Şimdi Ara

Mobil uygulama geliştirme, Dart - Flutter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobil uygulama geliştirmek istiyorum. Bolca kaynağın olduğu, bir sorun yaşadığımda çözümünü daha hızlı bulabileceğim güvenli seçim olan Javadan mı ilerlemeliyim yoksa gelişmekte olan, ileri yönelik daha fazla potansiyeli olduğu iddia edilen Flutterden mi? Biri native biri hybrid bunu biliyorum. Kendi ufak tefek uygulamalarımı geliştirmek istesiğim için gönlüm hybrid'ten yana. Ayrıca Kotlin'in yavaş yavaş Java'nın yerine geçmesi, Fuchsia'nin Dart-Flutter'i native destekleyecek olması nedeniyle bu yoldan ilerlemenin bana daha çok faydası olurmuş gibi geliyor. Risk işi biraz elde patlayabilir yada güzel imkanlar doğurabilir ayrıca dil, framewofk bilmenin = iş olmadığının ve yetenekli birinin bu teknolojileri çok kısa bir sürede öğrenebileceğinin farkındayım ama ben daha öğrenci iken tecrübe sahibi olmuş olacağım.
    Mobil oyunlardan gelir reklam ile oyun içi satın alma ile sağlanıyor. Kullanıcı daha hızlı ilerlemek için ödüllü reklam izliyor falan peki uygulamalarda bu nasıl oluyor. Ödül olarak ne verilebilir ki yada eğitimle ilgili bir uygulamada reklam göstermek ne kadar doğru olur? Birde içerik meselesi var. İngilizce kelime öğrenme, kpss örnek soruları gibi uygulamalarda içeriği kendim üretemem bunun için bazı yerlerden içerik almam telif açısından sıkıntı çıkarır mi? İngilizce kelimeler için sorun olmaz tamam ama başkalarının hazırladığı bir soruyu aynen alıp kullanmak sorun çıkarır sanırım e o zaman içeriği olmadan bir uygulama ne işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up..

• Benim buraya üşendiğim için yazmayacağım ama o kadar çok artısı var ki. Google flutter'a çok sağlam yüklendi. Javayı bitirmek için elinden geleni yapıyor. Reddit, AppleDeveloperForum vb yerlerde herkes bunu söylüyor.
    Bence kesinlikle Flutter'a yönelmelisin.
  • konfor alanından çıkıp risk almak iyidir. risk altında olmak konfor alanında olmaktan daha çok şey öğretir. daha hızlı daha özel kaçış yolları ararsın. ayrıca risk almak yeniliklere açık olduğunun göstergesidir. ileride yeni bir dile adapte olabildiğini kanıtlayabilirsin. bu yüzden flutter iyi bir tercih olabilir.
  • Bu gün Flutter yarın x sonuçta yazılım dünyasında değişim her zaman var olacak. Kendinizi hiçbir zaman bir dile veya frameworke bağımlı yapmayın.

Bu gün için Flutter multiplatform uygulama geliştirmek için çok güzel bir alternatif oldu. Bence öğrenmeniz kariyerinize faydalı olacaktır.

Ayrıca hazırlamış olduğum eğitim serisinden yararlanarak uygulama geliştirebilirsiniz.

Kesali Tech youtube adresinden videolarıma ulaşabilirsiniz.
  • Kendine sunu sor. Bu bir is mi? Bu bir hobi mi? Senin icin hangisi. İs ise Risk alma, güvenli limanı sec. Hobi ise istediğini sec.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.