Şimdi Ara

Mobil Oto Servis Kullanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
22.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden telefonumu buradan paylaşayım siteye yazanda telefona çıkanda zaten Erdinç diye biri başka kimse yok belki sizde o sunuz değilsenizde sorduğunuzda kendisinden cevap alabilirsiniz bana dönüş yapmanıza gerek yok artık soğudum bir kere
  • Decomplier kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Numaranızı direkt mesaj olarak iletirseniz demiştik ama dediğiniz gibi bir konuşmanın olduğunu tespit edebilmemiz için info@mobilotoservis.com adresine de telefon numaranızı yollarsanız en azından dediğiniz gibi bir konuşmanın kaydını yetkililerle paylaşıp gerekli aksiyonun alınmasını sağlarız. Ek olarak konuşma bahsettiğiniz gibiyse bir sonraki bakımınızı ücretsiz yapabiliriz. Bu şekilde halka açık bir yerde genel politikamıza aykırı davrandığımızı paylaşıyorsanız, konuyu tespit edip gerekli çözümü geliştirebilmemiz için de bizlere yardımcı olabilirsiniz umarız.

Erdinç Bey müşteri ilişkileri departmanımızın yöneticisidir ve günlük 350 - 400 arasında görüşme yaptıklarını hesaba katarsak maalesef bu şekilde bir konuyu sistem olmadan hatırlamaları çok zor. Mobil Oto Servis 20'den fazla ekip üyesi olan yenilikçi bir oto servistir. Hakkımızda daha detaylı bilgi almak istersenizhttp://mobilotoservis.com/hakkimizda linki faydalı olabilir.

İyi akşamlar dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MobilOtoServis

Merhabalar,

Numaranızı direkt mesaj olarak iletirseniz demiştik ama dediğiniz gibi bir konuşmanın olduğunu tespit edebilmemiz için info@mobilotoservis.com adresine de telefon numaranızı yollarsanız en azından dediğiniz gibi bir konuşmanın kaydını yetkililerle paylaşıp gerekli aksiyonun alınmasını sağlarız. Ek olarak konuşma bahsettiğiniz gibiyse bir sonraki bakımınızı ücretsiz yapabiliriz. Bu şekilde halka açık bir yerde genel politikamıza aykırı davrandığımızı paylaşıyorsanız, konuyu tespit edip gerekli çözümü geliştirebilmemiz için de bizlere yardımcı olabilirsiniz umarız.

Erdinç Bey müşteri ilişkileri departmanımızın yöneticisidir ve günlük 350 - 400 arasında görüşme yaptıklarını hesaba katarsak maalesef bu şekilde bir konuyu sistem olmadan hatırlamaları çok zor. Mobil Oto Servis 20'den fazla ekip üyesi olan yenilikçi bir oto servistir. Hakkımızda daha detaylı bilgi almak istersenizhttp://mobilotoservis.com/hakkimizda linki faydalı olabilir.

İyi akşamlar dileriz.

madem kendinizi savunmak istiyorsunuz buyrun numaramı paylaştım sizinle, dinleyin bakalım ses kaydını
    kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem, ama kimsede başkasının cebine göz dikmesin

• Az önce form doldurup siteden teklif istedim ama buradaki yorumlar da biraz içime kurt düşürdü. Benim aracımda firma standart 5w-30 yağ öneriyor 10w-40 mı koyuyorlar acaba? Bir de bakalım fiyat avantajı olacak mı verdikleri teklifte
  • scaner123 kullanıcısına yanıt
    Yağ, kilometrenize göre değişiklik gösterebilir. Yükske kilometrelerde(100.000 ve sonrası) daha kalın yağlar tercih edilir(10-40 gibi).
    Düşük kilometrelerde ise Mobil Oto Servis'te 5-30 Castrol yağ kullanmaktadır.
  • Merhaba

