Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah be arkadaşlar bu telefon unutulur mu ya.... o benim ilk telefonumdu... babam doğumgünü hediyesi olarak almıştı sevinçten uçmuştum(çünkü o zamanlar bu telefonun hayaliyle yatıp kalkıyordum).. 2000 yılıydı.... vakit ne kadar çabuk geçiyor değil mi 6 sene olmuş. Günlerin, hayatımızın kıymetini iyi bilelim dolu dolu yaşayalım geçen zaman geri gelmiyor. herkese sağlıklı günler....
  • Arkadaşlar aslında her sene bir gün a1018 günü olacak millet bu illetle dışarı çıkacak diğer telefonlar çekmeyecek falan..ne komedi olurdu...yetkililere duyuruluR
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Baba arka cebe koymayın sakın ama mazallah düşüverirsiniz falan...

• quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Baba arka cebe koymayın sakın ama mazallah düşüverirsiniz falan...

• ben de cok aradim. titresim ve kilif. nitekim yok. data kablosundan bozup yapmayi dusunuyorum. findikzade mistacoglunda R bilmemkac model wap telefonu var. hem de sifir. A1018 ararken onu buldum. kutusunda GPRS yaziyor. data kablosu yazilim cdsi tam takim. ama A1018'in yerini tutamaz. ben almadim. ilgilenenlere duyurulur.
  • ben sunu merak ediyorum. a1018'e titresim takinca alttan ayarlar menusunde beliriyor mu? bulamadım gitti. degilse data kablosundan yapacam. data kablosu satan bir yer buldum. adam kablocu. akla gelmeyen kablo var. eski sony tvlerin yuvarlak scartlarina kadar sacma sapan kablolar var adamda. fatih akdeniz caddesi cikarken sagda sondan ikinci, inerken solda ikinci cadde. volkanik elektrikci.
  • yaf bu nası bi nostallciktir yau
    koptum wala aksam aksam

bide ozamanların bomba esprisi wardı abin18 in bi üst modeli ablan20 çıkcak bekleyin almayın hemen fln die

hey gidi günler heeyy

• bunu yapan mühendisler ile ne dalga geçilmiştir ama. yazık ya onlara."bakın lan o kütük telefonu çizen mühendis ahada bu." " ezmeyin be çocuğu daha güzel işler yapacak ilerde"
  • Anteni planlayıp yapana acımak gerek Bi de bi ara ericssonun suya toza dayanıklı bi telefonu vardı hani dil gibi anteni vardı O neydi ? ona da topic açalım
    quote:

Orjinalden alıntı: esik1

bunu yapan mühendisler ile ne dalga geçilmiştir ama. yazık ya onlara."bakın lan o kütük telefonu çizen mühendis ahada bu." " ezmeyin be çocuğu daha güzel işler yapacak ilerde"

• rüyalarımın telefonu... ahh ah 2001 miydi 2002 miydi ne babam almıştı: her gece babam yattıktan sonra odadan telefonu çalar ve kendine has o muhteşem ve şimdiki tellerin oyunlarını solda sıfır bırakıcak oyunlarıyla oynardım... puan yaptıkça sevinirdim... plastik tuşları adeta şimdiye kadar hiç yapılmamamış bi peluş oyuncak kadar narindi kıyamazdım tuşlarına basmaya... ne günlerdi!!! geceleri yalnızlığımı paylaşırdı benimle...

yeri gelir mahalle kavgalarında kullanırdık, yeri gelir mahalle maçlarında kale direği yapardıık.. garibim gıkı çıkmazdı...

anteniyle uzanamadığımız eşyalarımızı almamıza yardım ederdi... karşılıksız bir sevgiydi onunki...
    ahh ah ne vefalı telefondun sen A1018!!!

HAYALLERİMİZDESİN... WAZGEÇİLMEZİMİZSİN!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: stnzmRetra

rüyalarımın telefonu... ahh ah 2001 miydi 2002 miydi ne babam almıştı: her gece babam yattıktan sonra odadan telefonu çalar ve kendine has o muhteşem ve şimdiki tellerin oyunlarını solda sıfır bırakıcak oyunlarıyla oynardım... puan yaptıkça sevinirdim... plastik tuşları adeta şimdiye kadar hiç yapılmamamış bi peluş oyuncak kadar narindi kıyamazdım tuşlarına basmaya... ne günlerdi!!! geceleri yalnızlığımı paylaşırdı benimle...

yeri gelir mahalle kavgalarında kullanırdık, yeri gelir mahalle maçlarında kale direği yapardıık.. garibim gıkı çıkmazdı...

anteniyle uzanamadığımız eşyalarımızı almamıza yardım ederdi... karşılıksız bir sevgiydi onunki...

