Arkadaşlar çok önemli bir durum var. İnternette mobil ödeme bozdurma siteleri var. Hattınızdan mobil ödeme ile bişey satın alıyolar.(Benden pubg ye para yatırdılar.) Alışverişi yaptıktan sonra para yatırmıyorlar. Sohbetin kapatıp sanırım ip adresini engelliyolar. Ben bi şekilde tekrar geri yazdım ama hiçbi önemi yok. Giden gitti. Sizden ricam konuyu öne çıkarın ki başkalarının da canı yanmasın. Benim dolandırıldığım sitenin adı paybozum.com. Google a yazıp aratabilirsiniz. Konuştuğum adam yurtdışında olduklarını ve bize kesinlikle hiçbişey yapamazlar dedi. Böyle bi bilgisayar böyle bi ip adresi dünyada yok dedi. Aynı sahtekarlığa uğramış arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. Belki birlik olup bi çözüm buluruz. Ya da en azından rahat bırakmayız bu pez..kleri. Tavsiyeriniz varsa lütfen yazın. Ama en azından konuyu öne çıkarın ki herkes öğrensin yapamasınlar birdaha. Sağolun 🙏
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme