Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
8
Favori
23.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler. Bir de mobil sürümde gece modu sürekli kendi kendine kapanıyor yıllardır. Zamanlayıcı ayarlı galiba. Bunu da hallederseniz çok iyi olur.

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

Bir de yeni konu açtığımızda konuya gelen mesajlar için bildirim gelmiyor uzun zamandır. Ona da bakarsanız.

• Ciddi bir bug daha var.

Masaüstü sürümde Özel Mesajlara girip, anahtar kelime ile epey eski (örneğin 4-5 yıl önceki mesajlar arasından) sorgulama yapınca sol bölümde çıkan mesaj önizlemesine tıklayınca sağdaki ana panelde bu mesajın kendisi (gövdenin tamamı) çıkmıyor. Yani bazı eski mesajların önizlemede kayıt olarak çıkmasına rağmen, ana panelde gösterilmemesi veya mesaj kaydının aslının KENDİ KENDİNE sistem tarafından silindiğini düşünüyorum. Örneğin şu an önemli ve eski bir mesajı saatlerdir arayıp bulamayınca bu hataya tesadüfen rastladım (özel mesaj kaydının kendisi duruyor, sol paneldeki önizlemede görünüyor ancak mesajın üzerine tıklayınca sağdaki ana panelde mesajın kendisi nedense görüntülenemiyor, ondan önceki daha eski mesajlar görünüyor).

Ayrıca Mini sürümde Özel Mesajlar içerisinde kelime ile mesaj arama sistemi de doğru çalışmıyor. Masaüstü sürümde AYNI anahtar kelime ile bulunan kayıt Mini sürümde bazen bulunamıyor. Genelde yine eski (birkaç yıl veya daha eski) mesajlar içerisinde arama yapınca bu sıkıntı ortaya çıkıyor.

Ayrıca tüm sürümlerde, Özel Mesajlarda elle teker teker tarayıp bulduğum mesajlar içerisindeki bir anahtar kelimeyi bazen arama yaptığımda ise hiçbir mesaj kaydı bulamadığı da oluyor. Oysa elle manuel olarak listeyi tarayarak aynı kelimeyi içeren mesajı buluyorum kanıt olarak. Ama anahtar kelime arama yoluyla denediğimde mesaj kaydını bulamıyor (bazı mesajlar için).

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ekim 2023; 2:42:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

+ ilave olarak Mobile sürümde konu içi arama (Bu konuda seçeneği ile) kutusuna kelime yazınca sayfayı başa atıp tazeliyor arama sonuçlarını göstermek yerine. Yani mobile sürümde tümden çalışmıyor konu içi arama.

Bu şekilde seçseniz bile konu içi arama yapmıyor.

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ekim 2023; 15:25:36 >

• İkinci El bölümünde bir satış ilanına yazdığımız mesajı sonradan edit yaparak düzenlemek istediğimizde şehir, alınık-satılık kutusu, cihaz türü kutusu ve telefon son 4 hanesini doldurup GÖNDER butonuna basınca "Marka seçiniz" şeklinde uyarı veriyor. Mini sürüm ile deniyorum. Marka ismi girecek bir kutu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ekim 2023; 22:0:15 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Düzenleme yaptığıınz sayfa URL'sini yazabilir misiniz?

Sorunu arkadaşlarıma ilettim teşekkürler.

Mesaj yazdığım tüm ikinci el ilanlarında aynı durumu yaşadığımı düşünüyorum, link veya mesaj farketmiyor.

Tamam konuyu arkadaşlarıma ilettim teşekkürler.

• Hocam benim bir sorunum var telefonumdan kaynaklı olduğu düşünmüyorum bu sorunun,her neyse sorunumu anlatayım.Haberlerde forumda vs. Gezinirken bi anda fps düşüyor sanki 1 fps oluyor herşey 30 saniye sonra geri düzeliyor. Var mı bunun çözümü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobile sürümde kullanıcı adı ile @ sembolünü girerek konu içi veya genel arama yapmanın imkanı yok. Mini sürümde farklı bir arayüz geliyor ve kullanıcı adı @ sembolü ile girilebiliyor ama Mobile sürümde algılamıyor.

Mobil sürümde @ işareti ile kullanıcı araması yapılabiliyor, söz konusu güncelleme mini için yapılmadığı için orada algılamıyor.

Selam, ben daha üst bölümdeki kutuya yazıyordum:

Ama sizin dediğiniz daha alttakine yazınca da olmuyor, şöyle:
    Kullanıcı adı + kelime formatında, tıpkı Mini sürümde olduğu gibi arama yapamıyorum. Örneğin bir kullanıcının yazdığı kelimeyi aramak istediğimde arama bunu algılamıyor.

Örneğin kendi kullanıcı adımı girerek "Mini" kelimesini bu konu içerisinde aramak istediğimde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ekim 2023; 12:23:14 >

• Bir başka sorun, Mobile sürümde herhangi bir konu başlığına "cevap yaz" butonuna basmak suretiyle mesaj yazma ekranına geldiğinizde, en alttaki "Tam Sürüm İçin Tıklayınız" yazısına tıkladığınızda hatalı şekilde "https://forum.donanimhaber.comswitchto.asp" adresine gitmeye çalışıyor (aradaki slash sembolü eksik şekilde). Ve tabii ki gidemeyip hata veriyor.

Doğrusu şöyle olmalı:
    https://forum.donanimhaber.com/switchto.asp

Ayrıca bu adres doğru şekilde düzeltilse bile, cevap yazma ekranının bulunduğu konunun URL'i parametre olarak "switchto.asp" çağrılırken belirtilmediği için doğrudan masaüstü sürüme geçince ana sayfaya atıyor, konu başlığının bulunduğu yere atsa çok daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ekim 2023; 18:4:30 >

• @ugur7seven benim sorun ne oldu bir gelişme var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oradaki arama, böyle bir özelliği desteklemiyor. Sadece kelime veya kullanıcı adı yazarak arama yapabilirisiniz. kullanıcı adı aramasında, kullanıcının mesajları listelenir.

Arkadaşlarımıza ilettim bunu da.

• Mini sürümde Bildirimler ekranına gittikten sonra, sol üst köşede "Bildirimler" yazan bir link var (sarı ok ile gösterdiğim). Tıklayınca şuraya gitmeye çalışıp 404 hatası veriyor:
    https://forum.donanimhaber.com/notifications

Zaten bildirimlerin yer aldığı ekrandayken orada link bulunması mantıklı gelmedi. Zaten eski (geçersiz) adrese gitmeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ekim 2023; 21:48:23 >

Anladım ve aynısını farkettim. Kullanıcı adı + anahtar kelime kombinasyonu ile arama yapılabilse iyi olurdu Mini sürümde olduğu gibi.

• Hiç bir şekilde mobil sürüm açılmıyor sadece mini ve tam sürüm açılıyor. Yine bozdular

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.