2013 model Ford Focus 1.6 Dizel aracımın 30,000 km bakımı geldi,
    web sitesinde nakit 189 TL diyor bu fiyat hala geçerli mi? Ayrıca Hava Filtresi + Polen Filtresi + Yağ Filtresi + Motor Yağı (Castrol Magnatec) yazıyor web sitesinde. İki sorum olacak;
    1) Bu parçalar orijinal parçalar mı yani yetkili serviste takılan parçalar mı yoksa bahsettiğiniz gibi orijinal parça üreticilerine ait parçalar mı (Mann Mahle gibi)
    2) 30,000 km bakımında yakıt filtresinin değişmesi gerekmiyor mu, bunun fiyatı nedir ilaveten?
  • ben servisi denemeye karar verdim. ilk bakım olacak yarın için randevu aldım.. kış bakım kampanyası fiyat 189 lira.. bana uygun geldi. işlerini nasıl yapılıyor ne parçalar takıyorlar işini yapan ustanın davranışları vs.. hepsini inceleyeceğim tabi.. memnun kalırsam devam ederim.. çünkü sistem güzel.. haaa yok memnun kalmazsam bu fiyatlara özel servisler zaten var.. bu işin tek esprisi evinde işinde hizmet verebiliyor olmaları kapıda kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor olması..
  • 2008 Ford focus 1,6 dizel aracım için randevu aldım. Gelen arkadaş aracın bakımı için geniş düz bir alan olması gerektiğini söyledi. Bende mevcut alanın bu olduğunu söylediğimde bana o zaman yağ tam bpşalmaz falan dedi. Neyse kriko yardımıyla bakımı yaptı gitti. Akşam iş çıkışı eve giderken oda ne, motor arıza ışığı yandı. Tekrar açtım kapadım biraz gitti yine yandı. Zar zor kapının önüne çektim arabayı. Ertesi gün aradım ben işteyken gittiler kontrol ettiler bişey yok dediler. Arıza kayıtlarını sildiler hatta test sürüşü yaptılar bişey bulamadılar. Sonra ben kullanırken yine yaptı abim kartala giderken belki 50 kere yaptı dedi. Aldım arabayı gittim mobil oto servise. Baktılar baktılar ımmobilizer arızası dediler. Ya 10 dan fazla arıza kaydı var hepside farklı sebeplerden olmuş diyorum anlatamıyorum. Sen yedek anahtarla Bi kullan olmadı elektronikçiye götürürüz dediler. Bugün yedek anahtarla deneyeceğim çok ümidim yok gerçi. Siz siz olun yetkili servisten şaşmayın. Burda önemli olan problem çıkması değil belki servistede bu olabilirdi mühim olan hatanın arkasında durmak, durabilmek. Bunuda önümüzdeki günlerde göreceğiz, mobilotoservis ne kadar kaliteli bir firma olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 model E90 kasa BMW 320d aracım için Cumartesi gününe randevu aldım. Araç 3,5 yaşında 30.000 km'de ve garantisi bitti. Periyodik bakım haricinde herhangi bir işlem olmayacak, arabada herhangi bir kronik sorun da yok. Bir deneyeceğiz bakalım. Periyodik değişeceklerin akabininde servis olayı tamamlandıktan sonra kullanınca herhangi bir problem yaratacak mı göreceğiz. Yalnız ben aracımı direkt hizmet verdikleri yere götüreceğim. Pazartesi günü de seve seve sizlere izlenimlerimi ve yorumlarımı burada yazacağım. Fakat burada okuduklarım pek te iç açıcı değil, bunu şimdiden belirtmek istiyorum. Kafamda soru işaretleri oluşmaya başlamadı değil.
  • Cumartesi günü Mobil Oto Servis'i ziyaret etmem sonucunda izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

16:00 - 17:00 arasında geleceğimi söyledim. Öncelikle yeri çok merkezi, öyle sapa bir yerde değil. Petrol Ofisi'nin tam karşısında cadde üzerinde. Trafikte hiç takılmadan 16:55'te serviste oldum. Benden önceki aracın işleminin tamamlanmasını bekledim ve aracım 17:30'da aracım servise alındı. Öncelikle aracımla ilgilenen Güven Usta'ya teşekkür ederim. Normalde 1 saat sürecek olan bakım süresinde 3 saat aracımla ilgilendi. Taciz edici sorularıma karşı gayet sabırlı bir şekilde cevap verdi. İstersem içeride bekleyeceğimi, istersem aracın başında bekleyebileceğimi söyledi. Rahatsız olmazsa aracın başında beklemek istediğimi belirttim. Kendisi kabul etti.

Önce koltuğa koruyucu kılıf giydirerek koltuğumun kirlenmesini engelledi. Aracımın Polen filtresi, hava filtresi, yağ filtresi ve yakıt filtresi değişti. Bu kadar kolay diye düşünmeyin. Aracımdaki bütün filtreler değişirken eskilerini bana gösterdi, takılacak yerleri temizledi ve yenilerini kutusundan çıkarıp araca taktı. Aracımı liftle en az 5 kere kaldırıp indirdi ve yakıt filtremin yakıt kaçırıp kaçırmadığını kontrol etti. Her sorumu güzelce cevapladı, hatta bana güzel bilgiler verdi. Yağ değişimi yapılırken 3 kere yağ müşiri ile kontrol edip gerekli eklemeleri yaptı. Balatalarımı disklerimi kontrol etti. Aracımı bilgisayara bağlayarak servis güncellemelerini yaptı, hata kodlarını sildi. Aracımla beraber tura çıkarak herhangi bir sorun olup olmadığının kontrolünü yaptı.

Satıştan sorumlu Erdinç Bey bu esnada yanıma indi ve bana ikramlarda bulundu. Daha sonra tekrar yanıma inerek 10 - 15 dakika sohbet ettik. Benimle ilgilenmesinden ayrıca memnun oldum. Kendisine de burdan teşekkür ederim.

Ödeme alınırken internet üzerinden ödeme yaptım, vade farksız 3 taksite böldüler ve hem bankadan bonus kazandım, hem de firmanın bana vermiş olduğu karttan %5 bonus kazandım. Sonuçta 1 saat sürecek iş için, benim ona da buna da baktırmalarımdan ötürü 3 saat sürdü ve 20:30'da servisten ayrıldım. Bütün sorularımı gayet güzel bir dille bana açıkladı ve gerçekten memnun kaldım. Hiç sitem etmedi. Sonuçta beni aracın başında bekletmeyebilirdi veya sorularımı cevaplamayabilirdi. Bir dahaki servis ihtiyacımda da mutlaka gideceğim. Burdaki arkadaşlara tavsiyem kesinlikle çok ilgileniyorlar. Benimle gerçekten çok ilgilendiler. Sanal ortamda şikayet etmeden, sorunu çözüm odaklı çalışırsanız herkes memnun olur. Ben çok memnun kaldım.

• Bu ay içerisinde bir hafta arayla 2 defa kullandım.
    1. Bakım içindi, 2. ise disk ve balata değişim için.
    İzlenimlerim;
    Randevuya saatinde geliyorlar. İşi yapacak arkadaşla genç ustalar.
    Bakımda belirtilen filtre-yağ değişim yapılıp, genel kontroller yapılıyor ve bilgisayarla kontrol yapılıyor.
    Fiyat 209 TL. Kullanılan parçalar iyi markalar.Yetkili servis 350 TL fiyat vermişti.

Disk ve balataların değişmesini söyledi usta onun içinde diğer haftaya randevu aldım.
    Yalnız randevuyu almadan önce yetkili serviste fiyatı öğrenip fiyat karşılaştırması yaptım.
    Yetkili servis 450 TL fiyat verdi. Mobiloto ise 192 TL.
    Kullanılan markalar TRW ve Acdelco. Yetkili servis tedarikçileride genelde bu markalar.

