Merhaba telefonum çift sim kullanıyorum. Bir hattımı ana hat olarak kullanıyorum ve bütün kullanımlarımı bu hattan yapıyorum. Diğer hattım geçmişte kullanıyordum ve artık gerek olmadığı için sadece gelen aramalar ve mesajlar için vergisini ödemek amacıyla ara ara 200 tl yükleyerek devam ediyorum.
Geçen ay 15 tl vergi, bakiyem olmadığı sebebiyle ödenemediği hakkında mesaj geldi ve benim o zaman bu durumdan haberim oldu. 200 TL yüklediğim bakiye kullanmadğım internete gitmiş. Benim hatam olmuştur yanlışlıkla açmışımdır gibisinden düşünüp xiaomi telefonumda ayarlar kısmından bu hatttın kullanabileceği internet miktarını 0byte a sınırladım ve tekrar 200 tl bakiye yükledim. Şüphelendiğim için tekrar uygulama üzerinden bakiyemi kontrol ettiğimde 88 tl bakiyemin yine gittiğini gördüm. Üstelik kullanımım yine 0 byte. Yani şimdiye kadar 0 byte kullanım için ben 288 tl ücret ödedim. Bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Görseller ektedir.
Valorant İstanbul'da pingimin daha yüksek olması
Comnet kullanmaktayım. Speedtest sitelerinde pingim normal her zamanki gibi 15 çıkıyor fakat r6 siege oynarken pingim 90 valorantta 100. Anlayamadığım bir şekilde valorantta Frankfurt sunucusunda 60 ping alıyorum. Sorun neyde olabilir ?
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 303 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar