Şimdi Ara

Mobil Programlama Dersleri 1 Giriş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
23
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • focus olmak? odaklanmak demek istediniz herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 10 Kasım 2015; 13:52:49 >
  • On numara bir iş yapmışsınız.

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı gördüğüm an çok sevindim bilge adamda kurs almak istiyordum bir nevi başlangıç oldu çok teşekkürler
  • Bu seriyi devam ettirip bu ülkeye bu işe meraklı olanlara (benim gibi) bir şey öğreteceksiniz devamını istiyoruz teşekkürler.

• Tebrikler!
    Kendi oğluma ve yakın çevreme seriyi takip etmelerini önereceğim.
    Programcılık konusunun kamu ve özel sektör işbiriği ile acilen ulusal streteji seviyesinde önceliklendirilmesi lazım...

• Abi harikasınız. Olağanüstü bir atılım olmuş. Eminim burada aldığı temel ile çok güzel işler çıkaracak arkadaşlarımız olacaktır. Artık tüketmekten üretmeye geçelim diyordunuz ya işte kendi adınıza yapabileceğiniz en muazzam işlerden birisini yaptınız. Devamının gelmesini temenni ediyorum. Teşekkürler.
  • Packt Publishing de her gün ücretsiz e-kitap veriliyor. Programlama konusunda kaynak arayanlar kesinlikle takip etsin. Giriş seviyesinden uzmanlık seviyesine kadar bir sürü kitap var. Bu hafta he gün JavaScript kitapları verilecek.
    Link:https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning

• İyi dersler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamının Gelmesi Dileğiyle. İnşallah Faydalı Bilgiler Öğrenip Birgün Donanımhaberde Çalışmak Kısmet olur bizlerede ;)

• Keşke bilge adamla ortak olmasaymış hiç sevmediğim bir kurum.. Ytü ye gelmişlerdi konu mobil programlama oyun programla.. 2 saat zaten çok bişey beklemiyordum ama sürekli bilge adam şöyle iyi bilge adam böyle iyi biz okumadık bilge adama gittik şimdi zenginiz imajı verildi.. He birde microsoft la işbirliği içindeler sanırım.. Yok google böyle kötü google şöyle kötü en iyisi microsoft dediler.. Baya sinir olmuştum.. Neyse bilge adam a iletilir.. O gün o kadar kişinin arasından kalkıpta bişey demek istememiştim .

• Eğer algoritma ve OOP mantığını anlarsanız zaten diller arası geçiş yapmak çok kolay olur . Hibrit programlama tavsiye etmem performansı o kadar iyi olmuyor . Yeni başlayacak arkadaşlara önerim her şeyden önce İngilizce . Türkçe kaynaktan çalışmaya mahkum kalırsanız hiç bir zaman gelişemezsiniz . En ufak Türkçe kaliteli kitap daha görmedim. Tabii ki bunlar modern diller ve teknolojiler için geçerli eminim çok güzel kitaplar vardır daha eski konular hakkında ama çok hızlı gelişen bir sektör olduğu için 1 sene sonra öğrendikleriniz bir anlamı kalmayabiliyor. Sonra bekle dur Türkçe kaynak çıkıcakta çalışıcam diye . Bilge Adam hakkında ise söylecek bir şey bulamıyorum fakat Donanım Haber'e yinede teşekkürler en azından bir şeyler yapmaya çalışılmış ve ülkedeki en iyi imkan maalesef Bilge Adam .

EDIT : Türkçe sadece 1 tane Swift ile öğreten kitap buldum iOS için o kitapta iyiye benzemiyor . Hadi giriş seviyesinde öğretti diyelim en önemli konulardan biri olan Cocoa hakkında tek bir bölüm yok . Bunu nerden çalışıcaksın Türkçe kaynak yok Cocoa hakkında . Kalırsın dımdızlak biri kitap yazsın diye senelerce beklersin o kitap çıkana kadar güncelliği gider zaten anlamı kalmaz . Dediğim gibi bu işe meraklılar varsa her şeyden önce iyi seviyede İngilizce , gerisini bir şekilde halledersiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 10 Kasım 2015; 17:16:00 >

• Önce Donanımhaber sitesinin uygulamasını düzeltın derim bence. :)
  • program sıfırdan ileri seviyeye kadar giderse çok güzel olur :D

• ders başlamadan size yardımcı olayim visual stüdio cominity indirin ve kurulum ekranıında 3rd party (yanlıs hatırlamıyorsam ) sekmesi altındaki apache cordava yı seçin :)

• İyi ama çok geç kalınmış bir olay bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel uygulamak yapsak köşeyi döneriz

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

İyi ama çok geç kalınmış bir olay bence.

donanım haber sana kod yazmayı öğretmek zorundamı gir youtube ' a milyonlarca video var sadece mobil icinde değil c, c++ html, java vb.net, piton vs kendin öğren, sanki para ödüyor donanım habere eğitim almak için. sana sert çıkmamın tek sebebi budur.

• Mükemmel hizmet cok kişiye yol gösterecek ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın dibi bunlar :D :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.