Sonuç:
    Fiyat olarak çok iyi. Evimin garajında Ustalarla konuşa konuşa yarım saatte işi bitirdiler. Daha ne isteyeyim.
  • Bende aracımı(2001 ibiza signo) güvenerek gönderdim az önce, triger seti değişecek.
    inşallah akşam geri getirecekler.
    ilk izlenim olarak,
    müşteri hizmetleri çok ilgililer sağolsunlar,
    vale arkadaş geldi aracın kaporta aksamını kontrol edip araç teslim formunu doldurdu ve bir nüshasını bana bırakarak aracımı aldı gitti.
    araç geldiğinde ve hizmet tamamlandığında tekrar yazacağım görüşlerimi bakalım hayırlısı.
  • tamirat yamıyorlar biz mekanik bakım yaparız diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabahUykusu

Bende aracımı(2001 ibiza signo) güvenerek gönderdim az önce, triger seti değişecek.
    inşallah akşam geri getirecekler.
    ilk izlenim olarak,
    müşteri hizmetleri çok ilgililer sağolsunlar,
    vale arkadaş geldi aracın kaporta aksamını kontrol edip araç teslim formunu doldurdu ve bir nüshasını bana bırakarak aracımı aldı gitti.
    araç geldiğinde ve hizmet tamamlandığında tekrar yazacağım görüşlerimi bakalım hayırlısı.

Gizli reklamdan başka birşey değil yaptığınız. Aracı vermiş te, gelip almışlar da, müşteri hizmetleri çok ilgilenmişte sende yemedin içmedin aracı teslim edip geldin foruma üye oldun konuya cevap yazdın. Bizde hen inandık bu forumdaki herkes geri zekalıyız zaten sizin bu ucuz numaralarınızı yiyoruz...

• Benimde aracimin periyodik bakimi geldi.

Bu firmayaa guvenen varmi 209 tl fiyat cikardilar ama cekingenim sonucda arabami emanet etcem

• BesNBirK34 B kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kimsenin reklamını falan yaptığım yok, bende forumdan araştırıp güvendim zaten,
    kafana göre yorum yapma memnun kaldığım bir hizmeti neden anlatmayayım?
    konu reklam için açılmış ya da açılmamış onu bilemem ama konu ile alakalı yaşadığım tecrübeyi paylaşıyorum.
    hoşuna gider ve ya gitmez reklam dersin ya da demezsin fakat kimsenin hakkına girme! (kul hakkı ödemek kolay değildir.)

Gel gelelim konuya devirdaimi değiştmeyecektim sadece triger kayış ve rulmanları değişecektim,
    arkadaşlar aradı açmışken devirdaimi de değiştirelim sadece parça parası eklenir dedi sonra yaptırmak istersen tekrar sök tak olacağından parça + işçilik
    daha masraflı olacağı konusunda uyardılar bende değişmesini söyledim, akşam aracımı getirdiler bende kontrollerini yaparak teslim aldım
    online ödeme link gönderildi sistemden ödemeyi yaptım garanti belgem ve faturam teslim edildi. fiyat olarakta 465tl tuttu 9 taksit yaptım 497tl ödedim.
    zaten kartal sanayide ki özel servis 450tl fiyat vermişti, işimden gücümden olmadan triger seti değişimi mi yaptırdım fiyat olarakta bence hizmete göre güzel.
    takılan parçalar oem parça sitesinde orjinal parçalar dediğine bakmayın :)
    sonuç olarak 1-2 ay içerisinde yağ bakımını da aynı şekilde yaptıracağım inşallah.
    umarım yaşadıım tecrübe aydınlatıcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SabahUykusu

arkadaşım kimsenin reklamını falan yaptığım yok, bende forumdan araştırıp güvendim zaten,
    kafana göre yorum yapma memnun kaldığım bir hizmeti neden anlatmayayım?
    konu reklam için açılmış ya da açılmamış onu bilemem ama konu ile alakalı yaşadığım tecrübeyi paylaşıyorum.
    hoşuna gider ve ya gitmez reklam dersin ya da demezsin fakat kimsenin hakkına girme! (kul hakkı ödemek kolay değildir.)

