Şimdi Ara

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
17
Favori
34.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim köye 12 ekim 2014 günü vodafone 3g geldi . ama test edecek cihaz bulamıyorum . yerim hurmalıkköyü rize
    bendede nokia n82 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta/Merkez Avea burada cok kötü
    MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

• MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]
  • Operatör: Avea/Bimcell ile,

Kadıköy-Selimiye arası, Marmara Üniversitesi Fakültesi civarı.. indirme / yükleme hızları ile ping süresi, 12.15 / 1.89 Mbps, 53 ms

Acıbadem - D100 köprüsü yakınlarında, Sakinler mevkii.. indirme / yükleme hızları ile ping süresi, 8.82 / 0.91 Mbps, 61 ms

detayları:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99823957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasHoşaf -- 1 Aralık 2014; 16:48:29 >
  • Avea binamıza bazı sonunda dikti.. buda hız testi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 17 Aralık 2014; 1:44:36 >
  • Binanızda baz var ping 49, baz bize 200 metre uzakta benim pingim 10u geçmiyordu denediğimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Binanızda baz var ping 49, baz bize 200 metre uzakta benim pingim 10u geçmiyordu denediğimde.

Valla hocam bizim binada 3 operatörde baz istasyonu var ve hiç birinin ben 10 olduğunu görmedim bugüne kadar. Bizim bölgeye ait te değil ben gittiğim yerlerde speedtest yaparım bugüne kadar hiç 10 20 falan görmedim. En düşük 35 falandı galiba gördüğüm değer. Sizin orda baza çok yüklenme yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Avea binamıza bazı sonunda dikti.. buda hız testi...

Binanın tepesindeki baz istasyonuna rağmen 26 buçuk hız aveanın mahareti herhal :) yinede iyi, evde kullanırken rahat edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gokdemirkaan

quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Avea binamıza bazı sonunda dikti.. buda hız testi...

Binanın tepesindeki baz istasyonuna rağmen 26 buçuk hız aveanın mahareti herhal :) yinede iyi, evde kullanırken rahat edersiniz

Hocam bizim binada vodafone turkcell avea baz istasyonu var. Ben 2 hat kullanıyorum vodafone ve avea. Evde turkcell kullananda var. Hepsiyle hız testi yaptım hatta bu konuda paylaştımda. Yaptığım hız testlerinde en hızlı çıkan avea. Vodafone da turkcellde hız olarak bir hayli gerisinde avea nın. Avea yoğun saattler 13 15 mbps arasında iken vodafone 5 7 turkcell 6 8 mpbs arasında geziyor. Mesela bu avea nın 26 mbps çıktığı hız testini yaptığımda Vodafone ile de yaptım aynı telefonda galaxy s5 ile vodafone 12 mbps çıktı. Bende vodafone dan ve turkcell den daha bir hız beklerdim ama işte gel gelelim durum bundan ibaret. Yanlış anlaşılma olmasın Avea fanatiği değilimdir bilakis Avea nın Tr nin en berbat operatörü olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 17 Aralık 2014; 16:40:36 >

• allah razı olsun avea deli ettin beni

istanbul pendik

• milletin pinge bak bide bizimkine bak

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Test yaptığınız sunucu Brezilya'da falan değilse o ping süresi korkunç. :) Bölgenizde bir sıkıntı vardır mutlaka. Hala müşteri hizmetlerini aramamışsanız, arayın derim.
  • hocam sunucular 1km uzaklıkta hepsi ben speedtestde avea iletişim hizmetleri ile ölçtüm. sikayetvar'a yazdım beni aradılar bulunduğunuz yere başka bir baz istasyonu yapmayı düşünmüyoruz diye kapadı yüzüme telefonu :D napmam gerek bilmiyorum başka hatlara geçmek istiyorum ama ping indirme hızları aynı çıkar diye korkuyorum
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Hakkari, Şemdinli, Derecik beldesinden Erbil'e 2G modda bir ping testi. Erbil diye buraya yakın sanmayın, İstanbul ya da o civarlardan geçiyor yine bu ping de... :) Hızlarınızın 2G'den farkı yok hiç ki bu sorun. Yani bölgesel sıkıntı olmadığı ve test sunucusu aşırı uzakta olmadığı sürece 3G'de o ping sonuçları iyi değil. Komşularınıza sorun, ille Vodafone veya Turkcell kullanan biri vardır. Şikayetleri yoksa geçebilirsiniz Avea bu durumu düzeltmezse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 17 Aralık 2014; 21:21:13 >

• sis651 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle yapacağım hatlarını kendi telime takıp ölçüm yapıcam bu arada telefon çok fark eder mi elimde samsung galaxy ace s5830i var o kadar eski bi telefonda değil aslında ama işte bazı kişiler telefon yüzünden de ölçüm yüksek çıkabilir diyor . bu arada teşekkürler hocam yardımınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Binanızda baz var ping 49, baz bize 200 metre uzakta benim pingim 10u geçmiyordu denediğimde.

10 ms yi 3g de görmek mümkün mü? Şu ana kadar 30 ms den düşük bir sonuçla karşılaşmadım. Doğası gereği 3g ile 0-20ms gibi düşük pingler elde edilmez bildiğim kadarıyla.
  • Avea

• O cihazın modemini bilmiyorum ama ilk sürümü 7.2Mbit'e kadar destekliyordu. Bu da aynıdır ya da 14 ya a 21Mbit'e kadar destekler en fazla, tahminimce o da 7.2Mbit'tir. Daha yeni cihazlar çift taşıyıcı desteği ile vs. 21Mbit'in üzerinde hızlar alabiliyor.
  • Avea Konya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo01470 -- 18 Aralık 2014; 4:02:48 >

• Ediliyor hocam. İstasyonun beslemesi ve yoğunluğuyla, hatta hava durumuyla bile alakalı bir durum bu. Kablosuz bağlantıların kalitesi için birçok etken vardır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.