Bi saniye yahu!!! Bu telefonda oyun yoktu ki!!!

• sorry yannışlık olmuş yaw A1018 diildi oo!! o anlattıımdan öncekiydi A1018... ama durun... A1018le ilgili de çok anılarım war onlarıda anlatıcam ilerleyen zamanlarda...
  • Yahu bırak çocuk hevesini alsın topicte
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orjinalden alıntı: stnzmRetra

rüyalarımın telefonu... ahh ah 2001 miydi 2002 miydi ne babam almıştı: her gece babam yattıktan sonra odadan telefonu çalar ve kendine has o muhteşem ve şimdiki tellerin oyunlarını solda sıfır bırakıcak oyunlarıyla oynardım... puan yaptıkça sevinirdim... plastik tuşları adeta şimdiye kadar hiç yapılmamamış bi peluş oyuncak kadar narindi kıyamazdım tuşlarına basmaya... ne günlerdi!!! geceleri yalnızlığımı paylaşırdı benimle...

Bi saniye yahu!!! Bu telefonda oyun yoktu ki!!!

• ewet yaww

sonyericsson aşkı bu...

i love you A1018.. GH bilmemne... t310 ... t610 ve adını sayamadıım daha birçok model!!! WE LOVE YOURSS
  • ya arkadaşlar şu telefondan çektiğiniz fotoları ve video örneklerini bizimle paylaşırmısınız
  • Bunu dışarda çektim

Bu da iç mekan

Makro çekimde de süper

quote:

Orjinalden alıntı: fener8ahce

ya arkadaşlar şu telefondan çektiğiniz fotoları ve video örneklerini bizimle paylaşırmısınız

• ya amcamda ben küçükken;ufacıkken bu telefon wardı... ewe ilk geldiğinden benim elime wermişti.. (tabi zamanından annemgil konuşan telefon alıodu bize we onlarla karıştırdım).. tuşlara basıodum basıodum konuşmuodu.. amcam aldı telefonu elimden we bizim ewi aradı... ben de bi elimde onun telefonu bi elimde ew telefonu <aloo! alo!!! die haykırışlar içinde konuşuodum... kulağıma birden kendi sesim yankı yaptı bu da ne dedim... we en sonunda Ceton düştü ewet ewet bu bi gerçek ew telefonunun kablosuzuydu;hayır hayır bu bi çanta telefonuydu.. ben olayı kawrayınca daha çok konuştum daha çok konuştum.. çok mutlu olmuştum.. artık kendimle konuşabiliordum.. o gün dünyanın en mutlu insanıydım

okula gittiğimde arkadaşlarıma büyük bir şewkle anlattım:we onlar hstr-sie gibi tepkiler werince ben de üzüldüm... fakat onlar bugün benim haklı olduğumu düşünüp arkadaşımızı çok üzmüşüz biz die kendilerini paralıolardır(hatta intahar edenler ile olmuştur)
    şaka bi yana neydi o a 1018 ler... şimdikiler yalan yaw...

• a1018 bir yaşam tarzıdır.anlatılmaz yaşanır...
  • Bu telefonda Wi-Fi yokmuş doğru mu?Eğer doğru ise buradan Ericsson'a bir Hatta 3-5 tane daha

Böyle nacizane bir telefon yapılır da Wi-Fi konmaz mı?Böyle rakipsiz bir telefonda böyle eksiklikler şaşırtıyor..Anten konusunda rakipsiz..kamyoncuların yol dostu..Böyle bir telefonda autofocus'ta yok..YUH

@PlutosDaddy,
    çektiğin fotoğraflarda en ufak noise falan yok..netlik mükemmel ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 30 Nisan 2006; 15:39:01 >

• Geçen Mobile-Review'de incelemesini gördüm..Greyini falan bulabilir miyiz bu telefonun?Avrupa'da var mı?
    Bu arada telefon;1 taneye kadar sim kart destekliyormuş..yani bayağı bir numara kayıt alanı demek..sevdim bu tel.i

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.