Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya gelmişim akşam akşam eve, yorgun argın. Kafamda binbir türlü problem ama girdim yine şu topic e unuttum hepsini. Bu Topic i indirmeyelim aşağılara...
  • Şimdi Forumdan işi bilen biri çıksada K750 ve A 1018 arasında ki artı eksileri yazsa ne güzel olur bizler de tel seçerken kararsız kalmayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Şimdi Forumdan işi bilen biri çıksada K750 ve A 1018 arasında ki artı eksileri yazsa ne güzel olur bizler de tel seçerken kararsız kalmayız.

valla onu bilememde benim ilk telefonumdu a1018 şu anda da sx-1 kullanıyom ortak özelliklerini söyliyim ikisininde şarjları 1 1.5 gün gidiyodu yani şu anda son noktadayım ama başa dünmüşüm haberim yok

• zamanının en hawalı teliydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Arkadaşlar bu cihaz belki arzu ettiğiniz nispette mütekamil değil fakat ziyadesiyle mukavim. Bendenizin cebinden yere yuvarlandı da hiç bir yara bere almadı maaşallah.

Abi sen çok yaşa e mi, bazı nedenlerden dolayı canım o kadar sıkkındıki... Ta ki yazdıklarını okuyana kadar, gecenin bi yarısı gürültüyle gülmeye başladım, sağol varol.

Allah zatıalinize ve mustesna cihazınız A1018 e sağlık, afiyet ve ziyadesiyle uzun ömürler bahşeylesin. Cihazınıza en son moda müzisyenlerin eserlerinden vücuda getirilmiş musiki kodları ihsan eylesin...

AMİN

• o bir efsane
  • Almak isteyenler için son fırsat olabilir diye bu linki veriyorum

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1297389
  • quote:

Orjinalden alıntı: angemon

zamanının en hawalı teliydi

ne zmn oldu bu olay???? ;) benim hatırladığım kadarıyla bu teli alanlara anteni yüzünden çok laf ediliyodu....alanlar da anteni kocaman heryerde çekiyo diyolardı açığı kapamak için...eh işte....yıllar ne çabuk geçiyo....şimdi geldiğimiz noktaya bakın...antenli tel yok gibi piyasada....
  • ben bi kere kardeşime sinirlendim kardesime attım... yalan olur çünkü gelseydi hayatı tehlikeye girerdi
  • ARKADAŞLAR 18 YAŞ SINIRI KOYMALARI LAZIM BU KONUNUN BAŞLIĞINA... İNSANIN ÖDÜ PATLIYOR GÖRÜNCE YAW.. TÖVBE TÖVBEE
  • ya allah aşkına biri söylesin. Yanımda adamın biri bu aletin titreşimi olduğunu iddia ediyo. Yok di mi???
  • Titreşimi yok ama ben harici titreşim cihazı almıştım.Telefon çalacağı zaman tireşiyordu.Bu şekilde hiç sorunsuz kullanıyordum...

http://bulutonline.s5.com/Ericsson.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 18 Aralık 2005, 0:15:04 >
  • ya harbi misiniz bu a1018 konusunda.. benim evde dandik bi nokia var vereyim onu kullan yaw
  • Rica ederim böyle söylemeyin
    Benim pahalı telefon alacak kadar param var çok şükür
    Ama A 1018 bir hayat görüşünü yansıtır. Görünüşe, imaja değil fonksiyona önem verenlerin telefonudur o...
    quote:

Orjinalden alıntı: doluhan

ya harbi misiniz bu a1018 konusunda.. benim evde dandik bi nokia var vereyim onu kullan yaw
  • GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİM... BÖYLE BİRŞEY ÇOK ŞAŞIRTTI BENİ.. MAZUR GÖRÜN LÜTFEN..
    quote:

Rica ederim böyle söylemeyin
    Benim pahalı telefon alacak kadar param var çok şükür
    Ama A 1018 bir hayat görüşünü yansıtır. Görünüşe, imaja değil fonksiyona önem verenlerin telefonudur o...
    quote:

Orjinalden alıntı: doluhan

ya harbi misiniz bu a1018 konusunda.. benim evde dandik bi nokia var vereyim onu kullan yaw

• quote:

Cem-i cümlemize inşaallah. Zat-ı alinizde seyyar muhabere cihazı mevcut mu ?

Eğer mevcut değilse bendeniz, temin edeceğiniz cihazda bulunması icab eden hususiyetlerle alakalı malumat verebilirim. Zira bu mevzuda sahifelerce neşriyatı tetkik ettim ve nihayetinde bir kanaate vardım . Mamafih zat-ı alinizin işine karışmış olmayı da arzu etmem. Hayırlı günler.
    quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

quote:

Arkadaşlar bu cihaz belki arzu ettiğiniz nispette mütekamil değil fakat ziyadesiyle mukavim. Bendenizin cebinden yere yuvarlandı da hiç bir yara bere almadı maaşallah.

