Şimdi Ara

Mobil wifi modem mf910v sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
12.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende turktelekom mf910v mobil wifi modem var. Sms ozelligi calismiyor artik. Sms kismina tikladigimda bekleniyor yazisi cikiyor. Ayni sorunu yasayan var mi, varsa nasil cozdunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reset at cihaza kendine gelir

• Danqer23 kullanıcısına yanıt
    Attım degisen bir sey olmadi.

• Bende de aynı cihaz var türkcell ürünü öyle bir hata olmadı sadece uygulaması sms açmıyor tarayıcı üzerinden sms okuyup gönderebiliyorum

Hocam şu adresten mi sms hizmetini kullaniyorsunuz?http://192.168.0.1/index.html#sms

• 192.168.23.23 hocam ben değiştim sizde değişip yeniden deneyin

Yok hocam yine olmadi. Bu ikinci cihaz ayni sorunu yasatiyor. Donanimsal bir sorun olusmus olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum hocam bende neredeyse tüm cihazlar mevcut ve henüz öyle bir hata almadım farklı tarayıcı ile denedin mi veya farklı bilgisayar & tablet & telefondan

Farkli yerlerden de acilmiyor. Benim cihaz surekli acik, ondan cabuk bozuluyor olabilir. Sizde cihazin kitapcigi varsa teknik servislerinin oldugu sayafanin resmini atabilir misiniz

• Malesef hocam cihazı köyde kullanıyorum kutu merkez de benimde daima açık cihaz

• bende de sms problemi var ne yaptınız düzeldimi sizinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: i10012

bende de sms problemi var ne yaptınız düzeldimi sizinki

Servise verdim yenisiyle değiştirdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • off ya
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    peki yeni verilen cihazda hiç prblem yaşadınız mı??
  • i10012 İ kullanıcısına yanıt
    Şimdilik sorun yok. Ama pek kullanmıyorum zaten. Sanırım sms çok birikirse bu sorun çıkıyor. Mesajları siliyorum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil wifi modem mf910v Smslere sorunu.Android marketten "ztelink" yada web üzerinden "ztelink.apk" programını çekip çalıştırıyorsunuz. Smslere ulaşıyor. Ben tüm smsleri sildim. Smslerdeki bazı karakterlerin kilitlediği yabancı sitelerde yazıyor.Fakat çözümü yazmamışlar.Saygılar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: halil___1964

Mobil wifi modem mf910v Smslere sorunu.Android marketten "ztelink" yada web üzerinden "ztelink.apk" programını çekip çalıştırıyorsunuz. Smslere ulaşıyor. Ben tüm smsleri sildim. Smslerdeki bazı karakterlerin kilitlediği yabancı sitelerde yazıyor.Fakat çözümü yazmamışlar.Saygılar.....

Teşekkürler, aynı sorunu yaşayanlar için çözüm olur umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de vardı ve burada paylaşan arkadaşlardan bahsedilen apk uygulkamasını indirdim. fakat google play de bulamadım vehttps://apk-dl.com/files/5ac5a5dccc74f861a77d4fb3 adresinden indirdim. telefonuma kurduktan sonra çalıştırdım fakat modeme bağlanmıyordu. sim kartı çıkarttım ve bağlandı. sms leri okuyup sildim. sorun çözüldü. bende deneyimleyen biri olarak birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
    sağlıcakla kalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihA41

aynı sorun bende de vardı ve burada paylaşan arkadaşlardan bahsedilen apk uygulkamasını indirdim. fakat google play de bulamadım vehttps://apk-dl.com/files/5ac5a5dccc74f861a77d4fb3 adresinden indirdim. telefonuma kurduktan sonra çalıştırdım fakat modeme bağlanmıyordu. sim kartı çıkarttım ve bağlandı. sms leri okuyup sildim. sorun çözüldü. bende deneyimleyen biri olarak birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
    sağlıcakla kalın...
    Teşekkürler.

• halil___1964 H kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyordum ve sayenizde çözdüm. Üstelik böyle bir telefon uygulamasından da haberdar değildim. Güzel oldu, teşekkürler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.