Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (39. sayfa)
-
-
Mini sürüme geçemedim. Adres kısmına mini. Şeklinde yazdım beceremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emojiler sürekli yanda görünse olmaz mı en azından en sık kullanılanlardan 10 tanesi? Aşağıda gülücük ekle butonuyla görününce kullanmak aklımıza bile gelmiyor.
-
Merhaba, ilettiğiniz hataları not aldım arkadaşlarıma iletiyorum.
-
Bununla ilgili bazı düzenlemeler bekliyoruz. Sonrasında yayına alınacak.
-
-
Selam, kontrol ettim fakat söylediğiniz gibi bir soruna rastlamadım. Farklı bir tarayıcı ile deneyebilir misiniz?
-
Mini sürüm kalktı mı? Telefon mobil sürümde kasmaya başladı, forumu kullanamıyorum, yazı yazmak zaten imkansız donuyor not defterine yazıp kopyala yapıştırdım. Uygulamayı indirdim facebook harici üye girişi butonları çalışmıyor
sitenin sorunları bi yana bildiğin troll saldırısı var, saçma sapan konular açılıyor kimse de bu ne demiyor, hesap sildirmek istiyorsun silmiyorlar ben anlamadım bu işi, donanımhaber i salmışlar çayıra o da sallanıyor gibi bi halde
-
Hocam Mobil veya Mini sürümden girip, harici bir linke gitmek üzere bir linke tıklayın herhangi bir mesajda. Açılan "forumdan ayrılıyorsunuz" ekranında sayacın sona ermesini bekleyin. Sayaç sona erince harici linke istek yolluyor ama eğer söz konusu yönlendirilen adres geç tepki veriyorsa (4-5 saniye sonra gibi) daha harici siteye gitmeden isteği tekrar ve tekrar yolluyor birer saniye aralıklarla. Sonsuz döngüye giriyor yani ve o sayfada kalıyor. Halbuki sayaç durması lazım son 1 saniye tükendikten sonra. Epey eski bir sorun aslında. Sanırım sorunu reproduce etme noktasında tam anlatamamış olabilirim. Siz de tekrar bakarsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Mayıs 2024; 14:12:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır şimdi daha net anlaşıldı. Sorunu incelenmesi için iletiyorum arkadaşlarıma. Teşekkürler.
-
Tablet sürüm istiyoruz.
-
İphone safari üzerinden giriyorum, her 1 dk de bir sayfa otomatik kendisini yeniliyor.
Not: üye girişi yapmadığım zaman hiçbir sorun yok
Farklı tarayıcılar üzerinden durum aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 8 Mayıs 2024; 14:39:8 >
Selamlar, test ettiğimde bir sorunla karşılaşmadım. Ekran kaydı alıp gönderme şansınız var mıdır? Eğer yoksa sorunu hangi sayfada yaşıyorsanız o anki ekran görüntüsü ve sayfanın adresini gönderirseniz inceleyelim.
-
Az önce sıcak fırsatlarda bikaçkez oldu.
tam okuyorum aniden sayfayı yenileyip başa atıyor.
bazen bu durum mesaj yazarkende oluyor.
Birden beyaz sayfaya geçiyor
Şimdi buradada oldu yanlız beyaz değil sayfa aniden dh turuncuru oldu ardından başa attı.
Not: bu msj yazarken bile sayfa yukarı aşağı kaydı
Turuncu hali biran olduyor anca bu görseli alabildim.
Üye çıkışı yapınca asla busorunlar olmuyor.
https://forum.donanimhaber.com/migros-guncel-kampanya-ve-firsatlari-ana-konu--132645733-5961
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, çok denedim ancak sorunu hiçbir şekilde tekrarlayamadım. Belki sizi uğraştıracağım ama sorunu yaşarken ekran kaydı alıp atmanız mümkün olabilir mi?
-
Merhabalar,
Dünden beri imzalar daha doğrusu forumda paylaşılan linkler bozulmuş durumda, sanıyorum şu Twitter'ın - X dönüşümüyle (doğal olarak DH Forum'daki yansımasıyla) ilgisi de olabilir.
NŞA bu şekilde görülmesi gereken imza,
şu şekle gelmiş durumdadır.
Geneli linklerden oluşan ve paylaşımları topladığım 10-11 yıl önce açtığım bi' konum var.
https://forum.donanimhaber.com/rs-incelemeleri-ve-paylasimlari-redstone--90090674
Burada durum daha da net anlaşılabilir ve fark edilebilir diye düşünüyorum.
Bi' de hazır lafı geçmişken şunu da belirtmek isterim;
ilgili konu forumun eski arayüzünde açıldığından dolayı bu ve benzer konularda +10 / +20 yıl gibi rozetler görülememektedir.
-
Selam, bende imzanız şu şekilde görünüyor:
10/20 yıl rozetleriyle ilgili konuya gelecek olursak eğer, ilgili konudaki mesajınız çok eski ve o yüzden görünmüyor. Konuya yeni bir mesaj atarsanız o mesajınıza rozet eklenecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X