Bu hafta sonuna kadar sorun yoktu. Tekrar aynı sorun baş gösterdi hocam. Mesaj sayısı profillerde sıfır görünüyor. İletir misiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (32. sayfa)
-
-
Şu an düzelmiş görünüyor, takip ediyorum.
-
An itibariyle yine aynı sorun başladı hocam. Siz okuyunca belki kendiliğinden düzelmiş veya düzelmemiş olabilir. Bilginize.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biri beni etiketleyince bildirim kırmızı olmuyor
içine girdiğimde görebiliyorum
özel mesaj aldığımda da mail olarak gelmiyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve son olarak ta
açmış olduğum konuya mesaj geldiğinde bildirim görünmüyor .
Güncel kısmında 1 yazıyor ve konu pembeleşiyor konuya tıklayınca yeni yazılan mesajları açması gerekirken 3 yıl önceki yorumu sayfayı açıyor .
Profillerde mesaj sayıları halen SIFIR olarak görünüyor bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum yazılımında sorun sıkıntı var mı diye soruyorsunuz da
Forumun kendisinde bir sıkıntı yaşıyor musunuz diye sormuyorsunuz
kullanıcıların forum yönetiminin belirlediği uzantılarla problemi var
asıl bunları düzeltmek için adım atılmalı
bunu sorun bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 17 Aralık 2023; 16:23:51 > -
Mini sürümde mi yaşıyorsunuz bu sorunu?
-
Konuyla ilgili bilgimiz var.
-
Sizin yazdığınız da gelmemiş Tüm sürümlerde oluyor Şuan tam sürümden yazıyorum
iLK Yazdığımda mobildeydim
-
4 gün önceki özel mesajın maili bugün geldi
-
Maillerle ilgili konu bilgimiz dahilinde. Bildirim sorununu da kontrol ediyoruz. Teşekkürler geri bildirimler için.
-
Konuya yazmak için girdim
Başka birinin bildirimi böyle geldi.
Diğeer bahsettiğim açmış olduğum konuya cevap geldiğinde 3 yıl öncesine gitmesine napalım.
Daha öncede sordum birşey yapamadınız?
- Açmış olduğunuz konunun bildirimine tıklayınca başka bir konu mu açıldı? Yoksa eski mesajlara mı gitti?
- Başka birinin bildirimi dediğiniz kısmı anlayamadım. O konuda da detay rica ediyorum.
-
-Açmış olduğum kodunun bildirimine tıklayınca konum açılıyor .Bildirim mesajı değil de her yeni bildirimde bildirime tıklayınca sayfa 3 yıl önce ki aynı mesaja yani eski mesaja gidiyor
-Başka birinden gelen bildirim demek istedim rakam olarak çıkmıyor görselde ki gibi görünüyor .
-
Bildirim zilinin yeni hali o şekildedir, yani herhangi bir rakam sayı vs gösterilmiyor. Bildirime tıklayınca eski tarihli mesaja gitme sorununu deneyimleyemedim. Sizin hesap özelinde bir durum olabilir. İncelenmesi için not alıyorum.
-
Bildirim artık gelmeye başladı yeni olduğunu bilmiyordum Teşekkür ederim .
Konuma mesaj geldiğinde de bu sayfaya atıyor direk .
-
Videolarım menüsüne gidip:
https://forum.donanimhaber.com/videolarim
....baktığımda 3 video yüklemişim görünüyor ancak listede 2 video mevcut. Diğerinin nerede olduğunu nasıl öğrenebiliriz veya hata olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Aralık 2023; 18:6:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X