Şimdi Ara

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
17
Favori
34.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 kb ile internette baglaniyorum ucbrowser var allahtan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell e yeni hat taşıdım 1 haftalık 1gb verdi hız göründüğü gibi Allahtan Avea da sınırsız net var
    MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]
  • Ben sivas cumhuriyet uni de test yapmıştım hatta konuda açtım 96mbps yi gorduydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simde sorun yokmuş sonunda hızı aldım

• vodafone 1gb net verdi bedava tedaş direği üzerinde küçüz baz istasyonu var yanımızdaki apratmanlar yıkıldığı için direk bizim apartmanı görüyor wınn 21 mbps de denedim 15 16 mbps alıyorum hız gecede değişmiyor bu hız

alttakide avea
    MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

vodafone 1gb net verdi bedava tedaş direği üzerinde küçüz baz istasyonu var yanımızdaki apratmanlar yıkıldığı için direk bizim apartmanı görüyor wınn 21 mbps de denedim 15 16 mbps alıyorum hız gecede değişmiyor bu hız

alttakide avea
    MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

Direği direk görmeniz avantaj, vınn ile değil de çift taşıyıcı destekli bir telefon ile hız testi yapsanız 32+ çıkacaktır tahminen.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokdemirkaan

Direği direk görmeniz avantaj, vınn ile değil de çift taşıyıcı destekli bir telefon ile hız testi yapsanız 32+ çıkacaktır tahminen.

apartmanlar yıkıldı 5 -6 tane yeniden yapılıyor kapanan kadar böle kapandıktan sonra çekmiyor zaten :)
    çıkmıyor denedim önceden 16 17 mbps alıyordum note 2 ile denemiştim

bu gece tekrar denicem beleş net var kaç görecek
  • quote:

Türkcell e yeni hat taşıdım 1 haftalık 1gb verdi hız göründüğü gibi Allahtan Avea da sınırsız net var

hocam hız öyle olsun razıyım yine :/ ping sıkıntı benim yav 200 lerde

garip olan ise telden hız ölçümü yapıyorum ping 200 250 . usb ile bilgisayara bağlayıp speedtestten ölçüyorum bu sefer 70 ping fakat oyuna felan girdiğimde ping 200 :/ pcye girdiğimde ki hız nasıl öyle gözüküyor onuda anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 7 Ocak 2015; 12:58:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

O cihazın modemini bilmiyorum ama ilk sürümü 7.2Mbit'e kadar destekliyordu. Bu da aynıdır ya da 14 ya a 21Mbit'e kadar destekler en fazla, tahminimce o da 7.2Mbit'tir. Daha yeni cihazlar çift taşıyıcı desteği ile vs. 21Mbit'in üzerinde hızlar alabiliyor.

hocam telefonun özelliklerine baktım 14 mbt e kadar destekliyor fakat şu gsm frekansları nedir bi bilginiz varmı destekledikleri bunlar

1800,1900,850,900 Mhz

telefonum samsung galaxy ace s5830i . eğer telefonda sorun varsa direk değişicem bıktım artık

şöyle bişi buldum

Tam açıklama yapayım ben size ve kafanızdaki soru işaretleri silinsin:

Parantez içindeki hızlar sırayla İndirme/Download-Gönderme/Upload olarak belirtilmiş ve D-U olarak kısaltılmıştır.

GSM ağını kullananlar, 2.Jenerasyon olarak kabul edilir.

G : (D:53,6 Kbit/s – U:26,8 Kbit/s): GPRS‘in kısaltmasıdır. GPRS açılımı General Packet Radio Service dir.
    2G : (D:14,4 Kbit/s – U:14,4 Kbit/s). GSM‘in kısaltmasıdır. GSM açılımı Global System for Mobile Communications dur.
    E : (D:217,6 Kbit/s – U:108,8 Kbit/s). EDGE‘nin kısaltmasıdır. EDGE açılımı Enhanced Data Rate for GSM Evolution dur.

UMTS ağını kullananlar, 3. Jenerasyon olarak kabul edilir.

3G: (D:384 Kbit/s – U:384 Kbit/s). UMTS’nin simgesidir. UMTS açılımı Universal Mobile Telelcommunication Service dir.
    H: (D:7,2 Mbit/s – U:1,4 Mbit/s). HSPA’nın simgesidir. HSPA açılımı High Speed Packed Access‘dir.
    H+ : (D:84 Mbit/s – U:10,8 Mbit/s). HSPA+’nın simgesidir. HSPA+ açılımı Evolved High Speed Packed Access‘dir.

4.Jenerasyon ise kendine özgü LTE ağını kullanır.

