Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence ericsson 'un yaptıgı en saglam telefon 688 di. Çelik gövde si vardı.
    Bide pili NhMh nasıl agır. Takoz gibiydi.
    Telefon gözümün önünde apartmanın merdivenlerinden bi alt kata yuvarlandı. telefonu aldık yerden hala saglam pili bile cıkmamıs.
    inanamadım ya telefon hala duruyo sadece pili bozuk tekrar diriltmeyi düşünüuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyho

bence ericsson 'un yaptıgı en saglam telefon 688 di. Çelik gövde si vardı.

Hakk-ı aliniz var.
  • 688 imi halen saklıyorum. Bende tarifi mümkün olmayan hatıraları var. O karışık zil sesi yokmu, alıp götürüyor beni anılarıma...

(Sene 2000. Tertip 80-1. Yer İst./Metris) a1018 ide bir süre askerde kullanmıştım. Telsiz görünümlü olması özelliğinden çok faydalandım. Rütbeli kadrosu a1018 i gördüklerinde telsiz zannettikleri için bir şey demezdi. Adamlar ne kadar fonkisyonel cihaz yapmışlar. O gövdesi, o anteni yokmu ya. telsizden ayırmak imkansız hale getiriyordu kendisini. Hücum yeleğimin cebine atardım. Antenide cep kapağının yanından dışarı çıkardı. Bendeki hazzı görmeliydiniz. Nöbetlerimin tek dostuydu benim. Onunla nöbetlerim su gibi geçerdi. Sadece nöbetlerimin değil, en buhranlı anlarımda benimleydi a1018 im.
    Bir piknik esnasında, arkadaşım a1018 imin üzerine basmış ve o minicik bendenini kırmıştı. Bu yüzden ondan ayrılmak zorunda kalmıştım

• ilk telefonum bir 688'di. Hey gidi günler telefonu kaybetmek mümkün değildi. Hele üzerindeyse her saniye kendini hissettiriyodu kerata. Ondan ayrıldıktan sonra elim varmadı ericssonlara . Çok istememe rağmen benim hiç A 1018'im olmadı yaaaa...
  • valla a1018 ilk çıktığında aldım ama ne hoşuma gitmişti nokia 5110 a karşılık hava olsun diye almıştım melodi besteleyebilyodum ya ondan yani
  • a1018 lerinize 10 ytl veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Cem-i cümlemize inşaallah. Zat-ı alinizde seyyar muhabere cihazı mevcut mu ?

Eğer mevcut değilse bendeniz, temin edeceğiniz cihazda bulunması icab eden hususiyetlerle alakalı malumat verebilirim. Zira bu mevzuda sahifelerce neşriyatı tetkik ettim ve nihayetinde bir kanaate vardım . Mamafih zat-ı alinizin işine karışmış olmayı da arzu etmem. Hayırlı günler.
    quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Arkadaşlar bu cihaz belki arzu ettiğiniz nispette mütekamil değil fakat ziyadesiyle mukavim. Bendenizin cebinden yere yuvarlandı da hiç bir yara bere almadı maaşallah.

Abi sen çok yaşa e mi, bazı nedenlerden dolayı canım o kadar sıkkındıki... Ta ki yazdıklarını okuyana kadar, gecenin bi yarısı gürültüyle gülmeye başladım, sağol varol.

Allah zatıalinize ve mustesna cihazınız A1018 e sağlık, afiyet ve ziyadesiyle uzun ömürler bahşeylesin. Cihazınıza en son moda müzisyenlerin eserlerinden vücuda getirilmiş musiki kodları ihsan eylesin...

kardeş üslübun bana REŞAT NURİ GÜNTEKİN , PEYAMİ SAFA yı anımsattı.......

• quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

a1018 lerinize 10 ytl veririm.

Benden 11 YTL

• arkadaşlar a1018 imi nasıl update edebilirim? hala beceremedim
  • symbian yoksa alınmaz bu telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavanca

symbian yoksa alınmaz bu telefon.

symbian demek herşey demek değildr

a1018de symbian yok ama mesaj çekiliyo,alarm kuruluyo,melodi besteleniyor falan.gördüğümüz gibi symbiana hiç gerek yok a1018de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 19 Aralık 2005, 18:15:14 >

• bu telefona 100 kontör yüklersem telefondan pahalı oluyo yaa
  • Herşeyi parayla ölçmek, çağımızın hastalığı .
    Bu telefona sahip olan insanın ruhunun derinliklerinde hissedeceği tarifi imkansız mutluluğun değeri nasıl parayla ölçülebilir ki?
    O mutluluk kaç kontöre bedel sizce ?
    Biraz hassasiyet diyorum diyorum size !

quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

bu telefona 100 kontör yüklersem telefondan pahalı oluyo yaa
  • İYİ ETMİŞSİN YANİ A 1018 DE O KADAR ÖZELLİK VARKİ BİR TOPİC AÇMAK GEREKİYORDU.

• bu topik buraların neşesi oldu destekleyelim lütfen
  • hah alemin kralı telefon siemens c10 dur kapanışı quake gibiydi be. a1018 1.5 yaş büyük abisi. ne teldi. zamanında 1998 sanırım (belki daha önce) o telefonu 165 milyona almıştım.
  • @konsey06 hocam biz üstkonu yapılsın diyoruz sen neler diyorsun yaw.
    Biraz duyarlı olalım lütfen...
  • zuhahaha olm bunu ananem kullanıyo yaw
  • çok asil bir telefondu. O antenle uydu yayınları bile alınırdı. o telefondan sonra şimdiki antensiz telefonları Bülent Ersoya benzetiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.