Şimdi Ara

Mobilite: 4.5 ihalesi, iPhone 6s için geri sayım, HTC Aero A9, Huawei Nexus ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Mesut kardeş kusura bakma ama fiziksel olarak çok zayıfsın . Senide fiziksel olarak iyi görmek isterim bir an önce bodybuilding e başlamalısın öyle arnold gibi ol demiyom en azından biraz düzgün görünemelisin sonuçta çok kişi seni izliyor. Yüzünden belli çok zayıf olduğun

Neden bukadar ilgileniyorsun bu konuya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrlandalı suçlanamaz o zaman suları devirdi diye. Adam dolabı sabitlememiş çünkü.

• Bu bölüm çok eğlenceliydi yaa.. Bu ikili siz sakın ayrılmayın böyle olsun 40 yaşıma gelsem de izlerim.:))

• Türk telekomun adsl altyapısı sayesinde o avantaj şu anda Avea da fazlasıyla mevcut..Ancak 3.5G de aldığım hız 0.8mbit!
    Bu da 4.5G de durumun ne olacağını gösterir nitelikte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tadında, güzel bir program olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurpke

hocam kusura bakmayın da alkollü mü çıktınız programa, sürekli gülüyorsunuz. gülmeden bir şey anlatamıyorsunuz...

Siz de haklısınız. Öyle karamsar olduk ki gülen mutlu birini görünce şaşırıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle söylim sizi izlerken keyif alıyorum abi bu işi gerçekten profesyonel anlamda yapanların başında geliyorsunuz ayrıca bu zamana kadar izledigim en keyifli mobilite bu olmuştur azlın da hafta da iki program yetmiyor biraz daha yapsanız abi söyleşi programı daha iyi olur başarılar kolay gelsin.

• güzel program eskiden 3 kişi 4 kişi sunum yapıyodu arkadaş ortamı gibi oluyodu 2 si 1de falan yapılsa iyi olur bekliyorum öyle programları

• yorumlardan anlaşılan mobilitenin bu haftaki konuları, mesut çevik neden bu kadar zayıf body yapmalı, mesut çevik neden sürekli gülüyor vs

• En büyük yenilik 4.5 G'de hızdan ziyade erişim gecikme Süreleri 75 ms'lerden 30 ms'lere çekilecek olması. Buda ortalama 100 ms üstünde olan 3.75 G hızımıza göre bayağı bir gelişme demek oluyor.

Bençe bu bile inanılmaz tepki Süreleri verme uygulamalar geliştirilmesine imkan tanıyacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

En büyük yenilik 4.5 G'de hızdan ziyade erişim gecikme Süreleri 75 ms'lerden 30 ms'lere çekilecek olması. Buda ortalama 100 ms üstünde olan 3.75 G hızımıza göre bayağı bir gelişme demek oluyor.

Bençe bu bile inanılmaz tepki Süreleri verme uygulamalar geliştirilmesine imkan tanıyacak.

Şu an İzmir Urla'dayım. Turkcell 3G üzerinden hız testi yaptım. 28ms ping süresi aldım. Gündüz de genelde 35 civarı alıyorum. Daha önce 2si1 konusunda söylemiştim de nedense eksi almıştım. Tekrar söyleyeyim. Turkcell'ın 3G'si en azından İzmir'de epey iyi durumda. Sinema salonunda dahi 20 megabit hıza ulaşabildiğimi hatırlarım.

Ama İstanbul'a geldiğimde ben de hissediyorum ki orada ciddi bir 3G altyapı sorunu var. Yani her operatör her ilde aynı performansı veremiyor sanırım.

Mobilite: 4.5 ihalesi, iPhone 6s için geri sayım, HTC Aero A9, Huawei Nexus ve dahası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Eylül 2015; 3:21:50 >

• Samsunda oturuyorum ve turkcell ile 30 mb görürken, evimdeki adsl ile en fazla 9 mb görebiliyorum, ttnet in vaadi ise 16 mb... Peff..

Mobilite: 4.5 ihalesi, iPhone 6s için geri sayım, HTC Aero A9, Huawei Nexus ve dahası...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    kötü niyetle söylemedim arkadaşım. normal mi yani sürekli gülerek konuşması. böyle romantik takılarak asıl kötülüğü siz yapıyorsunuz insanlara.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.