Şimdi Ara

Mobil İnternet sınırsız olsa kaç GB kullanırsınız? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
11.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil İnternet sınırsız olsa kaç GB kullanırsınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs kullanımı

Mobil İnternet sınırsız olsa kaç GB kullanırsınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hotspot varsa 500 gb
    Yoksa 60 gb..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayki kullanımım.

• tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Prime sınırsız tarifelerden bir tanesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vodafone sınırsız ve turkcell platin 100 gb kullanıyorum yetmiyor kardeş niye yetmiyor evde date center kurdum ondan Mobil İnternet sınırsız olsa kaç GB kullanırsınız? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Aralık 2022; 22:9:39 >
  • Bir kaç kişi buglar la kullanıyor .Onlar kapatılsın iyice rahatlatacaktır Vodafone . Kapatılması için iletişim halindeyim.

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bu date center nasıl bir şey online randevu evi gibi bir şey mi

• Keşke seni de kapatabilsek hocam. Bi power off tuşun yok mu. Basalım kapatalım.

Ne istersin el alemin sınırsızından. Bırak kullansın adamlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eksper ve ekstra tarifesinde bulunan kullanıcılara , 26 Nisan itibariyle her ek paket 40 TL olmak üzere 4x500 = 160 TL olarak güncellenecek tır.Bilgilerinize sunarım .

• Eksperlerin en ucuz tarifesi 195 lira, ek paketlerle 355 liraya geliyor o zaman.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Evet güncelleme ana paketlere gelmeye devam edecektir.Eksper ve emekli tarifesini saçma sapan buglarla sınırsız kullanıyorum diyenlerin bu güncelleme ile ne yapacaklarını merak ediyorum .Vodafone ye gelmesinler.

• Türk Telekom galiba batmaya çalışıyor. Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri önce satıldı, borcuyla geri alındı. Şimdi de şirket yönetimi tarafından batırılmaya çalışılıyor. Bu fiyatlar ile herkesi kaçırmaya çalışıyorlar. Acilen bir soruşturma başlatılması lazım

• ramazankkaya kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısınız.

• ramazankkaya kullanıcısına yanıt

Bu konuda bir düzeltme yapmak isterim. Kamuypunda "Türk Telekom!un borcu" olarak bilinen olay, Türk Telekom'un ö dönemdeki, %55'lik hissedarı OTAŞ'ın %99 hisse ile ana hissedarı olan Oger Telecom'un 2013 yılında bankalar konsorsiyumundan, OTAŞ'ın elindeki Türk Telekom hisselerini teminat göstererek kullanmış olduğu 4.5 milyar USD'lik kredinin geri ödeme taksitlerinin, Oger Telecom'un ana hissedarı olan Saudi Oger Group Limited'ın Suudi Arabistan hükümetinden yapmış olduğu projelerden kaynaklı hakedişlerinin ödenmemesi sonucu grubun finansal krize girmesi sebebiyle 2016'dan itibaren ıskalaması sebebiyle oluşan krize söz konusu olan borçtur. Mart 2007 itibariyle, Haziran 2005'te gerçekleştirilen özelleştirmeye dair ihaleyi kazanan tarafın devlete herhangi bir borcu kalmamıştır.

Maalesef kamuoyunda konu bilinmediği için dayanaksız bir kaç haberin de etkisiyle söz konusu borcun Türk Telekom'a ait olduğuna dair yaygın bir inanış oluştu. Forumda da çök sefer yazdım ancak dilerseniz detaylarıyla tekrardan anlatabilirim.

Günccel meseleye dönersek, mobil pazarda, esasen sabit pazarda da, artık uygun fiyatlı günler çoktan geride kaldı. Özellikle bu senenin ikinci yarısından sonra insanlar sözleşmelerini yenilemek istediklerinde muhtemelen karşı karşıya kalacakları 200-300 TL bandındaki teklifleri görmemiz neredeyse kesin gibi. Sabit internet pazarında da benzer bir trend bulunuyor olsa da mobil rekabetçi yapısı (Turkcell'in fiyat düzenlemeleri/zamları sektör tarafından süratle takip ediliyor) sebebiyle çok daha hızlı şekilde zamlanıyor. Belki bana kızacaksınız ancak şirketler bu zamları batmamak için yapıyor Mobil İnternet sınırsız olsa kaç GB kullanırsınız?  Nasıl yani, bu adamlar milyarlarca Lira kar etmiyor mu diyecek olabilirsiniz. Gerçek şu ki Lira'nın çöküş dönemi başladığından beri telekom ürünleri reel bazda çok ciddi ucuzladı, yani değer kaybetti. Örneğin 6 sene önce misalen 15 EUR olan ARPU (abone başına gelir) 5 EUR'ya düştü. Bu denli değer kaybı artık bir noktada patladı. Bundan sonra fiyatlar tabiri caizse ralli yapacak.

Bu arada resmi olarak gösterebileceğim bir kaynak veya elle tutulabilir bir kanıt da sunmayacağım için ayrı yazmayı tercih ediyorum, Lira'nın hızla değer kaybettiği, enflasyonun artış hızının katlandığı son 4-5 yıllık dönemde enflasyonu baskılamak gibi (bence beyhude) bir sebeple kamu otoritesi tarafından üstü kapalı şekilde telco'ların zamlarla fiyat düzenlemeleri baskılandı. Yani başka bir değişle yeteri kadar zamlar yapılamadı. Güncel fiyat sıçramasının sebeplerinden birisi de budur.

• 5 yıl geçmiş konuyu açalı. Ozamanlar paket bitince 256kbps ile torrent açıyordum geceleri. Hey gibi günler hey. Şuan aylık 130-170gb arası tüketim yapıyorum. Tv,projeksiyon, 2 laptop ve 2 telefon.
    Sıradan kullanıcı için 200gb sınırsız internet yerine geçer gibi😄

• PS5'e oyun indirmezsem 100-150 gb falan anca yapıyordur. evde işyerinde superboxlara takıp kullanıyorum hattımı ona rağmen böyle.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

hangi hat hangi tarife hocam?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.