Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
8
Favori
23.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kontrol ettiğimde 28 tane ekleyebildim ben, daha da eklenebiliyordu. Bir sorun göremedim.

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?
  • Merhaba, ilginç ve normal olmadığını düşündüğüm bir hususu bildireceğim. Mobil veya Mini sürümden telefondan (Samsung tarayıcı veya Chrome) foruma girip SADECE DH FORUM'A AİT çerezleri aşağıdaki butona basarak sildiğinizde aynı zamanda GOOGLE oturumunuza ait (Google.com) çerezler de siliniyor ve aynı tarayıcıdaki giriş yapılı haldeki Google oturumunuz da sonlanıyor.

Bu konuda yazılımcı arkadaşlar inceleme veya düzeltme yapabilir mi, veya makul bir açıklaması var mıdır? GOOGLE oturum çerezini kullanıyor gibi duruyor forum. Teşekkürler.@ugur7seven

Bu durumun normal olmadığını anlatan bir içerik:
    en.wikipedia.org
    Same-origin policy - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Same-origin_policy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Nisan 2024; 18:59:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Selam, konuyu arkadaşlarıma iletiyorum.

• Mini sürümde son birkaç gündür (bazen mobil ve masaüstü sürümde de) kırmızı renkli bildirim uyarısı geliyor ve rakam olarak bildirim sayısı görülüyor ancak tıklayıp bildirimler ekranına girince hiçbir bildirim görünmüyor.

Bildirim sistemi dağılmış durumda.

@ugur7seven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Nisan 2024; 18:33:31 >
  • Özellikle tabletimle Sıcak Fırsatlar bölümüne girdiğimde sağ tarafa konan "Takip Ettiklerinizden" ve reklam kısmı yüzünden sayfanın yarısı gözükmüyor, konuların başlıkları okunmuyor.

Ayrıca son zamanlarda foruma eklenen bazı reklamlardan dolayı reklam değiştikçe sayfalar yukarı aşağı oynuyor. Muhtemelen reklam kapanıyor, o sırada oluşan boşluktan dolayı sayfa yukarı kayıyor. Yeni reklam açılınca bu sefer de tam tersi şekilde aşağıya kayıyor). Bir yazı okumaya çalıştığımda belli aralıklarla sayfanın hareketinden dolayı iyice okunmaz hale geliyor. Bunu hem tablette hem de masaüstü sürümde yaşıyorum.

• musAKka kullanıcısına yanıt

Selam, önümüzdeki günlerde burasıyla ilgili bir tasarım revizesi yapılacak. Mevcut durumun farkındayız.

• Hem minide, hem de mobilde uyarılar kısmında eski saylafara gidilmiyor.

Bildirimlerle ilgili genel bir çalışma var. Eğer sorununuz bir süre daha devam ederse bilgi verebilir misiniz?

• ugur7seven kullanıcısına yanıt
    Tabii ki Uğur Bey, takip ederim. Teşekkürler.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsü paylaşırsanız arkadaşlarıma iletirim. Nasıl bir hata alıyorsunuz?

Yazdım ya. Uyarılar kısmına giriyorsunuz. 1'den fazla uyarı oluyor tek sayfaya sığmadığı için. Hepsi sayfa 1 gösteriliyor. 2 ve sonraki (tarih olarak önceki) sayfalara gidemiyorsunuz.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Konuyu arkadaşlarıma ilettim ilginenecekler.

Konularda dolaşırken bu hatayı alıyorum

sayfaya tekrar gitince açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Merhaba, sorununuz devam ediyor mu? Eğer ediyorsa hata aldığınız sayfanın adresini paylaşır mısınız?

• Mini sürümde iken "Yazılım Genel" bölümüne tıkladığımda sayfa mobil sürüme otomatik geçiş yapıyor saçma şekilde. Bakabilir misiniz?

Sorun şu bağlantıyı Mini sürümde açıp cevap yazıp "gönder" butonuna tıkladıktan sonra kendi kendine Mobile sürüme geçmesiyle başladı otomatik olarak:
    https://mini.donanimhaber.com/www-google-com-calismiyor-baglantimi-reddediyor--158585878

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Mayıs 2024; 23:38:25 >

Örnek konuda cevap yazınca bir problem var evet ama sonrasında mini sürümü normal şekilde açmaya devam ettim ben. sorununuz sürüyor mu?

Telefonun birinden deneyince sorun devam ederken başka telefondan login olup bakınca sorun görünmüyor ancak linkini verdiğim konuya Mini sürümde iken cevap yazıp "gönder" deyince Mobile sürüme geçmesi sorunu tüm cihazlarda mevcut.

Edit: Şu an iyice sapıttı, Mini'de iken nereye tıklarsam tıklayayım (cevaplanan mesajlar gibi) Mobile sürüm eksik halde (ikonlar çıkmadan) yüklenmeye başladı. Sanırım sitenin çerez yönetimi sapıtıyor. Çerezleri komple silip geçici çözüm sağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mayıs 2024; 13:9:52 >

• Merhaba, Android DH Mobil uygulamasında Gündüz Modu dışında diğer Gün Batımı, Akşam Üzeri, Gece Modu hiçbirinde konu içeriklerinde [clor=#FF0000], [clor=RED] ve diğer renk kodları çalışmıyor. Kod gözükmesi için "color" yerine "clor" yazdım. Aslında Kırmızı rengi içeren bu renk kodu diğer temalardada sorunsuz gözükür. Konu içeriğini ayırt etmedede iyi olur. Diğer temalarda yazılar tek renk beyaz hoş olmuyor. Bence bu tür düzenleme belli renkler için kesinlikle şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 4 Mayıs 2024; 4:41:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu değişiklik ne zaman yapılacak, belli bir tarih var mıdır? Site artık şu haliyle warez sitelerinden farksız duruma geldi.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.