ben de bi elimde onun telefonu bi elimde ew telefonu <aloo! alo!!! die haykırışlar içinde konuşuodum... kulağıma birden kendi sesim yankı yaptı bu da ne dedim... we en sonunda Ceton düştü ewet ewet bu bi gerçek ew telefonunun kablosuzuydu;hayır hayır bu bi çanta telefonuydu.. ben olayı kawrayınca daha çok konuştum daha çok konuştum.. çok mutlu olmuştum.. artık kendimle konuşabiliordum.. o gün dünyanın en mutlu insanıydım
okula gittiğimde arkadaşlarıma büyük bir şewkle anlattım:we onlar hstr-sie gibi tepkiler werince ben de üzüldüm... fakat onlar bugün benim haklı olduğumu düşünüp arkadaşımızı çok üzmüşüz biz die kendilerini paralıolardır(hatta intahar edenler ile olmuştur) şaka bi yana neydi o a 1018 ler... şimdikiler yalan yaw...
quote:
ya arkadşlar Türkiye'dde bulamadım ben bu telefonu.. piyasada sınırlı sayıda warmış.. we millet ne kadar olduğunu bile bilmio... bilen war mı ona göre yurt dışından gtirtcem de
daha çıkmasına çok var o telin yaaa
quote:
bu konuyu sevelim, koruyalım
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Mobile
quote:
ya ben ne zamandır bu teli bekliorum war ya piyasaya bi çıksı alt üst olacak piyasa....
(bu topiği çok sewdim )
telefonu bu sene beklemeyin 2007 de çıkacakmış tarihin ileri alınmasının nedeni telefon hafızasını tam tamına 1,7 kb yapacaklarmış
quote:
Orjinalden alıntı: spawn34
telefonu bu sene beklemeyin 2007 de çıkacakmış tarihin ileri alınmasının nedeni telefon hafızasını tam tamına 1,7 kb yapacaklarmış
yav dalga geçmeyin arkadaşlar telefonla.bir keresinde 688'in üzerinden kartal'la geçtik tele hiç birşey olmadı. şimdi soruyorum size en önemli özellik bu değilmi.yani düşünsenize 1.2 tona dayandı.
n70 dayanabilirmi buna.ha.kamerası video kaydı onu kurtarabilirmi.
wayy arkadşlar bunu hiç düşünmemiştik.. farklı bi bakış açısı.. o kadar özelliğinin yanında bi de bu marifeti warmış!!!! meğer ben bu telefonlar çok hassas olur sanıodum
yerlerdeyim A1018 hee
yaa benimde 5 sene önce bi a1018 im wardı gazeteden almıştık bide yanında CHATBOARD weriyorlardı we chatboard hala duruyor geçen gün elime geldi attım çekmeceye warmı sizin CHATBOAR ınız???
bendede tasarım harikası 628 var yurt dışından getirttim ön panel değişebiliyor yaa ama pilini bulamadım daha türkiyeye gelmesine çok varmış öle dediler teknosadan. gelirsede fiyatı 1000 ytl civarında olurmuş satıyom bende 900 varmı ule alan
quote:
Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61
bendede tasarım harikası 628 var yurt dışından getirttim ön panel değişebiliyor yaa ama pilini bulamadım daha türkiyeye gelmesine çok varmış öle dediler teknosadan. gelirsede fiyatı 1000 ytl civarında olurmuş satıyom bende 900 varmı ule alan
kardeş o kadar ucuza gitmez o alet naptın sen yaw şimdi gören kapışır bu aleti buy fiyata
var koçum var hem SH888»»T10 arası bütün modellere uyan hem de T20 ve sonrasına uyan chatboardım var. data kablom da var. iki farklı tipte araç kitim var. araç şarj kablom da var. kulaklığım da var radyom da. NAAAAAABEEEEEEERR???!!!
Bizim burda A1018 yasaklandı ağırlığı nedeniyle kemik erimesine sebep oluyormuş
a 1018 - ablan 19 diye esprileri bire türetilmişti bir aralar
bu topiği sevelim koruyalım.abilerine ezdirmeyelim