Google üzerinden otomobil genele girdiğimde bir sıkıntı yok. yer imlerine ekleyip giriş yaptığımda, 1. Resimdeki bağlantıya gidiyor. Üstelik eski avatar görselim çıkıyor. not bazı bölümlerde yapıyor, örneğin bu bölümde sıkıntı yok. Sıcak fırsatlar gibi bölümlerde sorun yapmaya devam ediyor. Şimdi tekrar denedim. İos son sürüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (27. sayfa)
-
-
Mini sürümde konu içeriği tasarımını eski hale getirin lütfen bu şekilde çok göz yoruyor ve uygun değil tasarıma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mini sürüm kocaman olmuş, gereksiz alanlar artmış. Daha da basitleşeceğine hemde. Eskisi daha iyiydi.
Birde şu bildirimler, bazen açılması için kıvrandırıyor. Bazende bildirim gelmiyor. Adam alıntılamış ama bildirim yok.
-
bazen anlamadığım şekilde bir mesajıma tek bir cevap yazıldığında 5-6-7-8-....... tane mesaj yazılmış gibi uyarı geliyor bildirim zili simgesinde
@ugur7seven çizgi ile karaladığım yerler hep aynı mesajı gösteriyor
-
-
forum çökmüş gitmiş artık kimse ilgilenmiyor
mesaj zilinde sürekli yanan 3 tane bildirim
profil sayfasına gidince en son yazdığım mesajları konuları görmek istiyorum yükleme işareti sürekli devam ediyor
-
bildirim panelinde sürekli bir bildirim var ve ne tam ne de başka sürümde kaldıramadım. bildirim ayarlarını vs de kurcaladim olmadı, güncellenmiyor bir türlü.
Aynen bir kaç gündür benim de öyle, daha önce de olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mükerrer olarak kendi mesajlarımız görünüyor kendi profilimizde.
En son sorun ise herkesin malumu, gitmeyen bildirimler.
(Mini ve Mobile Sürüm)
Mini sürümde ilan düzenleme olmuyor. Tel no kutusu var ama yanında Tamam düğmesi yok. Bu yüzden de SMS alınamıyor.
Bildirimler.
Sürekli temizlememe rağmen hala üç bildirim var gözüküyor
Masaüstü bilgisayardayım genelde video yüklerken sürekli aynı mesaj çıkıyor'' video işleniyor'' diyor öylece kalıyor video oynatma tuşu çıkmıyor yani uzun sürrüyor işelemesi çok uzun ya da aktif olmuyor galiba video
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 14 Eylül 2022; 18:13:55 > -
Web mobil sürümde müzik dinlerken her konuya girişimde müzik duruyor ve sanki buradan bir ses çalıyormuşçasına sesi devralıyor ama ses de çalmıyor. Muhtemelen reklam.
-
Merhaba ,
DH IOS Mobil uygulamasında favori olsun olmasın girdiiim konularda hep konunun ilk sayfasında açılıyor. Bunu okunmamış son post olarak görebilecek bir ayar varmı acaba? Şİmdiden teşekkür ederim.Saygılar
-
Samsung internet uygulamasında bir sayfadan fazla içeriği aynı anda yüklemeye çalışırsam uygulama çöküyor.
Samsung Galaxy S20 FE
Daha başka konu var mı bilmiyorum ama şu iki konu mini sürümde açılmıyor:
https://forum.donanimhaber.com/kablo-tv-ana-konu--27090081
https://forum.donanimhaber.com/migros-moneypay-firsatlari--147425509
Tarayıcı bu sayfa çalışmıyor, sizi çok fazla kez yönlendirdi hatası veriyor. Tam sürüm ve mobil sürümde aynı konular sorunsuz açılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı durumu bende farkettim.
"VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar" konusu da Mini sürümden açılmıyor benzer sorun nedeniyle. Tıkladıgımda ana sayfaya atıyor hata vermeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2023; 21:19:26 >
Mini sürümde herhangi bir konuya girdiğimde ilk sayfada herhangi bir sıkıntı yok ancak devam eden sayfalarda takılma sorunu var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X