Şimdi Ara

Mobil yarış oyunlarına taze kan: Grid Autosport iOS için duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaldırmıyor bizim cihazlar diye açıklama yapardı apple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

iphone'ların rami kötü olduğundan bu oyun kasar :D

Kıyamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam birşeye benziyor minimum iPhone7 ve 6Gb bir alan istediğine göre. Fakirler ölsün diyip minimum iPhone X dememişler iyi ki

• 6s cihazlara indiremeyecek miyiz şimdi bu oyunu?

• 2018 yılında, 3-4 sene öncesinin pc oyunları mobil platforma gelecek deniyordu. Gerçekten arkası gelecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 19 Kasım 2017; 17:33:16 >
  • 6gb nedir ya ? Abarttılar iyice , alt tarafı mobil oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

Minimum iphone 7 ne lan ?

En az iphone 7 istiyorsa bu oyun android tarafinda hic bi 2k ekranli telefonda calismaz demek oluyor bu

2 GB rami var telefonun normal yani 5 sene evvel ki cep telefonum 2 GB idi. Bir bilgisayar düşün içerisinde i7 8700K olsun ancak rami 2 gb olsun, diğerinde ise i5 4770k ve 4 gb ram olsun oyunun önerilen sistemi 4 gb olduğundan eski sistemde bile oyun daha iyi çalışır.

Iphone 4gb ram koyamıyor mu yani 100 dolarlık telefon bile koyabiliyor adamlar zaten fahiş fiyata mal satıyor yine de düşük ram koyuyorlar 2 gb yerine 4 gb ram koysa taş çatlasa 5 dolar fark eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Kasım 2017; 22:5:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

Minimum iphone 7 ne lan ?

En az iphone 7 istiyorsa bu oyun android tarafinda hic bi 2k ekranli telefonda calismaz demek oluyor bu

2 GB rami var telefonun normal yani 5 sene evvel ki cep telefonum 2 GB idi. Bir bilgisayar düşün içerisinde i7 8700K olsun ancak rami 2 gb olsun, diğerinde ise i5 4770k ve 4 gb ram olsun oyunun önerilen sistemi 4 gb olduğundan eski sistemde bile oyun daha iyi çalışır.

Iphone 4gb ram koyamıyor mu yani 100 dolarlık telefon bile koyabiliyor adamlar zaten fahiş fiyata mal satıyor yine de düşük ram koyuyorlar 2 gb yerine 4 gb ram koysa taş çatlasa 5 dolar fark eder...

Grid'in pc için tavsiye edilen sistem gereksiniminde ram 2 gb, a9 da hala gideri olan bir işlemci yani 6s de çalışmıyorsa ya optimizasyonu beceremediler ya da gerçek anlamda konsol grafiği olacak oyunda . Arkadaşın dediği gibi oyun en az iphone 7 de çalışıyorsa android tarafında bu oyunu açacak telefon sayısı çok düşük olur, snapdragon 821-835 gerekir en az

• Oyun pazarını bir insan niye kendi küçültür ki? Muhtemelen ileride açıklama yapıp 6S’leri de kapsayacaklar. Reklam gibi geldi

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Sd 650 652 li cihazlarin oyunu açacağına adım gibi eminim

• Cok iyi lan. Keske gta 4 u de cikarsalar. Telefonlarin geldigi nokta daha kaliteli oyunlar hak ediyor

• çıksın denerim açıkcası telefonların işlemcileri cart curt sürekli artıyor ancak oyun anlamında halen yıllar öncesinde kaldı mobil tarafı.
  • Senelerdir midemiz bulanmıştı aynı oyunları görmekten. Mobil oyunların gelişmesi için iyi bir eşik noktası olabilir.

iOS yine farkını konuşturmuş. Her zaman ki gibi ilk apple markete gelmiş

• Güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Senelerdir midemiz bulanmıştı aynı oyunları görmekten. Mobil oyunların gelişmesi için iyi bir eşik noktası olabilir.

Konuyu okur okumaz aklıma sen geldin zaten, bir de baktım bizim afacan beni de eklemiş konuya.

Tabi olm ne zannettin, Apple başlangıçtır geri kalanları artık.

Bu arada yorumlarda biri de 2K ekranlı telefonlarda çalışmayacağını söylemiş, G3 konusuna girip haberleri paylaşasım geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Senelerdir midemiz bulanmıştı aynı oyunları görmekten. Mobil oyunların gelişmesi için iyi bir eşik noktası olabilir.

Konuyu okur okumaz aklıma sen geldin zaten, bir de baktım bizim afacan beni de eklemiş konuya.

Bu arada yorumlarda biri de 2K ekranlı telefonlarda çalışmayacağını söylemiş, G3 konusuna girip haberleri paylaşasım geldi.

Unutulmamış olmak güzel

G3’te bu oyunu açmaya kalksan telefon alev alır, frame atlamasından gözlerin kanar

Olm benim hala aklım androidde ya😔

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Unutulmamış olmak güzel

G3’te bu oyunu açmaya kalksan telefon alev alır, frame atlamasından gözlerin kanar

Olm benim hala aklım androidde ya😔

Bir seni unutmam bir de mâlum filmdeki sarışın bebeği.

G3 kendi başına küresel ısınma sebebi alüminyum, IOS akıyor ya.

Olm bırak artık Android'i, 7'den sonra anladık ki Apple başka. Samsung ne zaman kendi işletim sistemini kurar o zaman bakarız.

• 23 kasım oldu hani nerde. 2018 yılında mı gelecek

• Daha GTA IV var 10 Anniversary cikaracaklar mi acaba 2018 nisan ayinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 23 Kasım 2017; 2:11:25 >
  • arkadaşlar, tam nerde oyun diyecektim ufak bir araştırma sonucu app store da arama bölümüne 'grid autosport' yazarak bulabildim ! daha önce grid ve codemaster olarak denediğimde çıkmıyordu arama sonuçlarında gerçi halen çıkmıyor ne diyelim app store un şeysi . fiyat 35 tl cık bir süre youtube dan oynayanlara bakacağım uygun görürsem satın alırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.