Şimdi Ara

Mobil Operatörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 mayısta türk Telekom müdürlükten taşıma başvurusu yaptım ancak askıda kaldıgınj söyledi
    İşlemi yapan kişi. 4441444 den aradığımda
    Basvuru yada işlem gözükmemekte. E sim olarak taşımak istediğim için türk Telekom müdürlüğünden işlem yaptım ama bi sorun oldu şuan hiç bir telekom bayide taşıma yapamıyor . 31 mayıstan beri işlem açık gözükmekte. İkinci kez müdürlüğe gittiğimde şubedeki görevli arıza kaydı açtı sonuç alınamadı . Turkcellde de taahhütüm bitti maalesef başına gelen oldumu acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Btk ya yazın çözerler .

Bayi destek yerleri var hallolur . 

• Öncelikle müşteri hizmetleri ile bu sorun ile ilgili görüştüğüm zaman verdikleri yanıt , Türk telekom şube müdürlüklerinde yapılan işlemi göremiyoruz oluyor. Telefonla muhattap bulamıyorsun . Bayiler de bu işlemi tekrar yapamıyor. İşlem askıda gözükmekte diyor. Peki
    Ben neden bayide yapmadım bu işlemi çünkü telekom bayileri e sim şeklinde taşımak için öncelikle fiziki sim e geçirip e sim kodunu 600 tl satmak istediler o sebeble daha garantide olsun diye Telekom müdürlüğüne gittim ancak sonuç bu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReisülKüttap -- 8 Haziran 2024; 13:37:19 >
  • ReisülKüttap R kullanıcısına yanıt

Niye bu kadar uğraşıyorsunuz onlar uğraşıp düzeltsinler .

btk artı Twitter desteğe de yazabilirsiniz .Destek ten daha çabuk yanıt alabilirsiniz

• Uğraşma nedenim işlemin yapılması . Turkcell taahüt bitmesine 15 gün vardı neredeyse hala işlem gerçekleşmedi. Btk yazdım online işlemler yazdım benim tahminim eksik bir işlem var e sim tasımada ;tasırken fizik sim olarak taşıyıp sonra e sime geçirmek heralde daha kolaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReisülKüttap -- 9 Haziran 2024; 0:10:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanal mobil operatörler
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone Mobil Ödeme
    12 yıl önce açıldı
    Turkcell mobil imza
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.