Teşekkürler. Bir de mobil sürümde gece modu sürekli kendi kendine kapanıyor yıllardır. Zamanlayıcı ayarlı galiba. Bunu da hallederseniz çok iyi olur. |
Bildirim
Teşekkürler. Bir de mobil sürümde gece modu sürekli kendi kendine kapanıyor yıllardır. Zamanlayıcı ayarlı galiba. Bunu da hallederseniz çok iyi olur. |
Bir de yeni konu açtığımızda konuya gelen mesajlar için bildirim gelmiyor uzun zamandır. Ona da bakarsanız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ekim 2023; 2:42:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ekim 2023; 22:0:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzenleme yaptığıınz sayfa URL'sini yazabilir misiniz? |
Sorunu arkadaşlarıma ilettim teşekkürler. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam konuyu arkadaşlarıma ilettim teşekkürler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mobil sürümde @ işareti ile kullanıcı araması yapılabiliyor, söz konusu güncelleme mini için yapılmadığı için orada algılamıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ekim 2023; 12:23:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ekim 2023; 18:4:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
@ugur7seven benim sorun ne oldu bir gelişme var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oradaki arama, böyle bir özelliği desteklemiyor. Sadece kelime veya kullanıcı adı yazarak arama yapabilirisiniz. kullanıcı adı aramasında, kullanıcının mesajları listelenir. |
Arkadaşlarımıza ilettim bunu da. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ekim 2023; 21:48:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |