Şimdi Ara

Mobil Oto Ekspertiz Kullanırmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba iyi forumlar! Aracınıza bulunduğu yerde mobil oto ekspertiz yaptırmayı düşünürmüsünüz ?
    Mesala satın almak istediğiniz veya satışa çıkarmak istediğiniz araca yerinde gelip ekspertiz yapılsa raporu anında teslim alsanız böyle bir yönetem tercih edermisiniz ?

Görüşlerinizi merak ediyorum. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasarivarmicom -- 18 Ekim 2018; 10:47:17 >

• TUV veya TSE tarafindan onayli hukuki baglayiciligi olan,
    video kaydi ile detayli rapor veren,
    Aracin boyasini - altini - mekanigini
    - obd2 portuna baglayip detayli raporunu veren
    - gecmis servis kayitlarini dosya ile veren
    - agir bakimlarin ne zaman yapildigini belirten
    - garantiden hangi sorunlarin cozulmus oldugunu belirten
    bir ekspertiz firmasinin yerinde ekspertiz hizmeti olursa neden olmasin ?

Aksi taktirde ha yikamaci acmissin ha ekspertiz.
  • Sadece boya ölçümü mü yapacaksın ?
  • GÜVEN İSTEYEN MÜŞTERİLERİN ADRESİ👉 DYNOBULLS EKPERTİZ 👍 SİZLERİ DE BEKLERİZ 🙂
    ADRESİMİZ : ORTA MAHALLE MARİFET SOKAK NO: 6/40 BURAK BORA PLAZA KARTAL/ İSTANBUL
    KARTAL AÇIK OTO PAZARININ ÇIKIŞ KAPISININ ÖNÜNDEYİZ
    İRTİBAT TEL : 0533 624 87 53
    İSTANBUL / KARTAL
    Mobil Oto Ekspertiz Kullanırmısınız ?
  • TUV veya TSE tarafindan onayli hukuki baglayiciligi olan,
    video kaydi ile detayli rapor veren,
    Aracin boyasini - altini - mekanigini
    - obd2 portuna baglayip detayli raporunu veren
    - gecmis servis kayitlarini dosya ile veren
    - agir bakimlarin ne zaman yapildigini belirten
    - garantiden hangi sorunlarin cozulmus oldugunu belirten
    bir ekspertiz firmasinin yerinde ekspertiz hizmeti olursa neden olmasin ?

Aksi taktirde ha yikamaci acmissin ha ekspertiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 16 Ekim 2018; 16:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğiniz iki madde servislerin kullandıkları sisteme girmeden imkansız. Dedikleriniz çok güzel ama keşke olsa.

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Girecegiz o zaman, bunu belki devletten izin alarak belki de baska protokoller ile yapacaksiniz. *Bunu size yazmiyorum. Cumhurbaskanligina mi yazilir , ic isleri bakanligina mi yazilir. Talep edilmeden olmamasi gereken birsey.

Benim gozumde otoekspertiz servisleri yetersiz ve hatta bilgisiz, daha da ilerisini soylerim gerci suratlarina soyluyorum.

Arac bir tane rapor n tane hic bir yerde bu olayin bir izahati olamaz. Her raporda farkli farkli seyler yaziyor.
    Bu konuda bunun nasil bir tutarliligi olur?

Denetim olmayan yerde, standart olmayan yerde hicbir tutarlilik olamaz.

Ben de evimin camina OTO EGZPERTIZT (!) yazayim. Ama verdigim rapor kapidan cikana kadar olsun.

VALE, OTO YIKAMA, OTO EKSPERTIZ, OTO SERVISI kisacasi karsilikli guvene dayanan hicbir kurum da ehliyetli insanlarin calistirildiginin garantisi, denetime tabi oldugunun garantisi, CEZA ve ODUL mekanizmalari olmadan yapildigi taktirde biz daha cook pert arabalar icin dava acariz.

Guven kalmadi ki dogru durust is yapan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 16 Ekim 2018; 17:23:54 >

• Paranızı verdikten sonra bile hizmet almak için yalvarıyorsunuz çoğu sektörde.

Ülke geneli oto expertiz bayileri için ölçüt belirlenmeli. Ölçüt olursa denetim yapmak mümkün ve adaletli olur. Ölçüt yoksa işin içine özellik girer. Ülke geneli birçok sektörde ölçüt sorunu var.

Bana da yaptıkları iş tırt geliyor işin açıkçası üst paketlere falan kesinlikle para vermem mesela. Benim için işten anlayan birisinin kaporta ya bakması. Mekaniği falan kendim bakarım asla da saçma dyno testlere çıkarmam arabayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    İster ölçüt diyelim, ister standartizasyon. Hepimuz aynı fikirdeyiz. Para Tuzağı...

• Değerli görüşleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yeni bir girşim içerisine girdik. Sizlerinde görüşleri kendimizi geliştirmemiz açısından önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.