Şimdi Ara

MOBİLDEKİ TARAYICILARA EKLENTİ KURMA (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN MOBİL DE (opera, chrome, opera beta) GİBİ TARAYICILARA EKLENTİ KURMAK İSTİYORUM. AMA BULAMADIM YARDIMCI OLACAKLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• burakcakal B kullanıcısına yanıt
    firefox eklentileri epey fazla Onu kurun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam engelleme eklentisi falan var mı Firefox'ta? Ayrıca Chrome kadar hızlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedibirdokuz

Reklam engelleme eklentisi falan var mı Firefox'ta? Ayrıca Chrome kadar hızlı mı?

Maxthon tarayıcıda var chromedan hızlı
  • yedibirdokuz kullanıcısına yanıt
    Maxthon Tarayıcı var. Hem bilgisayarlarda, hem tabletlerde, hem de telefonlarda tüm tarayıcılardan daha hızlı. Yerleşik reklam engelleyicisi var. Kusursuz. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcakal

quote:

Reklam engelleme eklentisi falan var mı Firefox'ta? Ayrıca Chrome kadar hızlı mı?

Maxthon tarayıcıda var chromedan hızlı

Çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil uygulama yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavshar

Maxthon Tarayıcı var. Hem bilgisayarlarda, hem tabletlerde, hem de telefonlarda tüm tarayıcılardan daha hızlı. Yerleşik reklam engelleyicisi var. Kusursuz. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim, deneyeceğim.
  • Ha bir de bu maxthon tarayıcının dahili flash oynatıcısı var mı? Malum Adobe firması Flash Player'ı play store'dan kaldırdı artık, haliyle chrome da artık bazı videoları izleyemiyorum. Maxthon'da ya da başka bir tarayıcıda dahili flash oynatıcı var mı acaba?
  • quote:

Ha bir de bu maxthon tarayıcının dahili flash oynatıcısı var mı? Malum Adobe firması Flash Player'ı play store'dan kaldırdı artık, haliyle chrome da artık bazı videoları izleyemiyorum. Maxthon'da ya da başka bir tarayıcıda dahili flash oynatıcı var mı acaba?

Evet; Flash, Java, HTML5 vs. dahil -bütün- web bileşenleri Maxthon'da var.
  • yedibirdokuz kullanıcısına yanıt
    maxthon da flash player desteği var. Bana sorarsan puffini öneririm özelden yazarsan link atabilirim indirmek için. Ayrıca puffinin önbelleği hızlı doluyo çıkışta her şeyi sıfırla gördüğüm en hızlı tarayıcı zaten arayışlarım puffine alternatif. Bide nightly tarayıcı da iyi mozillanın betalsrından en iyisi olan. Her gün güncelleme geliyo :) onu saymazsak iyi. Çok uğraştım tarayıcılarla belki işine yarar.
  • quote:

Ha bir de bu maxthon tarayıcının dahili flash oynatıcısı var mı? Malum Adobe firması Flash Player'ı play store'dan kaldırdı artık, haliyle chrome da artık bazı videoları izleyemiyorum. Maxthon'da ya da başka bir tarayıcıda dahili flash oynatıcı var mı acaba?

Adobe arşiv sitesinde son çıkmış Android için Flash uygulamasi var kurun rahat edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler opera mini deki gibi socket/http baglanti yolu oln bi mobil tarayici yok mu?

Maxthon vb. indirdim.Hic biri de yasakli siteleri acmiyor.Opera mini aciyor fakat video oynatamiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcakal

maxthon da flash player desteği var. Bana sorarsan puffini öneririm özelden yazarsan link atabilirim indirmek için. Ayrıca puffinin önbelleği hızlı doluyo çıkışta her şeyi sıfırla gördüğüm en hızlı tarayıcı zaten arayışlarım puffine alternatif. Bide nightly tarayıcı da iyi mozillanın betalsrından en iyisi olan. Her gün güncelleme geliyo :) onu saymazsak iyi. Çok uğraştım tarayıcılarla belki işine yarar.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, deneyeceğim mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qGecelerBenim

Beyler opera mini deki gibi socket/http baglanti yolu oln bi mobil tarayici yok mu?

Maxthon vb. indirdim.Hic biri de yasakli siteleri acmiyor.Opera mini aciyor fakat video oynatamiyorum.

Kardeşim puffini öneririm hem flash desteği var hem de amerika ip si kullanıyo hiçbir sitede sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. Full apk sını google a yazarsan bulursun zaten. puffin full apk diye aratman yeterlidir ****larindir sitesinden indirirsin ama arada bir önbelleği çerezleri geçmişi temizlersen daha verimli kullanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.