Abi sen çok yaşa e mi, bazı nedenlerden dolayı canım o kadar sıkkındıki... Ta ki yazdıklarını okuyana kadar, gecenin bi yarısı gürültüyle gülmeye başladım, sağol varol.

Allah zatıalinize ve mustesna cihazınız A1018 e sağlık, afiyet ve ziyadesiyle uzun ömürler bahşeylesin. Cihazınıza en son moda müzisyenlerin eserlerinden vücuda getirilmiş musiki kodları ihsan eylesin...

Efendim bilakis beni mes'ud edersiniz. Zatı alinizin seviyesinde bir mutehassıstan edineceğim tafsilat beni son derece memnun eder. Efendim bendeniz yazdıklarınızın epeyce tesiri altında kalıp bahsettiğiniz seyyar muhabere cihazına sahip olmamam hasebiyle bir telefoncuya gittim ve "A 1018 var mı şeklinde" bir sual sordum. Lakin bu muhabere cihazının ancak 2. elini -o da talihim yaver giderse- bulabileceğimin kabil olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Ancak bendeniz ancak muhafazasını kendimin açaçağı 0 kilometro bir cihaz tercih ettiğimden işbu sebepten müşkül vaziyetteyim efendim. Harici bir aparat vasıtasiyle titreşim hususiyeti kazandırılabilecek bu cihazı nerden bulabileceğim konusunda malumat verirseniz sevinirim efendim. Hayırlı geceler.

• bununla zamanında ciddi ciddi ceviz kırmıştım. önce dalga olsun diye yaptık arkadaşlarla ama baktım telde tık yok, evde annem şu cevizleri kır dediği zaman da hemen bunu alıp elime cevizleri kırmaya başlıyordum. iyi de kırıyordu ha... yani öyle hafife almayın bu telefonu.

kimi de gelmiş takoz diyo... takozsa takoz be.
    ne olacak ki. sen n90'la ceviz kırabiliyon mu onu söyle. ben istediğim zaman telefonumla ceviz kıramayacaksam niye taşıyayım onu yanımda
  • Suret-i katiyede doğru bir tesbit.Zira beşer bir an olur da gıdasının derdine düşer de bir lokma azığı mevcut olmaz.Etrafında bulunan bir ceviz ağacından temin edeceği bir cevizi kırıp ac midesini doyurması icap eder.İşte bu nevi hallerde A 1018 imdada yetişir...

quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

bununla zamanında ciddi ciddi ceviz kırmıştım. önce dalga olsun diye yaptık arkadaşlarla ama baktım telde tık yok, evde annem şu cevizleri kır dediği zaman da hemen bunu alıp elime cevizleri kırmaya başlıyordum. iyi de kırıyordu ha... yani öyle hafife almayın bu telefonu.

kimi de gelmiş takoz diyo... takozsa takoz be.
    ne olacak ki. sen n90'la ceviz kırabiliyon mu onu söyle. ben istediğim zaman telefonumla ceviz kıramayacaksam niye taşıyayım onu yanımda

Sayın _alaz_ Bey

Zat-ı alinize A 1018 temini hususunda elimden gelen yardımı bila menfaat (pek tebii ki cihazın bedeli mukabilinde) yapmaya hazır ve nazırım efendim.

quote:

Efendim bilakis beni mes'ud edersiniz. Zatı alinizin seviyesinde bir mutehassıstan edineceğim tafsilat beni son derece memnun eder. Efendim bendeniz yazdıklarınızın epeyce tesiri altında kalıp bahsettiğiniz seyyar muhabere cihazına sahip olmamam hasebiyle bir telefoncuya gittim ve "A 1018 var mı şeklinde" bir sual sordum. Lakin bu muhabere cihazının ancak 2. elini -o da talihim yaver giderse- bulabileceğimin kabil olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Ancak bendeniz ancak muhafazasını kendimin açaçağı 0 kilometro bir cihaz tercih ettiğimden işbu sebepten müşkül vaziyetteyim efendim. Harici bir aparat vasıtasiyle titreşim hususiyeti kazandırılabilecek bu cihazı nerden bulabileceğim konusunda malumat verirseniz sevinirim efendim. Hayırlı geceler.

• Teknoloji muhafazakarlığına karşı savaşla geçen bir ömür:
    John Ericsson

Bilim tarihi boyunca anlaşılamayan dehalardan biri de İsveçli mühendis John Ericsson. Ericsson, denizcilik tarihini değiştiren buluşları ile 19'uncu yüzyılın en yenilikçi isimlerinden

http://www.arkas.com.tr/pages/arkas_news/aralik_2005/haber6.html

• quote:

Sayın forum yöneticilerinden ricam bu konuyu üst konu yapmalarıdır.

Son derece doğru bir tespit. Kanaatimce üst konu yapmak kafi gelmeyecektir, yerine müstakil bir forum başlığı olarak devam etmek ve cihazın hususiyetleri ile alakalı alt aşlıklar açmak daha hayırlı olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.