Şimdi Ara

MOBİL PROGRAMLAMA, SAP-ERP, İŞ ANALİSTLİĞİ VE YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ (İLGİLENENLER İÇERİ!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark alanında eğitim programlarına katılarak kendini geliştir!

Alanında uzman eğitmenimiz ile birlikte eğitim programlarına katılarak iş hayatına bir adım önde girebilirsin. Ayrıca eğitim süreci ile birlikte staj sürecini de yürütebileceksin.

12 kişilik katılım kontenjanı olan eğitimlerimiz hakkında ve staj süreci hakkında bilgi almak için formu doldurun, sizinle iletişime geçelim!

Başvuru formu:

• up
  • En önemli şeyi söylememişsiniz. Fiyat.
  • Fiyat bilgisi ve eğitim online mı yerinde mi olacak ?
  • Arkadaşlar buradan direkt olarak fiyat söylemek insanların gözünde farklı bir algı yaratabiliyor. O yüzden formu doldurup gönderebilirseniz sizinle zaten hocalarımız, ödeme koşullarımız eğitimde kullanıllan metotlar programlar vs. bunların hepsiyle ilgili ayrıntılı bir şekilde iletişime geçilecek, akıllarınızdaki soruların hepsi giderilecek. Daha sonra ilgilenmeniz dahilinde teknoparktaki ofisimize davet edilip daha detaylı bir görüşme gerçekleştireceksiniz. Ayriyeten eğitimlerimiz teknoparktaki sınıflarımızda hocanın canlı anlatımıyla birlikte gerçekleşecek.
  • Çok gizli bir eğitim heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek değil aslında :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.