Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
8
Favori
23.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgililer bana ulaşırlarsa özelden gönderebilirim, onlar da kontrol ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflar açılmıyor. Resim bulunamadı oluyor. Sürekli soket koptu yazıyor bunun kaldırılması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogecoin kullanıcısına yanıt

Kontrollerimde herhangi bir soruna rastlamadım. Probleminiz devam ediyor mu?

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

Ben sıklıkla resim bulanamadı hatası alıyorum halen. Özellikle haberler forum içinde. Ya resim bulanamadı diyor yada yeni sayfada blank sayfa açılıyor.

Örnek bir sayfa paylaşabilirseniz bakalım soruna.

@ugur7seven

Sorun aslında tam olarak şöyle; mobile platformda ara sıra oluyor da özellikle desktop tarafında herhangi bir mesaj içerisinde görsel paylaşıldığı zaman belli bi’ süre sonra üzerine tıklandığında tam boyutunda görüntülenemiyor.

Uzun bir süredir var olan bi’ sorundan bahsettiğimizi de belirtelim.

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 25 Ekim 2024; 15:0:33 >

https://forum.donanimhaber.com/mit-muhendislerinden-cigir-acan-bulus-gunes-enerjisiyle-gunde-5-000-litre-temiz-su--159838225

ilk resme tıkla resim yüklenemedi diyor. Tarayıcı safari mobil sürüm. Bazı forum konularında da aynı hata oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 25 Ekim 2024; 17:23:20 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

Evet sorun uzun süredir var.

• Masaustunde her aksiyon sonrasi logout/cikis sorunu yasiyorum. Birden fazla pcde bircok tarayiciyla denedim. Mobilde sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sorunu arkadaşlarıma ilettim teşekkürler geri bildiriminiz için.

• KaganKB K kullanıcısına yanıt

Kontrollerimde herhangi bir hataya rastlamadım. Sorununuz devam ediyorsa, sizin hesabınız özelinde incelenmesi konusunda arkadaşlarıma bilgi verebilirim.

İlettin ama çözülmedi ?

Öncelik sırasına göre bakılacak.

• Yıllardır düzeltilmemiş bir problemi yazayım.

Mini sürümde ikinci el bölümündeki bir konuya bir mesaj (cevap) yazıp gönderip, o mesajı düzenlemek istediğinizde, mesaj düzenleme ekranında il, alınık/satılık, sıfır/kullanılmış, telefon no son 4 hanesi gibi tüm kutuları doldurmanıza rağmen mesajı düzenleyip "Gönder" dediğinizde "Marka Seçiniz" diye bir uyarı çıkıyor anlamsız şekilde ve mesajı gönderemiyorsunuz.

İkinci sorun, bu sefer Mobil sürümde, yine ikinci el bölümünde benim ve diğer üyeler tarafından (fark etmiyor) atılan tüm mesajların altında "dükkana eklenen son 4 ürün" olarak DAHA ÖNCE DÜKKANIMA HİÇ EKLEMEDİĞİM ve TANIMADIĞIM sabit 4 adet ürün linki görünüyor. Diğer üyelerin mesajlarının altında ortak şekilde birebir aynı ilan linkleri var. Yani genele yaygın bir sorun. Bildiğiniz bug, yani hata.

Örnek link:
    https://forum.donanimhaber.com/mac-sony-samsung-acer-hp-toshiba-asus-lg-msi-dizustu-bilgisayar-ve-yedek-parca--67740700-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Kasım 2024; 23:59:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hataları arkadaşlarıma ilettim, hata bildiriminiz için teşekkürler.

• Dh mobil sürüm, iOS kilit modunda kayıp simgeler

• Sıcak fırsatlar bölümü açılmıyor bende. (Profildeki sıcak fırsatlar sekmesi de açılmıyor.)

Üye girişi yaptığım zaman masaüstü sürümünde giriş yapılmıyor. Chrome, Opera ve Safari tarayıcılarında test ettim.

Üye girişi yapmadığım zaman herhangi bir sıkıntı yok.

Mobil sürümde ve mobil uygulamada giriş yapmış olsam da bölüme girebiliyorum.

Edit: Düzeldi. Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 20 Kasım 2024; 18:1:47 >

Diğer tarayıcılarda denediniz mi? 2-3 ay önce ben de buna benzer sorun yaşamıştım. Tarayıcının çerezleri silince düzeldi.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159339246

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.