Şimdi Ara

[Mobilciler ve kotalılar girmesin]Çok beklenen Citroen C8 incelemem,[BOL SS'Lİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben aracı lastık bir şambirele benzettim yanı o kadar plastık kı ıcı cok,cok bos lastık geldı gozume hicbir zaman ford s max etmiyecek o kesin

edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 17 Ekim 2013; 16:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

inceleme için teşekkurler

ben aracı lastık bir şambirele benzettim yanı o kadar plastık kı ıcı cok cok bos lastık geldı gozumeicbirzaman ford s max etmiyecek o kesin

h

Kadife,deri ve metal,trim diye tabir ettiğimiz süslemelerden var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış bu araç.
  • Hocam emegin icin tesekkurler. İste aile arabasi diye buna derim ben. Fazla koltuk, ferah iç mekan. Tutmamasi normal ulkemizde bu tarz araclar pek sevilmiyor amerikada cok daha yaygin :)
    Yalniz şu en arkadan olan fotografa bayildim ya. Taksim dolmusu gibi elden ele sofore para uzatasi gelir insanin

• Rezalet

• citroen kullanmış biri olarak içten içten küfür etmek istiyorum millet abartmış ancak benim zoruma giden böyle kaliteli araç yapabilen bir firma neden diğer araçlarına özenmez benim ne citroende ne de peugeotta yüzüm güldü neyse şimdi oralara girmeyeyim

incelemeniz güzel olmuş ellerinize sağlık
  • O kokpit ne öyle
  • Kokpitte incik boncuk bol bol dugme olmayinca bizim insanimiz begenmez. Radyoda 1 den 50 ye kadar tum kanallar icin tus olacak.

• araç hakkında bilgi
  • ailesi kalabalık olmayan anlayamaz bu arabanın degerini..bence super bir arac...su anda almayı dusunuyorum birtane bundan...uzun yolda inanılmaz sehir icinde de cok keyifli... kokpit les , çop gibi terimler kullanmıs bazıları... bir dunya dugme ve tus olsaydı kesin cok begenirlerdi...:)) bir tane ekran koy bak ne oluyor kokpit:) kullanmayan bilemez....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.