Şimdi Ara

MOBİL Wİ-Fİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşadığım yerde altyapı olmadığı için internet ihtiyacımı mobile wi fi ile gidermek zorundayım.

Şuna hali hazırda superbox kullanıcısıyım ama hiç memnun değilim. Öğrenciyim, ders videoları izlerken günün belirli saatleri dışında internetten ders videoları izlemek imkansız. Saçma salak bir şey baz istasyonu yoğunluk yaşayınca patlıyor. Kimseye önermiyorum.

Sağlam bir mobil wi fi lazım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

• Cihazı acik alan yüksek bir yere koymayi denediniz mi balkondan cam kenarında yüksek mhzli bir band yakalarsa hızınız değişebilir, mobilde stabil bir bağlantı tüm firmalarda zor ancak fiyatlar yönünden farklılıkları değerlendirebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone'da video pass paketini alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Cihazı acik alan yüksek bir yere koymayi denediniz mi balkondan cam kenarında yüksek mhzli bir band yakalarsa hızınız değişebilir, mobilde stabil bir bağlantı tüm firmalarda zor ancak fiyatlar yönünden farklılıkları değerlendirebilirsiniz
    Denedim hocam, odamda masama koyuyorum neredeyse aynı hızı veriyor (2 ila 4 MB arası). 720p ders videosu için yetersiz kalıyor,sürekli donuyor ve derste konsantrasyonum uçuyor

Superbox tamamıyla fail bir hizmet. Bende aynı fiyatlarda alternatif arıyorum. Kotalı olsa sıkıntı olmaz sonuçta interneti bir ders için kullanıyorum. Umarım bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Vodafone'da video pass paketini alabilirsin.
    Sadece YouTube üzerinde işe yarıyor bildiğim kadarıyla. İzlediğim ders videoları hocaların kendi sitelerinde yayınlanıyor.(ücretli içerik)
  • Bu hız Speedtest hızı mi hizmet aldığın eğitim sitesini hızı mi

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Bu hız Speedtest hızı mi hizmet aldığın eğitim sitesini hızı mi
    Speedtest.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ve IP adresi
    4 ay önce açıldı
    Şüpheli Wi-Fi Ağı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Dün bu saatlerde böyle hız alıyordum hatta. 0.88mbps dw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ABC9EC10B -- 30 Mayıs 2020; 8:19:37 >
  • Gerçekten çok dusukmus hız balkonda denedin mi hiç cihazı elektrik varsa balkona kurup dene bu hız 800 MHz hızı büyük olasılıkla balkonda uzak bir 1800 2600 fln yakalarsa birleştirme ile iyi bir hız alabilir belki, telekomda 50 GB 64 tl mobil Data tarifesi var 100 GB 135 TL olmalı sınırda duruyor asimsiz bölgende iyiyse ona bak

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Balko odama açılıyor hocam Dediğiniz tarifeye bakayım 100 GB yüksek ihtimal yeterli olur benim için.
  • Belki modemdedir sorun . Cep telefonundaki hat turkcell ise onunla 4.5 g de ve 3 g de 2 ayrı speed test yapar mısın. 3g de hızı daha yüksek ise belki uygun apn ile cep telefonuna data hattını takarak 3g ile bağlanarak kullanmayı deneyebilirsin
  • Yaşadığın evin çatısına çanak anten koyup direk uydudan internet bağlantısı sağlayabilirsin.

Google'da "uydudan internet" yazarsan Türkiye'de bu hizmeti veren şirketleri bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Yaşadığın evin çatısına çanak anten koyup direk uydudan internet bağlantısı sağlayabilirsin.

Google'da "uydudan internet" yazarsan Türkiye'de bu hizmeti veren şirketleri bulabilirsin.
    Kusura bakmayın hocam geç yazdım yeni gördüm yorumunuzu.

Çok ilginç geldi böyle bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum.

Şu an en çok rağbet edilen şirket “uzaynet” olarak gözüküyor.

Siz kullanıyor musunuz hocam veya kullanan tanıdığınız var mı?

Yeşillendirilmeye ihtiyacım var.
  • Erişim süresi yani ping 600 den başliyor googleye girene kadar çay demleyip içersin o pingle :) ama hizi sabit 20 ise 20 , 30 ise 30 mbit hiç şaşmaz. Ama gel gelelim pinge 600 den başlar havanin kapali yağmurlu karli uff uff 1000 pinge kadar ama havada hiç bir bulut olmaz tertemiz olursa en mukemmel 600 olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Erişim süresi yani ping 600 den başliyor googleye girene kadar çay demleyip içersin o pingle :) ama hizi sabit 20 ise 20 , 30 ise 30 mbit hiç şaşmaz. Ama gel gelelim pinge 600 den başlar havanin kapali yağmurlu karli uff uff 1000 pinge kadar ama havada hiç bir bulut olmaz tertemiz olursa en mukemmel 600 olur :)
    Oyun oynayan birisi değilim. Tek amacım ders videolarını 1080p kalitede oynanabilmesi. Bunu gerçekleştirebilirse yeter bana. Açıkçası Ping’in oyun serverlarından başka işleyişi var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ABC9EC10B

Oyun oynayan birisi değilim. Tek amacım ders videolarını 1080p kalitede oynanabilmesi. Bunu gerçekleştirebilirse yeter bana. Açıkçası Ping’in oyun serverlarından başka işleyişi var mı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Forumda yorumlar vardı uzaynetle ilgili
    Ping 600 ama hiz olarak 20-30 Arasi aliyorlarms. Forumda vardi konusu bakın isterseniz. Bi de birşey onericem . Bende türk Telekom var. Bazen 4.5 g de iken hız 1 i geçmezken 3 g ye alınca hızım yukseliyor..deneyin ise yarayabilir.

• Ders videosunda 1080p ne gerek ki? 480p hatta 360p bile yeter ders çalışmak isteyene.

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

Forumda yorumlar vardı uzaynetle ilgili
    Ping 600 ama hiz olarak 20-30 Arasi aliyorlarms. Forumda vardi konusu bakın isterseniz. Bi de birşey onericem . Bende türk Telekom var. Bazen 4.5 g de iken hız 1 i geçmezken 3 g ye alınca hızım yukseliyor..deneyin ise yarayabilir.

Alıntıları Göster
    Deneyeyim hocam teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.