Gel gelelim konuya devirdaimi değiştmeyecektim sadece triger kayış ve rulmanları değişecektim,
    arkadaşlar aradı açmışken devirdaimi de değiştirelim sadece parça parası eklenir dedi sonra yaptırmak istersen tekrar sök tak olacağından parça + işçilik
    daha masraflı olacağı konusunda uyardılar bende değişmesini söyledim, akşam aracımı getirdiler bende kontrollerini yaparak teslim aldım
    online ödeme link gönderildi sistemden ödemeyi yaptım garanti belgem ve faturam teslim edildi. fiyat olarakta 465tl tuttu 9 taksit yaptım 497tl ödedim.
    zaten kartal sanayide ki özel servis 450tl fiyat vermişti, işimden gücümden olmadan triger seti değişimi mi yaptırdım fiyat olarakta bence hizmete göre güzel.
    takılan parçalar oem parça sitesinde orjinal parçalar dediğine bakmayın :)
    sonuç olarak 1-2 ay içerisinde yağ bakımını da aynı şekilde yaptıracağım inşallah.
    umarım yaşadıım tecrübe aydınlatıcı olmuştur.

Valla bana da biraz reklam kokan konuşma geldi. Yaptıracaktım ancak gerçekten okuduklarımdan sonra vaz geçtim

• Konuyu ben açmıştım. Aracıma uygun fiyatlı kaliteli malzeme kullanan bir servis arama ihtiyacı ile.
    Bu süre zarfında iki defa kullandım servisi.
    1. bakım için:
    Yetkili servis ve Bosch Servisin 400-450 Tl fiyat verdiği bakımı 209 TL ye
    2. disk ve balata değişimi için;
    Yetkili servisin 425 Tl verdiği fiyatı 190 TL ye yaptırdım.
    Hepsi kapımda gözümün önünde yapıldı. Kafamda bazı soru işaretleri kaldı ama genel anlamda memnun kaldım.
  • ukubat U kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlama da 209tlye ne bakımı yaptırıyorsun acaba? yağ-hava-polen filtresi 10 ar tlden 30tl tutar. castrol 10w40 yağ ise 60tl. malzeme 90tl ediyor. sanayide 30tl işçiliğe değiştiriyorlar zaten. 120tlye yapılabilecek bir bakım 209tl vermenin nesi ucuz oluyor açıklar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

Hocam yanlış anlama da 209tlye ne bakımı yaptırıyorsun acaba? yağ-hava-polen filtresi 10 ar tlden 30tl tutar. 30tl işçiliğe değiştiricastrol 10w40 yağ ise 60tl. malzeme 90tl ediyor. sanayide yorlar zaten. 120tlye yapılabilecek bir bakım 209tl vermenin nesi ucuz oluyor açıklar mısınız?

Hocam fiyat uygun.Speedy aynı bakıma 270, Bosch Servis ise 350 TL fiyat verdi.Hesap yapmayı bildiğinizi tahmin ediyorum
    Fiyatı sanayi ile kıyaslamadım zaten. Yetkili servisle farkını belirttim.
    10 TL'ye ne filtresi kullanıyorsun bilemem.
    Kullanılan yağ 10w40 değil 5w30 Castrol. Filtrelerde Mann ve Bosch idi.
    Ayrıca gidip sanayi köşelerinde uğraşmadım. Servis kapıma geldi.
    Bakımın süresi 30 dakika sürdü. Eve çıkıp kahvaltıma devam ettim.
    Sanayiye git gel, sıra bekle(ustaların başka işleride oluyor) en az 3 saat.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.