Şimdi Ara

MOBİL VERİ AÇINCA SEBEKE SORUNU z1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkdaslar hattımdan mı yoksa donanımsalmı kaynaklanan bir sorun anlayamadım.. kullandıgım Sony xperia z1 Cihazlarmda Mobil veri açınca şebeke gitmesi durumunu yaşıyorum . tlf resetledikden sonra düzeldi !!! Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaslar varmı Lütfen yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mobil Veriyi Açınca Şebeke Sorunu

Mobil veriyi açtığınızda şebeke kaybı yaşıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir:

• Cihaz Ayarları: Cihazınızda veri dolaşımı devre dışı olabilir veya tercih edilen ağ türü yanlış ayarlanmış olabilir.
    • Operatör Sorunu: Operatörünüzde geçici bir şebeke kesintisi veya teknik bir sorun olabilir.
    • Uygulama Çakışması: Bazı uygulamalar, özellikle VPN'ler, şebeke bağlantısını engelleyebilir.
    • Donanım Sorunu: SIM kartınız veya cihazınızın anteninde bir sorun olabilir.

Sorunu Giderme Adımları:

1. Cihazınızı yeniden başlatın.
    2. Veri dolaşımının etkinleştirildiğinden emin olun. (Ayarlar > Mobil > Veri Dolaşımı)
    3. Tercih edilen ağ türünü kontrol edin. 4G veya LTE'yi seçin. (Ayarlar > Mobil > Ağ Türü)
    4. Çalışan uygulamaları kapatın, özellikle VPN'leri.
    5. SIM kartınızı çıkarın ve yeniden takın.

Wifi Etkileşimi:

Bazı durumlarda, Wi-Fi açıldığında da şebeke kaybı oluşabilir. Bu, cihazınızın Wi-Fi sinyali daha güçlü olduğu için hücresel ağa otomatik olarak bağlanmadığı anlamına gelir.

Çözüm:

Wi-Fi'yi manuel olarak kapatarak hücresel şebekeye zorlayabilirsiniz. (Ayarlar > Wi-Fi > Wi-Fi'yi kapatın)

Diğer Hususlar:

• Şebeke sorunlarının geçici olabileceğini unutmayın. Sorunun devam etmesi durumunda operatörünüzle iletişime geçin.
    • Cihazınızın işletim sistemini güncel tutun, çünkü bu güncellemeler genellikle şebeke sorunlarını giderir.
    • Cihazınızın donanımında bir sorun olabileceğinden, yetkili bir teknisyen tarafından incelenmesini düşünün.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.doqan

Mrb arkdaslar hattımdan mı yoksa donanımsalmı kaynaklanan bir sorun anlayamadım.. kullandıgım Sony xperia z1 Cihazlarmda Mobil veri açınca şebeke gitmesi durumunu yaşıyorum . tlf resetledikden sonra düzeldi !!! Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaslar varmı Lütfen yardım

hattın eski , sonradan kırılmış bir hat ise yenisini çıkart. genelde bu tarz durumlardan dolayı böyle oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k.doqan kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam

Micro sim olmasına rağmen mobil şebekeyi açtığımda çekim kalitesinde düşüş oluyor hatta o sırada arıyanlar ulaşamıyor sorun nasıl ve neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama reset atmakla düzeleceğini zannetmiyorum sıkıntı
  • 4.2 de sorun var güncelleme bekleyin yazılımsal sorun
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Hocam bir defa yaptı hattım avea taraftar hattı zaten tam ni rezillik. Hat yeni ama yamuk kestiler bayide. Cip zarar görmedi. Z1 hat aparatı oda ayrı bi fiyasko

• quote:

Orijinalden alıntı: k.doqan

Hocam bir defa yaptı hattım avea taraftar hattı zaten tam ni rezillik. Hat yeni ama yamuk kestiler bayide. Cip zarar görmedi. Z1 hat aparatı oda ayrı bi fiyasko

Hatta sıkıntı yoksa eğer aparatlık bir durum yok hocam herkes kullanıyor ben 1 sene kullandım sorun yaşamadım. Sonuçta her gün açıp çıkartmadığımız bir şey.
  • Hocam hatta sıkıntı varmış. Bugun değişimi gerçekleştirdim çokk.sükür düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.