Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden bu aletin data kablosu varmı yoksa gırgırmı geçiyonuz?
  • bide ericssonun o zamanın smartphoneleri vardı
    ikisi de Microsoft Windows 95 tabanli Mobile Office Suite işletim sistemine sahipti
    I888
     Mobil iletişimde çığır açan cihaz.
    Bunda Bide Kızılötesi vardı
    HA BİR DE SH 888
     Mobil iletişimde çığır açan cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comcom -- 29 Haziran 2006; 14:20:46 >

• arkadaşım sen gerçekten forum havasındasın ve seni kıramadım gerçek bir paylaşım olsun diye program veriyorum.
    Bu programı güzel melodiler yapıp kodlarını telefona atmak için kullanabilirsin
    Zaten kodları ekranda gözüküyor.
    A1018-688-788 içindir

Download: http://www.hemenpayla*s.com/download/1075162/ericsson.zip.html
    Not:"a" ile "s" arasındaki yıldızı (*) kaldırarak linke ulaşailirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comcom -- 28 Haziran 2006; 20:50:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey

İYİ ETMİŞSİN YANİ A 1018 DE O KADAR ÖZELLİK VARKİ BİR TOPİC AÇMAK GEREKİYORDU.

nekadar şakadan anlamazsınız ya

heralde geyik olsun diye açıldı bu konu herşeye itiraz edin anca asıl sizin gibilere

• A1018 günlerdir rüyalarıma giriyor, şu euro bir düşse de alsam teknoloji harikasını
  • A1018 mi K750i mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: On7_li

688 imi halen saklıyorum. Bende tarifi mümkün olmayan hatıraları var. O karışık zil sesi yokmu, alıp götürüyor beni anılarıma...

(Sene 2000. Tertip 80-1. Yer İst./Metris) a1018 ide bir süre askerde kullanmıştım. Telsiz görünümlü olması özelliğinden çok faydalandım. Rütbeli kadrosu a1018 i gördüklerinde telsiz zannettikleri için bir şey demezdi. Adamlar ne kadar fonkisyonel cihaz yapmışlar. O gövdesi, o anteni yokmu ya. telsizden ayırmak imkansız hale getiriyordu kendisini. Hücum yeleğimin cebine atardım. Antenide cep kapağının yanından dışarı çıkardı. Bendeki hazzı görmeliydiniz. Nöbetlerimin tek dostuydu benim. Onunla nöbetlerim su gibi geçerdi. Sadece nöbetlerimin değil, en buhranlı anlarımda benimleydi a1018 im.
    Bir piknik esnasında, arkadaşım a1018 imin üzerine basmış ve o minicik bendenini kırmıştı. Bu yüzden ondan ayrılmak zorunda kalmıştım

yaw cok süper olmus hoca :D

e yakalandımı ceza nedir?

• Abi N90'a N83ü duman eder vede dumanına oda parfümü sıkar
    walla w950 im var yedek telefon olarakta k800üm var sizce ikisini de satsam bi a1018 alsam .alak mı olurum? ha bir de w900i ile a1018 i karşılaştırıp sonuçları yazarsan aydınlanırız. bide a1018 w900i min üstüne düşerse yer kabuğunu delebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comcom -- 29 Haziran 2006; 14:26:52 >

• benim hiç a1018 im olmadı etrafımda herkesin a1018i vardı benim hiç olmadı

ehehehe bu tel daha ünlüyken halam dalga geçerdi ayağım büyüklüğünde telefon diye.baktıydık harbi bi ayak kadar var

a1018 çıktıktan sonra bizim arkadaş bana diyodu a1018 dünyanın en iyi telefonu diye.hala aklıma geldikçe dalga geçerim

• bu telefona uyumlu flaş çıkmız haberiniz olsun
  • ya bu telefonu dersane zamanlarında zar zor para denkleştirip 50 milyona (__o zamanlar YTL yoktu, milyonlar milyarlar trilyonlar falan vardı__) filan almıştım. o zamanlar benim için muhteşem bi teldi. şimdi mi? Yıllar geçti dershane bitti, üniversite bitti, ve meslektede ikinci yılımı devirdim 21 haziranda!!! vay be ben neymişim

dip not: w800i ile mutlu sayılırım...__A1018 ve o zamanlar başka güzeldi be arkadaşlar__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahintech -- 29 Haziran 2006; 14:19:46 >

• bluetooth çalışmıyor
    kızılöteside çalışmıyor
    Ama 9 MP kamerası mükemmel çekiyo
    İşte bi resim

Makro da başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

telefonu bu sene beklemeyin 2007 de çıkacakmış tarihin ileri alınmasının nedeni telefon hafızasını tam tamına 1,7 kb yapacaklarmış

pardon kusura bakma ama sanırım yanlışın war... 1.7 gb dicektin heralde

Hayır 1.7 Terabyte diyecekti ağzından kilobyte kaçtı

• quote:

Orjinalden alıntı: comcom

bluetooth çalışmıyor
    kızılöteside çalışmıyor
    Ama 9 MP kamerası mükemmel çekiyo
    İşte bi resim

Makro da başarılı

fotolar oldukça kaliteli

• quote:

arkadaşım sen gerçekten forum havasındasın ve seni kıramadım gerçek bir paylaşım olsun diye program veriyorum.
    A1018-688-788 içindir

Teşekkür ederim.Güzel paylaşım

• quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

quote:

arkadaşım sen gerçekten forum havasındasın ve seni kıramadım gerçek bir paylaşım olsun diye program veriyorum.
    A1018-688-788 içindir

Teşekkür ederim.Güzel paylaşım

önemli değil dostum görevimiz

• sayın forum yöneticileri muhtemelen beni en kısa sürede tekrar banlarlar
    AMA BEN BİRŞEY YAPMADIM ONU DA BELİRTMEK İSTİYORUM
    soru sormuştum bu aletin data kablOsu varmı diye sanırım görmediniz bende tekrar soruyorum
    BU ALETİN CİDDEN DATA KABLOSU VAR MI
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

benim hiç a1018 im olmadı etrafımda herkesin a1018i vardı benim hiç olmadı

ehehehe bu tel daha ünlüyken halam dalga geçerdi ayağım büyüklüğünde telefon diye.baktıydık harbi bi ayak kadar var

a1018 çıktıktan sonra bizim arkadaş bana diyodu a1018 dünyanın en iyi telefonu diye.hala aklıma geldikçe dalga geçerim

Ayak kadar olması telefonun kötü olduğunu göstermez. Bu telefon bir klasiktir. Lütfen eleştirinin dozunu kaçırmayalım...

• Birde su vardı bu modellerin piline bir klips takılıyordu ve cebe öyle takılıyordu oda çok havalı oluyordu o zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekilhan -- 25 Temmuz 2006; 14:56:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jerry Seinfeld

quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

a1018 lerinize 10 ytl veririm.

Benden 11 YTL

Üstüne 11 değil 111 YTL verseler kullanmam Sony ile ortaklığa girmeseler elimi sürmezdim

Sony olmasa nasıl yakalayacaklardı ses ve görüntüdeki başarıyı

Ama mizah-eğlence bölümüne iyi gider bu konu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.