Şimdi Ara

MOBİL Wİ-Fİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Denedim ama görüntü gereğinden fazla bozuluyor dikkatimi dağıtıyor. Videolar YouTube'da ki gibi bir formatta değil.
  • MOBİL Wİ-Fİ

Modemi 3G’ye aldım ve şu an almam gereken hızlardayım.

Bu postu 12 ve 17 saatlerinde güncelleneceğim.

Eğer bu saatlerde attığım fotoğraf yakınlarında hız alıyorsam superbox’a devam edeceğim.
  • Çanak anten ile uydudan internet olayını Türk halkı bilmiyor.

Altyapı olmayan özellikle köy ve kasaba yerlerde gibi bir çözüm.

Ben bir ara almayı düşünmuştüm, şu an İstanbul'da yaşadığım için kullanmıyorum. Altyapı olmayan bir yere taşınırsam alacağım bir şey..
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Ping değerini dert etmeyenler için özellikle de köy kasaba gibi altyapı olmayan yerler için ideal çözüm.

Çünkü ne Türk Telekom ne de cep telefonu operatörlerinin yatırım yapmadığı yerler var. Hiç bir operatör Türkiye'nin tamamını %100 kapsadığını söyleyemiyor. Kablo altyapısına sahip olmasına rağmen Türk Telekom bile..

Forumda altyapı olmadığı için sabit internet abonesi olamayanların mesajları var.

Yapılan işe bağlı olmakla beraber ping gecikmesini dert etmeyenler için ideal.
  • Hocam band değistirmeyi denediniz mi superbox da?

Mobil uygulama olarak indirebilirsiniz
    play.google.com
    huaCtrl - manage Huawei router - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.thecoder.huactrl

2. Alternatif olarak

Bu 2 uygulamayida kullanabilirsiniz modeminizin ip kullanici adi ve arayuz şifresini girdikten sonra programlar aktifleşir ve bandlar arasinda değişiklik yaparsiniz belki hizini stabilleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama yakın zamanda deneyip yazarım buraya. Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon şirketinin(!)uğraştırdınız zırvalıklar şıktı artık. Alt tarafı 1080p ders videosu izleyeceğiz yahu
  • 12 gibi 6 ila 7 mbps arası değişiyordu. 1 buçuk saat önce yaptığım testte 3 mbps’lerde oynuyordu. Allahtan satın aldığımızda yanlış adres girdiklerinden cayma hakkı sundular. Çıkmak farz oldu.
  • Hızınız şuan nasıl bir düzelme varmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söz konusu 4,5G ise Turk Telekom oldukça iyi. Çoğu yerde kendi fiber altyapısı olduğu için daha iyi bir 4,5G bağlantısı sunuyor. Turkcell'in fiber altyapısının olduğu yerler çok sınırlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.