Şimdi Ara

Mobil Uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir mobil uygulamalar üzerinde çalışıyoruz. Şuana kadar yapabildiğimiz uygulamaları inceleyip eksik kaldığımız veya öneride bulunacağınız bişeyler olabilir diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Oyun : bit.ly/truck_game
    Bilgi uygulaması : bit.ly/akademia_app
    Trendler : bit.ly/trend_app

• Oyun dışında iki fikride beğendim.

Trend uygulaması mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 22 Mayıs 2020; 2:59:25 >
  • aynen oyunun modellemeleri çok kötü ve neden bi insan oynasın onu ama akademia iyi bir de quotiota mı ne öyle bir şey var sanırım fikir güzel ama ben girip ona alıntı okumam bana bildirimle her gün alıntı yollasa daha güzel olur girip pkumak yerine
  • Android 4.1 den fazla istememesi iyi. Oyunda lastikten toprak fırlama efekti eklense iyi olur. Akademia app gereksiz. Wikipedia vs'deki şeyleri alıp getiriyor. Trend app de aynı sekilde.
  • o oyuna lastikten toprak efektini bırak gerçek dünya modellemesi bile getirsen olmaz akademia içlerinde en sağlamı
  • Akademia'nın gereksiz olduğunu düşünmüyorum şahsen, bence bazı insanlar wikipedia'nın çok satırlı birbirine yaklaşık resimsiz(bazıları) yazılarını görünce araştırmaktan korkabilir fakat Akademia sade ve hoş.

Akademia otomatik scraper yaparsa daha çok gelişeceğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanal mobil operatörler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.