Şimdi Ara

Mobil wifi modem mf910v sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
12.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ALLAH RAZI OLSUN.
    Aylardır sms lere giremiyordum. reset attım olmadı. cihazı fabrika ayalarına çevirdim olmadı. buradaki verdiğin uygulamayı indirip kullandım 2 dakikada sms leri sildim. Sayenizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil___1964

Mobil wifi modem mf910v Smslere sorunu.Android marketten "ztelink" yada web üzerinden "ztelink.apk" programını çekip çalıştırıyorsunuz. Smslere ulaşıyor. Ben tüm smsleri sildim. Smslerdeki bazı karakterlerin kilitlediği yabancı sitelerde yazıyor.Fakat çözümü yazmamışlar.Saygılar.....
    ALLAH RAZI OLSUN.
    Aylardır sms lere giremiyordum. reset attım olmadı. cihazı fabrika ayalarına çevirdim olmadı. buradaki verdiğin uygulamayı indirip kullandım 2 dakikada sms leri sildim. Sayenizde.
  • nrdnt N kullanıcısına yanıt
    Mobil wifi modem mf910v sorunu arkadaşlar bende hal etmeye çalıştım aynı sorunu fakat bende böyle çıktı mesajlar görünmüyor yardım edecek varmı.??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihA41

aynı sorun bende de vardı ve burada paylaşan arkadaşlardan bahsedilen apk uygulkamasını indirdim. fakat google play de bulamadım vehttps://apk-dl.com/files/5ac5a5dccc74f861a77d4fb3 adresinden indirdim. telefonuma kurduktan sonra çalıştırdım fakat modeme bağlanmıyordu. sim kartı çıkarttım ve bağlandı. sms leri okuyup sildim. sorun çözüldü. bende deneyimleyen biri olarak birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
    sağlıcakla kalın...
    Arkdaşın verdiği linkten çep tlfnu ile apk proğramını indirdim. (dikkat et abuksubuk virüslü linklere yönlendiriyor onlara girmemeye çalış ) apk dosyasını cep tlfna kurdum. wifi açtım zte mf910v cihazına cihaz bağlantı şifresi ile girdim. sms e tıklayınca açamadığım smsler şak diye tlfn ekranına geliverdi. istediğimi sildim. farklı birşey bilmiyorum

• halil___1964 H kullanıcısına yanıt
    merhaba dediğiniz uygulamayı indirdim mesajları görebildim ama bir türlü silinmiyorlar ne yapmam gerekiyor? ve bu arada cihazıda bir kaç kez resetledim değişen bir şey olmadı maalesef
  • cihazimi let go dan aldim. sms sorunu var di. ininal kartla alisverislerde sms ler onemliydi cihazi ptt cel akn li internet paketi icin kullaniyordum uygulama sayesinden sms okuma da donma sorunu cözüldü

• @firstanblue19 android cihaz için ZTE Link

• oarse O kullanıcısına yanıt
    sorunu çözebildiniz mi?

bende de aynı sorun var. programı indirdim, 82 sms var gözüküyor fakat girdiğimde sms boş gözüküyor..

yardımcı olabilecek biri var mı?
  • slm bu modemi önerirmisiniz
  • Arkadaşlar zte link uygulaması da giriş yapmıyor bende. Hattı da çıkardım ama uygulama şifreyi yazdığımda login olmuyor. Ne yapmalıyım?

• VINNWİFİ MODEM VAR MF-910 TURKCELL IN BU CIHAZI BASKA HATLARDA DENEYIP CALISTIRAN VARMI ACABA NASIL AYARLAYABILIRIZ ?
  • Konu hakkında güncelleme yapayım. Markette bulunan Ztelink uygulaması bizim MF910v cihazımdaki SMS leri görmedi.Aşağıdaki linkte bulunan Ztelink uygulaması markette var fakat ülkemizde çalışmıyor.Bende bu linkten indirip kurdum.SMS lerime sorunsuz şekilde ulaşıp silebildim.Belki faydalanan olur. https://apkpure.com/ztelink/com.zte.android.ztelink

• austun1975 kullanıcısına yanıt
    Ben uygulamayi yüklüyorum ama smsler silmiyor nasıl silebilirsin smsleri görüp okuyorum ama silmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.