4G: (D: 100 Mbit/s – U:50 Mbit/s ) . LTE’nin simgesidir. LTE açılımı Long Term Evolution‘dur.Henüz altyapısı oluşturulan bir ağdır,Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in açıklamalarına göre 2015 yılından sonra ülkemize gelmesi beklenen bir teknolojidir.

benim telefon bazen h bazen 3g oluyor fakat hiç h+ olmuyor bu telefondanmı kaynaklı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 7 Ocak 2015; 12:48:03 >

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Cihazınız 7.2Mbps hız destekliyormuş ki bu da HSDPA ile verilebilen bir hız. Yani cihazınızın H+ moduna geçmemesi normal bir şey muhtemelen.
  • quote:

Cihazınız 7.2Mbps hız destekliyormuş ki bu da HSDPA ile verilebilen bir hız. Yani cihazınızın H+ moduna geçmemesi normal bir şey muhtemelen.

hmm peki anlıyorum cihazı değiştirsem sadece download hızı değişebilir değilmi ? ping aynı kalır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Türkcell e yeni hat taşıdım 1 haftalık 1gb verdi hız göründüğü gibi Allahtan Avea da sınırsız net var

hocam hız öyle olsun razıyım yine :/ ping sıkıntı benim yav 200 lerde

garip olan ise telden hız ölçümü yapıyorum ping 200 250 . usb ile bilgisayara bağlayıp speedtestten ölçüyorum bu sefer 70 ping fakat oyuna felan girdiğimde ping 200 :/ pcye girdiğimde ki hız nasıl öyle gözüküyor onuda anlamadım

Ne razı olacam bağlantısı kopup duruyordu ben 7.2 rahat görüyorum bole hız düşmanımın başına vermesin

• quote:

quote:

hmm peki anlıyorum cihazı değiştirsem sadece download hızı değişebilir değilmi ? ping aynı kalır herhalde

Kesin bi bilgin yol istersen dene Bi bak
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    O belli olmaz. Yeni telefonların modemleri daha iyi oluyor, belki sinyalde biraz artış olabilir ama çok yoğun bir istasyon ise bir fark olmayabilir de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alinti: krkmz1666

quote:

Orijinalden alinti: MrCaner

quote:

Orijinalden alinti: sis651

Cihaziniz 7.2Mbps hiz destekliyormus ki bu da HSDPA ile verilebilen bir hiz. Yani cihazinizin H+ moduna geçmemesi normal bir sey muhtemelen.

hmm peki anliyorum cihazi degistirsem sadece download hizi degisebilir degilmi ? ping ayni kalir herhalde

hocam sorun teldeymiş ablamda general mobile discovery var oda avea. bi speedtest indirdim ve ölçtüm ping 40 50 arası download ise neredeyse 10 mbt sonra kendi hattımı taktım aynı sonuçları aldım. telefonun bu kadar etkilediği hiç aklımdan bile geçmezdi. asus zenfone 2 almayı düşünüyorum yakında çıkacakmış galiba f/p ürünü diyorlar bakalım artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 7 Ocak 2015; 23:04:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaziniz 7.2Mbps hiz destekliyormus ki bu da HSDPA ile verilebilen bir hiz. Yani cihazinizin H+ moduna geçmemesi normal bir sey muhtemelen.

hmm peki anliyorum cihazi degistirsem sadece download hizi degisebilir degilmi ? ping ayni kalir herhalde

hocam sorun teldeymiş ablamda general mobile discovery var oda avea. bi speedtest indirdim ve ölçtüm ping 40 50 arası download ise neredeyse 10 mbt sonra kendi hattımı taktım aynı sonuçları aldım. telefonun bu kadar etkilediği hiç aklımdan bile geçmezdi. asus zenfone 2 almayı düşünüyorum yakında çıkacakmış galiba f/p ürünü diyorlar bakalım artık :)

Kendi net paketi ise tarifesindeki hızlıdır 7.2 den normal paket kullanıyorsan almn doğaldı ama sen o hızı aldıysan boş vakitlerde dahada fazla hız alırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi net paketi ise tarifesindeki hızlıdır 7.2 den normal paket kullanıyorsan almn doğaldı ama sen o hızı aldıysan boş vakitlerde dahada fazla hız alırsın

hızı çok önemsemiyorum hocam ama ping 40 çıktı her iki hattada. dolayısıyla tel değiştirmem gerekecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hızı çok önemsemiyorum hocam ama ping 40 çıktı her iki hattada. dolayısıyla tel değiştirmem gerekecek

Anladın yeni yıla yeni bi telefon 📱 gerek hızı aldınmı önemsersin

• vodafone denizli merkez

download : 18,10
    upload : 3,40
    ping : 14

?uan iyi fakat çok git geli oluyor buralarda.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Ben de turkcell deyim . Berbatın tanımı bu hat gerçekten . Vodafone ' da huzurla girdiğim siteler, turkcell'le açılmaz oldu. Avea ve vodafone kampanyalarına bakıyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.