Şimdi Ara

MOBİL ÖDEME İLE DOLANDIRILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba umarım hiç kimse bir daha benim gibi bu duruma düşmez yakın akrabamın instagram hesabı çalınmış ben en sonunda farkettim tabi bana yazdı hediye çeki dağıtıyorum ister misin diye bende olur neden olmasın diye düşündün ve kabul ettim bana işte mobil ödemeyi açtırdı ilk önce ben tabi ne işe yaradığını bu şekide öğrenmiş oldum sonra oda meğerse ordan pubg diye bir oyuna ödeme içinmiş ben evet yazdıkça faturamdan çekiliyormuş ben sonra farkettim bunu yaklaşık 15dk sonra turkcell den mesaj geldi faturanız 280₺ olmuştur diye ben tabi saf hala tekrar yazdım yok o şirkete ait dedi biraz şüpehelendim ama iş artık çoktan geçmişti en azından 240₺ ile kurtardım anlamasam bana hala daha olmadı biraz daha evet yazıp gördertecekti 500₺ faturaya bile çıkabilirdi ben bide hep dalga geçerdim nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz da para kaptırıyorsunuz diye o saf benmişim aslında sizide uyarıyım hattınızın mobil ödemesini kapatın. Umarım bir daha kimse benim düştüğüm hataya düşmez.
    Ve parayı nasıl geri alabilirim yardımcı olurmusunuz şu an turkcell bizle alakalı değil deyip işten kaçıyor onlarında hatası var çünkü bir mesajla 120₺ çekilmesine nas
    MOBİL ÖDEME İLE DOLANDIRILDIMı
    MOBİL ÖDEME İLE DOLANDIRILDIMl izin veriliyor en azından bir doğrulama kodu daha istense bu işten para kaptırmadan kurtulacaktım pubg şirketide iptal edemiyoruz diyor ortada kaldım yani btk ya yazdım onu bekliyorum turkcell de savcılığa verin demekten başka çözüm sunmuyor hat benim üstüme değil zaten birde şuan pandemiden dolayı dışarı çıkmakta istemiyoruz. Çaresiz kaldım yani ne yapacağımı bilmiyorum böyle bir durum yaşayan ve yardımcı olabilecek olanlar varsa lütfen yardım edin bu kadar parayı ödeyemem zaten ya faturayı taksitlendirip ödeyeceğim ya hiç ödemeyip vodofone faturasız hattım vardı onu kullanacağım yada btk dan veya biryerden birşekilde parayı geri almam gerekiyor en son çare olmazsa mecburen savcılığa başvuracağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelen mesaja evet yazınca onaylanıyor hocam.

Turkcell'in bu konuda yapacağı birşey yok...

• mesajı evet yazıp onaylarken, neyi onayladığınız görünmüyor mu?
  • Evet biliyorum hocam ama 2014 yılından beri kim bilir kaç kişi aynı şekilde dolandırılmış ve ona rağmen bir önlem alınmamış şikayet var sitesi aynı benim gibi olan insanlarla dolu ama turkcellin bunu için bir önlemi yok nasıl kredi kartıyla bir şey alırken 3D doğrulama isteyip şifreyi girince alabiliyorsak bunun içinde bir kod gönderilse mesela veya iptal seçeneği olsa en azında bu tür sorunlar olmayacak iptal edilememesi çok saçma asıl ben bunu anlayamadım.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam görünüyordu da saf ben o parayı şirket ödeyecek diyince inanıp kandım ve onayladım

• Birde mobil ödeme neden açık olarak geliyor bize bunu neden sormuyorlar açıp açmamak istemediğimiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GupoBS

Birde mobil ödeme neden açık olarak geliyor bize bunu neden sormuyorlar açıp açmamak istemediğimiz?

ne yaptın hocam ödediniz mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam hiçbir çözüm sunmadılar mecburen ödedim.

Bu arada turkcell ve türktelekomun şikayetlerine baktım 500tl ye kadar hattından çekilen olmuş buna bir önlem alınmalı artık.

• Siber dünyada bilgi çağında bu kadar saflığa pes diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adliyelerdeki müracaat savcılığına başvurunuz.

Geçmiş olsun.

• KSB K kullanıcısına yanıt

Doğru söze ne denir hocam. Bende kendime inanamıyorum hala sanırım çok dalga geçtim bu şekilde dolandırılan kişilerlerle ama bir anlık dalgınlıkla oluyormuş. En azından 240₺ ile kurtardım 500₺ ödemek zorunda kalanlar var yazık günah o paralaraMOBİL ÖDEME İLE DOLANDIRILDIM 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Bu korona zamanında hiç uğraşmak istemedik ve açıkcası parayı geri alabileceğimizden hiç ümidim yoktu.

• Siz başvurun belgelerle birlikte. Çözüme kavuşur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Siz başvurun belgelerle birlikte. Çözüme kavuşur umarım.

İlginiz için tekrar teşekkürler hocam. Bu dönemde savcılıkla uğraşmak istemiyoruz belki daha sonra gideriz ama, birde hat benim üstüme değil . Benim üstüme kayıtlı olsa zaten hiç durmaz giderdimde. o işte sıkıntılı birazMOBİL ÖDEME İLE DOLANDIRILDIM 

• Zaman geçmeden başvurmanız lazım. Anladım hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.