Şimdi Ara

sistem uzmanlığı mı yoksa yazılım uzmanlığımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce gelecek açısından para açısından iş açısından sistem mühendisliğimi yoksa yazılım mühendisliğimi bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz

• Sistem.
  • tabii ki yazılım
  • farklı şeylerdir.

yazılım zaten sistemi geliştirmeye yönelik oluşumlardır
    ..
  • İşini iyi yapan iyi para kazanır, kötü yapan kazanamaz.

Yazılım işi daha zor geliyor bana o yüzden sistemciyim.
  • bence yazılım
  • farkı ne ikisinin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş zekası mı yazılım mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

farkı ne ikisinin?

bildiğim kadarıyle sistem mühendisliğinde örneğin, bir fabrikanın ağ network gibi sistemlerini kuruyorsun, yazılım ise programlama.

bence sistem mühendisliği daha önemli. microsoft da baya önem verdi bu konuya...
  • sistem mühendisliği derken hangisini kast ediyorsun? yeditepe üniversitesindeki lisans programını mı yoksa kurslarda verilen sertifikayı mı?
  • Tamamen kendi öz eleştirine bağlı bir seçim. Yazılım hakkında birşeyler biliyormusun bilmiyorum ama hevesin yoksa yazılıma pek bulaşma derim. Bizim sınıftaki şahsı muhteremlerden çoğu kodlar içinde boğuldu çakıldı kaldı. He bu demek değildir yazılım daha zor sistem kolay.İkiside zor uğraşlardır.Beynin , özeleştirilerin ve fikirlerin seni hangi tarafa yönlendiriyorsa o yöne merhaba de..
  • Ben sistem mühendisliğine acayip yöneldim özellik Microsoft'un bu işe verdiği önemi gördükten sonra... Ama bi Yetitepe'deki var Sistem Mühendisliğii o nedir bide kursu varmış heralki o nedir gidip bi daha boşuna okumayalım demi.
  • ikisi çok farklı şeyler...ben se yim ama iyi bir yazılımcı yerinide bulursa bir se den fazla kazanabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Ben sistem mühendisliğine acayip yöneldim özellik Microsoft'un bu işe verdiği önemi gördükten sonra... Ama bi Yetitepe'deki var Sistem Mühendisliğii o nedir bide kursu varmış heralki o nedir gidip bi daha boşuna okumayalım demi.

valla kurs 8 ay sürüyor sanırım. 2000 ytl kadar bir ücreti var. kurs sonu dili ingilizce olan sınava giriyorsun. sınav ücreti de 500 $ olması lazım. kazanırsan 8 ayda alıyorsun sertifikayı.
    hatta bu yüzden yeditepeliler kızıyor. biz 4 sene okuyoz adamlar 8 ayda aynı sertifikayı alıyorlar diye...
  • MCSE den mi bahsediyonuz?bende gircem inşallah işkur network kursu veriyo..o bitsin birazda evde çalışacam inşallah sınavlarında başarılı olurum..7 sınav oluyo,her sınav 50 $,istediğin zaman giriyosun sınavlara vs. hocadan öğrendim bunları
  • yazılım çok daha kapsamlı sistem daha zevklidir
  • sadece sınav parası vererek katılmak olmuyo mu?
  • Sistem de bir süre öğrenecek kendini geliştirecek çok az konu kalır fakat yazılım çok daha kapsamlıdır.. eğer yeterli yetenek ilgi ve merakın olduğunu düşünüyorsan yazılım üzerinde durmalısın.
  • ben yazılımı seviyorum ama sistemde cok iyi cevrem sistemi öneriyo öss kazanamazsam bakıcam artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.