Şimdi Ara

Mobil Programlama Dersleri 1 Giriş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
23
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Mesut video sayısını biraz daha artırabilir misiniz ?

• basic dedi yaw sene 1992 de sertifikam var tabi kendis tarih oldu o ayrı.3.5 mb lık disketlerle iş yapardık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

İyi ama çok geç kalınmış bir olay bence.

donanım haber sana kod yazmayı öğretmek zorundamı gir youtube ' a milyonlarca video var sadece mobil icinde değil c, c++ html, java vb.net, piton vs kendin öğren, sanki para ödüyor donanım habere eğitim almak için. sana sert çıkmamın tek sebebi budur.

Zorunlulukla alakası yok bunun, trend olduğu dönemlerde yapılsa daha ilgi çekici olurdu dedim sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • On numara abi :)

• Oldukça güzel olmuş...

• Sistemim yetersiz olduğu için başlayamadım mobil programlamaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusunce guzel lakin benim gozumde reklamdan ibaret bir video izledim.

Bilgeadamin bitik pretijini kurtarmak icin yapilmis bir eylem.

Bu video ile bilge adam hakkinda algi yapilmaya calisilacak.

Kimse kusura bakmasin .

Bilge adam her konuda musterileri tarafindan yeryer yere vurulan bir kurum haline geldi.

5 videoluk ust seviye seri ile biz buyuz imaji verilecek ve buna inanan kisilerin gelmesi beklenecek.

Yemezler bilge adam senin yuzunden zarar gormeyen musterin mi kaldi.

• Evet, BilgeAdam'ı ben de sevmem.

• Harikasınız

• 2006-2008 yıllarında bir arkadaşım ucuk kaçık paralar karşılıgında sıstem mühendisliği yazılım mühendisliği adı altında eğitim almaya kalktı bilge adamdan sonra piyasada hiç bir şey yapamadı ne yazılım yazabildi nede adminlik yapabildi dünyanında parasını aldılar

bir sürü sertifikalar dvd ler ingilizceler bişeyler bişeyler vermişler genede gidip teknosa vatanpc gibi firmalarda satış danışmanı olarak çalışıyordu asgari ücrete hemde.

• yazilimhaber.com'a iyi bir geçiş olmuş..

Mesut Abi,
    Sana ve BilgeAdam'a teşekkürler liseden yeni mezun biri olarak çok ilgi duyduğum bir konuya değinmişsiniz umarım devamı hepimiz için faydalı olur. Bahsettiğiniz gibi Unity üzerinden anlatırsanız çok seviniriz. Ülkemizin her alanda genç yeteneklere ihtiyacı var.
    Abi sana sonsuz teşekkürler:
    string tşk="Teşekkürler Mesut Abi";
    int a=1;
    for(int i=2;ia;i++)
    {
    Console.WriteLine(tşk);
    }
    Console.ReadKey();
    :D :d :D :D :D

• çoooook iyi bir gelişme HELAL SANA MESUT REİS!

• Bilge adam sömürücü bir kurumdur. Bedavaya çok bişey yapacağını zannetmiyorum. Heryerden öğrenilebilecek basit bilgileri verdikten sonra devamı için bize gelin 30 000 TL gömelim diyecekler.

• Rez evde izlerim bakalım anlatım nasılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bilge adam sömürücü bir kurumdur. Bedavaya çok bişey yapacağını zannetmiyorum. Heryerden öğrenilebilecek basit bilgileri verdikten sonra devamı için bize gelin 30 000 TL gömelim diyecekler.

Bir hesabı çok kişi kullanmak yasak hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Sistemim yetersiz olduğu için başlayamadım mobil programlamaya.

Çok yüksek bir sistem gerekmiyor ki sistemin nedir ve android mi Windows mu istiyorsun?

• Yorumlara bakilirsa buradakilerin hic birinin yazilim ile alakasi yok. Yazilimcilik ile alakali bir ton cidi kaynak varken buradaki bir videoya "yillardir bekledigim seydi" yada "buna cok ihtiyac vardi" diyenlerin yazilimcilik ile alakalarinin olmadigi cok acik.

• Çok komik ya, nativein sağladığının yarısını hybridler sağlayamaz. Siz bir uygulama yazar köşeyi dönerim mantığıyla giderseniz veya burdan öğrenir Mobil platforma uygulama geliştiren bir şirkette iş bulurum diye giderseniz duman olursunuz. Sizden Java, Objective-C, Swift beklerler. Gereksiz.
  • Bilge adam için benim fikrim yanından geçmeyeceğim şeklinde. Para tuzağı
  • Aslında ben çok merak ediyorum Android uygulama yapma (.apk) nasıl olur?

Android cihazlar ios gibi degil çözünürlükleri farklı biri 945*850 biri 720*1280 biri 1920*1280

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.