Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
8
Favori
23.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz gibi birden çok sayfası olan (örneğin toplam 2 sayfa) bir başlıktaki içeriği telefondan elle devamlı aşağı doğru kaydırdığınız zaman, birinci sayfadan ikinci sayfaya otomatik geçiş yapıyor. İşte bu olay gerçekleştiğinde en alttaki Hızlı Cevap panelinde "Gülücükleri Göster" butonuna basıp bir emoji eklemek istediğinizde emoji kodunu mesaj kutusuna eklemiyor, hiçbir tepki vermiyor. Aynı şekilde mesaj kutusuna eklediğiniz BB code etiketleri de işlemiyor. Yalnız bu sorun yalnızca birden fazla sayfası olan ve son sayfaya geçmek için elle en aşağı ve en son sayfaya doğru kaydırmak suretiyle davrandığınızda ortaya çıkıyor.

Ekleme: Hattâ mention özelliği de çalışmıyor bu durum gerçekleştiğinde. Üye nicki yazınca gelmiyor.

Test etmek için, Mini sürümde iken bu başlığın 27. sayfasına gidin. Elle aşağı kaydırmak suretiyle işbu 28. sayfaya geçin ve sayfanın en altındaki mesaj yazma kutusuna Gülücükleri Göster butonuna basıp herhangi bir emoji eklemeyi deneyin. Olmuyor.
    (Umarım 29. Sayfaya ulaşmadan ilgili arkadaşlar denemeyi yaparlar)

Teşekküler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Ocak 2024; 1:15:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Selam, hatayı düzeltilmesi üzere not aldık bilginize.

• Hocam merhaba, şu sorunu birkaç ay önce bildirmiştim ama düzeltilmemiş.

https://forum.donanimhaber.com/volvo-s60-2011-ve-sonrasi-sorular-cevaplar-ve-dostluklar--23008600

Üstteki VOLVO başlığına Mini sürümde giremiyorum ve ana sayfaya yönlendiriyor (Mobile ve Masaüstü sürümde giriyor). Başka başlıklarda da (Kablo TV gibi) bu sorun var ve @EnemyTerritory dostumuz yazmıştı hattâ. İlgilenirseniz sevinirim.

Daha önce @EnemyTerritory tarafından aynı soruna dair atılan mesaj:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154883619

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Nisan 2023; 19:36:8 >

Selam, Google kaynaklı bir sebepten ötürü bazı konularda açılmama sorunu olabiliyor. Bu konu özelinde düzelttik artık ilgili konuya mini sürümde de girebilirsiniz.

• mobil sürüm çok kasıyor telefonu mini sürüm kullanıyorum mecburen. neden olduğu hakkında fikrim yok, telefonda da sorun yok ama sadece mobil sürüm kasıyor

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Aşırı derecede reklam olduğundan dolayı sanıyorum bende.

ama daha 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu. reklamların kodlarında mı sorun oldu bilmiyorum

• Bildirimler çalışmıyor, açılmıyor ve hata veriyor.

• tablet sürüm istiyoruz!

• İkinci elde genellikle şehir seçimi yapılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webp içerikli imajlar yüklenebilse çok iyi olurdu. Yüklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Temmuz 2023; 23:17:9 >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

Merhaba, konuyla ilgili detay verme şansınız var mı? Hangi aşamada, hangi sayfada sorun yaşıyorsunuz?

• Mini sürüm kullanıcısıyım. Yabancı Diziler forumunu çok sık ziyaret ediyorum. Genel olarak eski tarihlerde açılmış konulara ulaşmaya çalıştığımda konu sayfası yerine forumun ana sayfasına yönlendiriliyorum. Düzelirse güzel olur.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun Mini sürümde En son izlediğiniz filmler başlığında da var. Daha doğrusu son mesaja git dediğimde ana sayfaya atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Temmuz 2023; 23:31:5 >
    Hem son mesaja git butonu hem de konu başlığı butonu ana sayfaya atıyor hocam dediğiniz gibi.

• Tablet sürüm gidince takip etmeyi azalttım.Şu an en stabil mini sürüm.Hangi cihazdan girersem gireyim mini sürüm kullanıyorum mecburen.Tablet sürümü akıp gidiyordu be

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

İkinci elde Bilgisayar Donanımları kısmında ve alt başlıklarında zaman zaman şehir seçilememe problemi yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.