Bildirim
Mobil wifi modem mf910v sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Reset at cihaza kendine gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Attım degisen bir sey olmadi.
Bende de aynı cihaz var türkcell ürünü öyle bir hata olmadı sadece uygulaması sms açmıyor tarayıcı üzerinden sms okuyup gönderebiliyorum
Hocam şu adresten mi sms hizmetini kullaniyorsunuz?http://192.168.0.1/index.html#sms
192.168.23.23 hocam ben değiştim sizde değişip yeniden deneyin
Yok hocam yine olmadi. Bu ikinci cihaz ayni sorunu yasatiyor. Donanimsal bir sorun olusmus olabilir.
Bilmiyorum hocam bende neredeyse tüm cihazlar mevcut ve henüz öyle bir hata almadım farklı tarayıcı ile denedin mi veya farklı bilgisayar & tablet & telefondan
Farkli yerlerden de acilmiyor. Benim cihaz surekli acik, ondan cabuk bozuluyor olabilir. Sizde cihazin kitapcigi varsa teknik servislerinin oldugu sayafanin resmini atabilir misiniz
Malesef hocam cihazı köyde kullanıyorum kutu merkez de benimde daima açık cihaz
bende de sms problemi var ne yaptınız düzeldimi sizinki -
quote:
Orijinalden alıntı: i10012
bende de sms problemi var ne yaptınız düzeldimi sizinki
Servise verdim yenisiyle değiştirdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
off ya -
peki yeni verilen cihazda hiç prblem yaşadınız mı?? -
Şimdilik sorun yok. Ama pek kullanmıyorum zaten. Sanırım sms çok birikirse bu sorun çıkıyor. Mesajları siliyorum artık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil wifi modem mf910v Smslere sorunu.Android marketten "ztelink" yada web üzerinden "ztelink.apk" programını çekip çalıştırıyorsunuz. Smslere ulaşıyor. Ben tüm smsleri sildim. Smslerdeki bazı karakterlerin kilitlediği yabancı sitelerde yazıyor.Fakat çözümü yazmamışlar.Saygılar.....
quote:
Orijinalden alıntı: halil___1964
Mobil wifi modem mf910v Smslere sorunu.Android marketten "ztelink" yada web üzerinden "ztelink.apk" programını çekip çalıştırıyorsunuz. Smslere ulaşıyor. Ben tüm smsleri sildim. Smslerdeki bazı karakterlerin kilitlediği yabancı sitelerde yazıyor.Fakat çözümü yazmamışlar.Saygılar.....
Teşekkürler, aynı sorunu yaşayanlar için çözüm olur umarım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bende de vardı ve burada paylaşan arkadaşlardan bahsedilen apk uygulkamasını indirdim. fakat google play de bulamadım vehttps://apk-dl.com/files/5ac5a5dccc74f861a77d4fb3 adresinden indirdim. telefonuma kurduktan sonra çalıştırdım fakat modeme bağlanmıyordu. sim kartı çıkarttım ve bağlandı. sms leri okuyup sildim. sorun çözüldü. bende deneyimleyen biri olarak birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
sağlıcakla kalın... -
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: fatihA41
aynı sorun bende de vardı ve burada paylaşan arkadaşlardan bahsedilen apk uygulkamasını indirdim. fakat google play de bulamadım vehttps://apk-dl.com/files/5ac5a5dccc74f861a77d4fb3 adresinden indirdim. telefonuma kurduktan sonra çalıştırdım fakat modeme bağlanmıyordu. sim kartı çıkarttım ve bağlandı. sms leri okuyup sildim. sorun çözüldü. bende deneyimleyen biri olarak birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
sağlıcakla kalın...
Aynı sorunu yaşıyordum ve sayenizde çözdüm. Üstelik böyle bir telefon uygulamasından da haberdar değildim. Güzel oldu, teşekkürler...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- numara doğru ama yanlış diyor
- operatör değiştirme süresi
- paketmatik aylık 30 gb iptal
- türk telekom cayma bedeli
- soz 5555
- iphone servis yok hatası
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone mobil imza
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X