Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
884
Cevap
28
Favori
33.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yine sosyal mecralar da yazmaya devam etmek bence hocam, aklıma gelen bu şimdilik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

3 operatör de ülkemiz de sınırsız mobil internet verebiliyor, bu kapasite de bu imkan da mümkün.

Turist E-SIM paketleri ile denedim, makul hızlar da gayette güzelce internete girilebiliyor.

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)
    MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

35 Mbps olan Turkcell den, 31 Mbps olan ise Türk Telekom'dan.

Seve seve sınırsız mobil interneti halkımıza vereceksiniz...

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Up

• Bunlar deprem bölgesine bile kampanya yapmadılar. Superbox bazı illere kampanya yapmış. 200 tl indirim ile satıyor ama içlerinde deprem illeri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Bunlar kendi halkına düşman şirketler, bide ikisi devletin elinde.

Elin yabancı şirketi ile bunlar dan sınırsız mobil veri çekiyorum, elin şirketi bunlar dan daha insaflı...

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Burada şirketlerden daha suçlu olan kitle Türkiye halkının kendisi. Bu kadar vurdumduymaz, uyuşuk tepkisiz bir insan yığını dünyada yok.

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt
    OHA adamlar 1.5 TB internet satıyorlar bizde MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

• Muglali4848 kullanıcısına yanıt
    Yeni mi görüyorsunuz 😂 Turkcell Türk milletine düşman bir şirket. Asla hiçbir ürünü kullanmam

Ve aynı firma Ukrayna'da sınırsız interneti 300 liraya satıyor.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    O zaman boykot edeceğiz en güzel yöntem boykottur

• Ben yıllardır ne kendim ne çevreme kullandırmam hiçbir hizmetini. Kapımın onune kadar gigabit fiber getirdiler kullanmiyorum ev internetini dahi sansür online ni

• BTK ve cimer'e yazmayan varsa yazsın lütfen arkadaşlar. 5g gelmeye yakın bu konuda ne kadar çok ses çıkarıp sitem edilirse o kadar dikkat çeker. Yoksa 5g gelince çok ağlar herkes.

Bu fiyatlar dahi iyi. Çoğumuza bu fiyatlar bile çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ve ben bunu Twitter'a yazdım; cevap vermeye tenezzül etmediler bile. Kendileri bilir, ben de mecbur kalmadıkça kullanmam kendilerini, olur biter.

Her türlü kötülüğü yapacak bir şirket bence yönetim kuruluna bakma yeterli. Ha operatörler sınırsız getirmezse de yurtdışı e sim alırım full sınırsız 55 USD holafly ya da illocal keyfime bakarım.

bu doymaz operatörler aynı yurt dışı alışverişlerine sınırlama getirdikleri gibi yarın oraya da kısıtlama getirip el atarsa şaşırmam. adamlar kendi vatandaşını fahiş fiyatlı üç beş gb kotalı çağ dışı paketlere layık görüyor...

kendi milletinden alıp başka milletlere en uygunu veren bir mekanizmanın hiçbir ülkede örneği yoktur. türklerin çoğu ukrayna'da yaşasa yine türklere değil oranın milletine verir bunlar.

kendi varlığını öteleyen bir zihniyeti destekledikçe bu millet, bu rezillikleri ömür boyu yaşamaya mahkumdur

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    O iş biraz zor. Roaming e mudahele edemezler

• Kotasız mobil internet önemsiz demeyin, dışarıda çok vakit geçirip spor yapıyorsanız kotanız çabuk biter. Bitince anlıyorsunuz o boşluğu.

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Benim mobil internetim senelerdir sınırsız. Kotaliyi millet nasıl kullanıyor aklım ermiyor

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.