Şimdi Ara

Mobil İnternet sınırsız olsa kaç GB kullanırsınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
11.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekom’un hangi tarifesi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4Ş4R

Türk Telekom’un hangi tarifesi hocam

Yeni abone alımına kapalı bir tarife. Prime eksper aşmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 mbit sınırsız olsa diyelim, 100 GB bitiririm.

• Hâli hazırda 200GB civarı kullanıyorum.

• Sınırsız olsa bile günlük limit getirirler bence ,
    Mesela günde 1-2 GB free sonrasında hız 2-3 mbite düşer devam eder, her gün yenilenir, bazı uygulamalar sınırsız olur devam eder, her daim full hızlı sınırsız internet vermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 28 Nisan 2021; 13:49:27 >
  • 200gb kullanırım

• 3g tekefonumla 2 mb/sn

2 mb * 60 sn * 60 dk * 10 saat gece = 72 gb günlük kullanirdim ki bir donem açık var iken kullandim ve

günlük 72 gb * 30 gün = 2.16 Tb en az aylik kullanirdim gece full 4k film indirirdim

• 500 gb kullanirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gonulbas kullanıcısına yanıt

Sizin gibiler yuzunden mobilde limitsiz vermiyolar mesela. 4k filmi indirip ne yapican stoklayip 10 defa yine mi izlicen ayni filmi ? Yine izliceksen acip izlersin bir suru site var cok sacma.

• 100 GB aylık ideal.

Paylaşım olacaksa bu oran artar.

veya sosyal medya (insta-twitter-face-whatsp) Bunların yanı sıra netflix+youtube sınırsız olsun, geri kalan işler içinde 10GB verseler her türlü yeter.

• 50-60 GB

• 5G gelince belki limitsiz mobil internet kullanırız. Belki getirmeyip, 2 GB 40 lira diyip önümüze de koyabilirler çünki 5G'ye fena para akacak, operatörler aç kalacak. :)

• Bence Cepten 10 mbit sınırsız yaparlar, millet download abanmasın diye günlük limit koyarlar , belli GB i aşınca hızı yavaşlatirlar. Burda önemli olan milletin download a yüklenmesini engellemek.
    Günlük limit koymazlar ise sistem yüksek indirmeyi kaldiramayabilir. Görüntülü görüşme yi vb. aksatmamsk için bazı uygulamalar sınırsız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 9 Mayıs 2021; 17:3:56 >
  • Limitsiz Mobil İnternet olsa ailecek kullansak en az 350 GB.

Turk Telekom Net var evde, en az 350 GB kullanıyoruz ve şebeke interneti hariç.

Bu ay ben şebekeden 45 GB kullanmışım. Babam 10, Annem 4 GB.

• 100
    tabi videolar falan daha hızlı açılacaktır, o yüzden yüksek kalite izlerim. yani biraz daha artabilir.
    ama 200'ü geçmez herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay oyun falan indirdim 340gb kullandım bu ayda 150gb civarı kullacağım. Sınırsız 1-3-5-10mbps tarzı paketler yapılsa hatta gece hız kısıtı kalksa çok iyi olurdu. Özellikle köylerde adsl altyapısı yok ama 3g var. Herkesin internete eriştiği güzel bir ülke olmak umuduyla... Mobilde 1mbps 50tl gibi ücretler olsa eminim şu ülkede yüz binlerce kişinin ihtiyacını görürdü. Bence benzer bir önerileri operatörlere bildirin. Telefonda 4k youtube izleyip bak bu ay şu kadar internet kullandım demek yerine 480p izleyip gerçek sınırsız internet kullanmak daha mantıklı

• Guest-AAD4AAA61 G kullanıcısına yanıt
    Limitsiz Red’li tarifenizle kaç GB kullanıyorsunuz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mobil İnternet sınırsız olsa kaç GB kullanırsınız?

Paketim sınırsız değil

• aylik 40 terabayt kullanmayan da sinirsiz inntermet kullaniyorum demesin . hakkini vetmek lazim sinirsiz internetin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.