Şimdi Ara

Mobil internet kullanımı 0 byte olduğu halde 280 tl ücret kesilmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba telefonum çift sim kullanıyorum. Bir hattımı ana hat olarak kullanıyorum ve bütün kullanımlarımı bu hattan yapıyorum. Diğer hattım geçmişte kullanıyordum ve artık gerek olmadığı için sadece gelen aramalar ve mesajlar için vergisini ödemek amacıyla ara ara 200 tl yükleyerek devam ediyorum.

Geçen ay 15 tl vergi, bakiyem olmadığı sebebiyle ödenemediği hakkında mesaj geldi ve benim o zaman bu durumdan haberim oldu. 200 TL yüklediğim bakiye kullanmadğım internete gitmiş. Benim hatam olmuştur yanlışlıkla açmışımdır gibisinden düşünüp xiaomi telefonumda ayarlar kısmından bu hatttın kullanabileceği internet miktarını 0byte a sınırladım ve tekrar 200 tl bakiye yükledim. Şüphelendiğim için tekrar uygulama üzerinden bakiyemi kontrol ettiğimde 88 tl bakiyemin yine gittiğini gördüm. Üstelik kullanımım yine 0 byte. Yani şimdiye kadar 0 byte kullanım için ben 288 tl ücret ödedim. Bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Görseller ektedir.

• Müşteri hizmetlerine şikayet edin ama kullanmışsınız diyecektir
    sil süpür yapın
    Kullanmadığınız hattı 2g ve ya 3G ye alıp kullanım 4g de veri akışı yapabiliyor
    Vergi borcunu ödemek istiyorsanız bırakın biriksin 200 lira olunca yükleme yaparsınız zaten hepsi vergiye gider mundar olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebi GPS yani konumun açık olması. Operatörler bunu gizliyor. Daha doğrusu milletin uyanmasını istemiyor.

Konim bilginiz açık ise zort port paralarınız uçar gider..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuketici.btk.gov.tr adresinden itiraz edebilirsiniz

• mikail13 kullanıcısına yanıt

Konum bilgisi değil de konum doğruluğu açıksa mobil veri destekli konum sağlıyor .

konum doğruluğu ve 4G den kaynaklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.